reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

A mój Franek się nauczył wymuszać. Nakarmiony, przewinięty, wyprykany a drze się w niebogłosy. Wezmę na ręce momentalnie cisza :-D Teraz próbujemy się kto dłużej wytrzyma. Szykuję chłopaków i spadam na zajęcia dla Staśka a potem na górkę na sanki.

reklama
i nie wiem jak wasze dzieci ale moj nienawidzi czapek...
jak tylko zakladam czapke to jest placz w nieboglosy...
a jak juz zapne kombinezonik to juz zadowolony;-)
u nas to samo, a nawet gorzej, bo mała wrzeszczy dopóki nie ruszymy samochodem, albo wózkiem :-) zaczne jej czapke na koncu zakladac, bo to istna tragedia sie dzieje.

No ja wczoraj moralniaka załapałam strasznego !
dziecko mi sie zryczalo - chyba pierwszy raz od kiedy sie urodzil uslyszalam jak moze sie drzec ! I dlatego to tak chyba przezylam.Maly chcial sie poprzytulac byc moze nawet nie chcial spac w tym momencie a ja konsekwentnie chcialam aby zasnol sam !

No ale przezylam to strasznie ,miekka jestem jak cholera ! :sorry2:

Poznije sobie gadalam do niego zeby tak wiecej mi nie plakal mocno bo "serce mi peka na poł " a Patryk slyszac to mowi "......A mi głowa..." hahahaha No czy nie bezbledny!

A moj maz dzisiaj chyba wraca jeszcze niewiem na 100 procent ale raczej tak i bedzie wieczorkiem :-D Jakis seksik czy cóś pewnie bedzie ahhah !

I se przypomialam ze w srode mamy okuliste z małym we wroclawiu !!!
I w srode tez mam kuzwa szczepienie ,wiec bede musiala przelozyc na nastepny dzien !

A moj maz dzisiaj chyba wraca jeszcze niewiem na 100 procent ale raczej tak i bedzie wieczorkiem :-D Jakis seksik czy cóś pewnie bedzie ahhah !

!
kurde ja to jeszcze nie jestem gotowa...
moje sie jak nie wiem i czuje tam taki dyskomfort...
jak np sie zmecze jak dlugo chodze albo jak dlugo stoje to czuje tam jeszcze to ciagniecie w dol...
tez ktras jeszcze odczuwa bol??

i kiedy do jasnej ciasnej to przejdzie!!:wściekła/y:

kurde ja to jeszcze nie jestem gotowa...
moje sie jak nie wiem i czuje tam taki dyskomfort...
jak np sie zmecze jak dlugo chodze albo jak dlugo stoje to czuje tam jeszcze to ciagniecie w dol...
tez ktras jeszcze odczuwa bol??

i kiedy do jasnej ciasnej to przejdzie!!:wściekła/y:

Hymm ja tak nie mialam! I pierwszy seksik byl super choc jakos tak ostroznie bylo hahahahaha !A bylas juz na kontroli podwozia ?

reklama
u nas to samo, a nawet gorzej, bo mała wrzeszczy dopóki nie ruszymy samochodem, albo wózkiem :-) zaczne jej czapke na koncu zakladac, bo to istna tragedia sie dzieje.

Ja tak mialam z Patrykiem wogole kazdy spacer konczyl sie wielkim krzykiem i trzeba bylo dziecko wyciagac z wozka ,zreszta Patryk byl ciezkim dzieckiem ,duzo z nim przeszlismy moze dlatego ze byl wczesniakiem - niewiem :dry:A moze poprostu taki byl !

Za to teraz nie zdarze ubrac Filipa w kombinezon a on juz spi ,tylko go zapatule i dziecko juz spi ! Nawet czapka mu nie przeszkadza!
Wiec albo zasnie w wozku zanim ja sie ubiore albo spiacego go jz wkladam bo przysnie w trakcie ubierania :-D:-D:-D
Maly niedzwiedz!

Do góry