Martuska
Fanka Lipcowa mama 05'
Witajcie dziewczyny!
Czas sie przywitac Widze, ze jak narazie to wiecej tutaj mam z zeszlego grudnia niz tych przyszlych grudniowych. Sentymen Was ogrania co?
Ja jestem mama lipcowa 2005 mam juz 3,5 letniego synka Alexandra. W srode testowalismy i okazalo sie, ze bedziemy mieli druga dzidzie. Z moich obliczen wynika, ze termin mam na 1 grudnia, ale do lekarza wybieram sie dopiero w czwartek. Na usg pewnie poczekam jeszcze dobrych pare tyg.
Wszystkiego dobrego dziewczyne na te nasze 9 miesiecy zycze wam i sobie;-)
To ile nas jest 5? i czemu nie jestesmy jeszcze w przyszlych mamach Grudzien 2009?
Czas sie przywitac Widze, ze jak narazie to wiecej tutaj mam z zeszlego grudnia niz tych przyszlych grudniowych. Sentymen Was ogrania co?
Ja jestem mama lipcowa 2005 mam juz 3,5 letniego synka Alexandra. W srode testowalismy i okazalo sie, ze bedziemy mieli druga dzidzie. Z moich obliczen wynika, ze termin mam na 1 grudnia, ale do lekarza wybieram sie dopiero w czwartek. Na usg pewnie poczekam jeszcze dobrych pare tyg.
witam mamusie :-) jestem nowa na tym forum i właśnie się dowiedziałam, że UDAŁO SIĘ!!! przewidywany termin porodu mam na 2 grudnia. mamy już dwuletnią córeczkę i tym razem próbowaliśmy trafić synka ale co będzie, to się okarze. pozdrawiam wszystkie grudniowe mamy!
Witam serdecznie
właśnie okazało się iż jestem w końcu w ciąży i termin będzie pewnie na GRUDZIEŃ 2009 i nie znam jeszcze konkretnej daty ale mam nadziej, że wkrótce będę wiedzieć niezły prezent szykuje się na Mikołajki bądź pod Choinkę hihihih.
Jest to moja pierwsza ciąża i już trochę jestem przerażona co z czym i wogóle mam nadzieje, że będzie można liczyć na rady doświadczonych już mam :-) i wsparcie pozostałych Grudniowych mama ;-)
Pozdrawiam
no tak jak sama wyliczylam na podstawie usg - 2,5mm (tj 2-3 tydz) i poziomu hCG (848) to wychodzi 8 grudnia
mam nadzieje ze nam wszytskim te prawie 9 mies uplynie spokojnie i bez zawirowan
pozdrawiam:*
Wszystkiego dobrego dziewczyne na te nasze 9 miesiecy zycze wam i sobie;-)
To ile nas jest 5? i czemu nie jestesmy jeszcze w przyszlych mamach Grudzien 2009?