reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

reklama
:szok::szok::szok::szok: zeby tak samej z siebie odszedł to chyba jesteś jedną z niewielu..

o tak.!
sie już zawzięłam bo ileż można .. :eek::eek::eek::eek:

i znow sie przekonuje w stwierdzeniu ze jestem wyjatkiem.. hehhe ale moze przez to ze ja do 5 mca mialam nudnosci i brak apetytu wiec wszystko sie jakos potoczylo.. a pozniej zaczely sie bole krocza i jakos sobie nie wyobrazam kochac sie.. na szczescie maz to rozumie a teraz sam by nie chcial bo boi sie ze cos przyspieszy a ja bym chciala...hehhe zgodne z nas malzenstwo:p

ja wczesniej widzialam klotnie jak obrazaly nasza moderatorke ale chodzilo o to ze zgapila pomysl z ta lista planowanych narodzin i tych co juz sie narodzily wtedy to byly akurat dziewczynki Jutki... nic wiecej nie znalazlam wiec niech ktos zapoda linka!

Już napisałam - ja naprawdę lubię i was i je...i jestem rozdarta jak tak ktos napiszę...boli i jedno i drugie - przecież Aluś Kocha ciocie i z listopada i z grudnia! ma duże serduszko:-D

a piszą jakieś pierdoły że nie chcą przenosić do grudnia, żeby nie być grudniówkami, bo mamy bałagan na grudniu, że u nich to taki porządeczek na tip top :tak: liżą sobie nawzajem dupę i tyle... (wypowiadała się moderatorka i jeszcze jakaś piękna pogadana...) :confused2:

Już napisałam - ja naprawdę lubię i was i je...i jestem rozdarta jak tak ktos napiszę...boli i jedno i drugie - przecież Aluś Kocha ciocie i z listopada i z grudnia! ma duże serduszko:-D

to podaj link tylko... chcemy poczytac.. ja sie nie bede udzielac bo dla mnie to durne klocic sie!!! ale chce chociaz sobie poczytac te bzdury!!!

reklama
a piszą jakieś pierdoły że nie chcą przenosić do grudnia, żeby nie być grudniówkami, bo mamy bałagan na grudniu, że u nich to taki porządeczek na tip top :tak: liżą sobie nawzajem dupę i tyle... (wypowiadała się moderatorka i jeszcze jakaś piękna pogadana...) :confused2:
gdzie to wyczytałaś? o_O

Do góry