mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
Hehehh no tak
Ale dagmar kochana czy my nie miałyśmy razem się rozpakować hehheh ???
nie łódz sie !! ona wszystkim obiecuje a kaj i tak zrobi swoje
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hehehh no tak
Ale dagmar kochana czy my nie miałyśmy razem się rozpakować hehheh ???
polzna z tamtego szpitala...to zalezy czy doktorek praktykuje taki system ... a ktos ci go polecil czy wybralas pierwszego lepszego ??
polzna z tamtego szpitala...
on pracowal wczesniej w koperniku i od roku na ujastku podobno....
mam tylko nadzieje ze dotrzymam do wtorku bo jak bede bardziej puchla to chyba pojade wczesniej..
bo juz si erobi nie do zniesienia..
zwlaszcza ze to tylko jedna strona mi puchnie...
Mea też na styczeń to pujdziemy razem w 3 a właściwie w 4 do szpitala i sobie urodzimy.Hehehh no tak
Ale dagmar kochana czy my nie miałyśmy razem się rozpakować tzn. w podobnym terminie hehheh ???
zasuszam piersi
możecie sobie pisać co chcecie i myśleć też co checie ale jak same nie będziecie miały czym karmić a dziecko będzie ciągle płakało z głodu to zobaczycie jak to jest
dla mnie to jest chyba największa załamka jaką w życiu przechodzę ale położna kazała mi podawać butlę bo Malutka ciągle była głodna
a teraz jest spokój
jest najedzona i śpi smacznie
a i taka rada ode mnie
przygotujcie się psychicznie na to,że są położne i "położne"
ja z racji swojego wieku byłam tam traktowana tragicznie a od jednej usłyszałam,że co ze mnie za matka skoro nie potrafię nakarmić dziecka i skoro chciałam je mieć to mam sobie sama radzić
no i oczywiście uciszyć małą kiedy płakała w nocy bo przeszkadza innym płacz dziecka
widocznie można tak powiedzieć
nie wyobrażacie sobie jak ja się załamałam po tym
Lenka ryczała z głodu a ja razem z nią
mam okropny uraz do położnych
ode mnie nie zabrały nawet małej kiedy chciałam iść pod prysznic
mam sobie radzić
więc razem z dziewczyną z sali pilnowałyśmy dziewczynek nawzajem bo tak bym się nawet po porodzie nie wykąpała
Luuuzna przeczytaj to!!!
jak sobie pomysle ze i moja corka mi afunduje to za 12 lat to gesia skorka mnie nachodzi!!!!
ZIELONA GÓRA: Pijana 12-latka potrącona na przejściu w Zielonej Górze - 28 listopada 2009