reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2009

reklama
a tak poza tym...... torba spakowana( chyba mam juz wszystko)-sprawdzalam kilka razy i ciagle mam wrazenie ze czegos nie mam........... no paranoja.....,,, w domu posprzatane...mandarynki dojadam:-):-):-)

.........i zaczynam sie bac......... od tej czwartkowej wizyty modle sie zeby porod sam sie zaczal... tlumacze tej mojej malpce zeby sie zbierala,,, a ona .........tylko sie leniwie przeciaga i nic nie robi sobie z tego ze mama zaczyna sie bac:-(

dokladnie tak jak moja tylko moja pipka sie nie przeciaga a kopie mnie ostro i znow sie mocno brzuch stawia ale nie boli to nie wiadomo jak na szczescie..tez sie boje i licze jeszcze ze do zrody cos samo sie zacznie dziac... a jak nie to bedziemy cudowac:-p

Jutro odstawiam luteinę. trochę się obawiam jak to będzie...Gin mi pow że po odstawieniu luty może być tak że pojadę rodzić już na drugi dzień a mogę nawet przenosić.... pięć tyg temu miałam wszystko fizycznie przygotowane do porodu,luteina pomogła a jak będzie teraz bez niej??? kurcze nie wiem co myśleć...a to dopiero 37tydz...

Jutro odstawiam luteinę. trochę się obawiam jak to będzie...Gin mi pow że po odstawieniu luty może być tak że pojadę rodzić już na drugi dzień a mogę nawet przenosić.... pięć tyg temu miałam wszystko fizycznie przygotowane do porodu,luteina pomogła a jak będzie teraz bez niej??? kurcze nie wiem co myśleć...a to dopiero 37tydz...

No i masz... nastepna ktora chce mnie wyprzedzic!!!
dziewczyny dajcie mi szanse!!!

jeeeeeeeej ale mi sie nic teraz nie chce............ a tu trzeba sie isc podgolic...... wykapac i wogole... przeciez jutro rano nie bede tego robila.... :szok: mam tam byc miedzy 9-10 rano.............:rofl2:,,, ja chce do mamy!!!!!!!!!!!!!;-):-D

ty sie zbieraj bo juz miesiac bedzie jak ty rodzisz :D

dobra ja sie podnosze i bore sie za sprzatanie ... no i obudze tego mojego paskude - kazal sie za godzine z lozka zwlec !!!

no jutro bedzie miesiac czasu masz racje...
no ale to niestety nie moja wina ze malutka pcha sie i sie cofa.. mnie tez juz to meczy...
chcialabym miec po wszystkim a tu dupa..ona za wszelka cene chce dac mi w kosc!!!

reklama
Do góry