reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2009

reklama
no wlasnie tak to zrozumialam ze chodzi o sale poporodowa gdzie juz sie z dzieckiem lezy !!! i dla mnei to abstrakcja zeby maz nie wiadomo ile mial byc w szpitalu !! moze co na 4 dni ma sie tam do mnie przeprowadzic ??
tam gdzie ide jak sie wezmie 1os salke to jest wygodna sofa dla tatusia:) wiec w sumie mozna mu kazac siedziec caly czas :>

ja już dobiłam 90 :confused2: 11 kg na plusie... chociaż jak wczoraj ważyłam się po wysikaniu rano to było 88, zatem nie wiem czy mi woda nie zalega bo opuchnięta jestem.
Moze byc ,ze to woda.Jw pierwszej ciazy bylam tak opuchnieta pod koniec ,ze nawet miala wieksze usta haha,ale doslownie chwile po urodzeniu syna wszystko mi zeszlo ,jak zobaczylam moje nogi w kostkach to balam sie wstac bo byly tak chude jak patyczki,ale to pewnie przez to ze sie przyzwyczilam do widoku raciczek w ciazy hehe:-D.Ja juz sie nie waze do konca ciazy ,bo w sumie jeszcze jakies 2 miesiace i nie chce zobaczyc stówki na wadze :no:

ja na chwile przysnelam i teraz musze nadgonic z robota bo zaczyna mi czas uciekac !!! musze mase do ciasta zrobic i ubic smietane, pokroic salatke owocowa i posprzatac kuchnie ... ktos chcialby mi pomoc ??

reklama
Ja miałam tylko 2 razy zgagę i nie trwała długo. W dodatku nawet nie była mocna:)
Na wys. pępka znów urosłam - 92cm:)
Pochłonęłam fasolkę po bretońsku i dalej bym coś zjadła.. :)

Do góry