reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

Witam wszystkie ciezarowki ;)
mam na imie Kamila, w grudniu przyjdzie na swiat nasz drugi synek Noah :) termin mam na 24.12 ale mam nadzieje,ze Maly przyjdzie na swiat troche wczesniej albo troszke pozniej :p

NeSSi, ja od 1,5 tygodnia mecze sie za zapaleniem oskrzeli :baffled: dzis biore ostatni raz antybiotyk a dalej charlam jak stary gruzlik :/ dzis ide na kontrole i zobaczymy co mi lekarz powie :roll:

reklama
omg co za duszna nooooc ;|
Witam wszystkie ;)
jak zwykle miałam pobudkę o 5.. dziwne to moje dzieciątko że wtedy ma ochote jesc ;D pojadłam... pospałam a teraz nie mogę się doczekać 12:00 by odwiedzić gina ;-D
pozdrawiam wszystkie dwupaki , trójpaki i w ogole wszystkich..
co za upał !!

omg co za duszna nooooc ;|
Witam wszystkie ;)
jak zwykle miałam pobudkę o 5.. dziwne to moje dzieciątko że wtedy ma ochote jesc ;D pojadłam... pospałam a teraz nie mogę się doczekać 12:00 by odwiedzić gina ;-D
pozdrawiam wszystkie dwupaki , trójpaki i w ogole wszystkich..
co za upał !!

doskonale cie rozumiem !! u mnie w pokoju temperatura siega juz 27st !!! masakra !! obudzilam sie spocona !! no i oczywiscie glodna :) wczoraj tak mi dalo to prasowanie popalic ze nawet nie wstawalam w nocy siku :)

doskonale cie rozumiem !! u mnie w pokoju temperatura siega juz 27st !!! masakra !! obudzilam sie spocona !! no i oczywiscie glodna :) wczoraj tak mi dalo to prasowanie popalic ze nawet nie wstawalam w nocy siku :)
ja wczoraj miałam latania, mieliśmy gości.. każdy się wypiął, upił i sprzątanie w altance spadło na moją głowę. Nie mogę powiedziec bo mój Bartek chciał mi pomoć ale jak rozbił dwie szklanki to mu podziękowałam. ;-D

btw. i znowu jestem głodna.. jak łakomczuch jakiś.

Witam po nieobecności:tak: Widze nowe mamusie i witam serdecznie:-)
Byłam z Antosiem na tygodniowych wakacjach, fajno było, pogoda dopisała, jestem wypoczeta, szczęsliwa, tylko się spiekłam na słońcu, no ale myśle że oki bedzie bo na szczeście karnacji zbyt jasnej nie mam i plamy nie powinny zostać.

Witanko,

Dziewczyny chyba powoli dochodzę do zdrowia ,przestałam gorączkować a i kaszel trochę zelżał i daje mi już w nocy spać, w dzień sporadycznie się pojawia jak coś mam odchrząknąć. Trochę codziennie mnie łepek boli (od zatok). 14 zapiszę się na wizytę do swojej Gin. by sprawdzić czy infekcja nie zaszkodziła dzidzi, ale wydaje mi się, że nie.

A to wszystko przez klimatyzację w aucie!

Pozdrawiam.

AnOoLa88 za taba pomoc to ja tez bym swojemu podziekowała hahahah

Milka1983 WITAMY Z NAMI KOCHANA :)

Dziewczyny u mnie tez robi sie znowu goraco bo w czoraj byl dzien w miare ok ,taki w sam raz .Ale dzis znowu pewnie bedzie prazyc!Lece zaraz do apteki bo musze zakupic pojemniczek na mocz i jutro z ranca trzeba zaniesc ,jak i oddac krew do badania ....ajjjc ..nie lubie ale trzeba no i co zrobisz:confused:.Ja tez mam jeszcze od czasu do czasu wedrowki nocne do lodowki choc juz nie tak czeste jak wczesniej :) ...Teraz za to o 6 rano musze wstac i zjesc bo glod nie pozwala pospac dalej ...hahahah
NO i dobiłam do 6 kg !!!!! Dzis z rana na wadze pokazało 56 kg :baffled: Wiec 3 kg od ostatniej wizyty u gina miesiac temu !

Marta no to super ze wracasz do nas naładaowana energia :)
Nessi - całe szczescie ze juz ci przechodzi ,tylko dolecz sie dokonca bo zapalenie lubi wracac ze zdwojona sila w razie niewyleczenia

JOANNA no to niezle ciekawa jestem ile ja bede miała kilogramów wiecej w tej ciąży?Narazie chyba nie jest zle.

MILKA ja również witam:-)Powiedz mi w którym tygodniu dowiedzialas sie ze bedzie to chłopiec?

NESSI życze szybkiego powrotu do zdrowia i pomyslnej wizyty u ginka:-)

reklama
Witajcie dziewczęta!
W weekend nie zaglądałam na forum bo nieco pracowity miałam- zbiory wiśni u babci i trochę przetworów. Dziś ledwo dyszę, głowa dokucza od rana, jest mi duszno i słabo. U mnie jest pochmurno ale prawie 30st i zbiera się aby popadać, jakby dawno deszczu nie było (wczoraj wieczorem)... To nie dla mnie taka pogoda więc nie ruszam się z domu, może co nieco w nim zrobię. Do tego nadal szukamy auta więc w weekend internet oblegał mój mąż... To nie taka prosta sprawa kupić samochód jeśli ma się ograniczone fundusze... Poza tym moje maleństwo wieczorami buszuje czeka tylko aż się położę i zaczyna wojaże... :-)

Do góry