reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

reklama
Hehehh no tak racja :tak::-)
A ja ostatnio zastanawiam się czy mojego M nie zabrać ze sobą... Mam dylemat...

Aha no i sprawdzamy nowiutki szpital, ale to chyba już pisałam.;-)

to zalezy czy doktorek praktykuje taki system ... a ktos ci go polecil czy wybralas pierwszego lepszego ??
polzna z tamtego szpitala...

on pracowal wczesniej w koperniku i od roku na ujastku podobno....

mam tylko nadzieje ze dotrzymam do wtorku bo jak bede bardziej puchla to chyba pojade wczesniej..
bo juz si erobi nie do zniesienia..
zwlaszcza ze to tylko jedna strona mi puchnie...:wściekła/y:

polzna z tamtego szpitala...

on pracowal wczesniej w koperniku i od roku na ujastku podobno....

mam tylko nadzieje ze dotrzymam do wtorku bo jak bede bardziej puchla to chyba pojade wczesniej..
bo juz si erobi nie do zniesienia..
zwlaszcza ze to tylko jedna strona mi puchnie...:wściekła/y:

ja puchne wszedzie po rowno przy czym nogi najbardziej :D

zasuszam piersi
możecie sobie pisać co chcecie i myśleć też co checie ale jak same nie będziecie miały czym karmić a dziecko będzie ciągle płakało z głodu to zobaczycie jak to jest
dla mnie to jest chyba największa załamka jaką w życiu przechodzę ale położna kazała mi podawać butlę bo Malutka ciągle była głodna
a teraz jest spokój
jest najedzona i śpi smacznie

Nic sie nie martw kochana;-)nie ty jedna;-)Najwazniejsze zeby cora sie najadala i smacznie wysypiala;-)

a i taka rada ode mnie
przygotujcie się psychicznie na to,że są położne i "położne"
ja z racji swojego wieku byłam tam traktowana tragicznie a od jednej usłyszałam,że co ze mnie za matka skoro nie potrafię nakarmić dziecka i skoro chciałam je mieć to mam sobie sama radzić
no i oczywiście uciszyć małą kiedy płakała w nocy bo przeszkadza innym płacz dziecka:szok:

Ja to chyba bym jej w pysk strzelila:wściekła/y:co ja to obchodzi kto ile ma lat:wściekła/y:

widocznie można tak powiedzieć
nie wyobrażacie sobie jak ja się załamałam po tym
Lenka ryczała z głodu a ja razem z nią
mam okropny uraz do położnych

Najwazniejsze zebys teraz nie plakala:no:bo mala to tez czuje:tak:zapomnij o tym i mysl tylko o przyjemnosciach;-)

ode mnie nie zabrały nawet małej kiedy chciałam iść pod prysznic
mam sobie radzić
więc razem z dziewczyną z sali pilnowałyśmy dziewczynek nawzajem bo tak bym się nawet po porodzie nie wykąpała

U mnie jest podobnie ale nie dlatego ze sie nie chca zajmowac:no:po prostu matki tak chca:tak:ja jak sie szlam myc to dziewczyny pilnowaly zeby nie bylo placzu;-)

Luuuzna przeczytaj to!!!
jak sobie pomysle ze i moja corka mi afunduje to za 12 lat to gesia skorka mnie nachodzi!!!!

ZIELONA GÓRA: Pijana 12-latka potrącona na przejściu w Zielonej Górze - 28 listopada 2009

Nie no to to juz przegiecie:no:jak to sie stalo ze wogole do tego doszlo:szok:

Ja ide teraz do wanny bo jestem spocona jak swini...,potem bedzie calkiem inaczej:tak:

reklama
Do góry