reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

reklama
Mea, piżamka extra, ale . . . ja i tak musiałam spać w staniku bo mi pokarm wyciekał i często piżamę już sobie darowałam, bo wyciągać ze stanika i piżamy to już za dużo jak człowiek myśli tylko o spaniu, a jak młody już był większy to najczęściej z lenistwa cyc był na wierzchu i syn się sam obsługiwał :-)
Jeśli chodzi o idealną wagę, to mojemu M marzy się bym zeszła do 60kg. Będzie ciężko, już teraz mam 77-78kg, a zapewne jeszcze ze 4-5kg dorzucę. Przed pierwszą ciążą moja waga była na poziomie 64kg, w międzyczasie wychudłam do 58kg, ale jak odstawiłam od cyca to nadrobiłam z nawiązką, przed drugą 66kg.

No nie dam rady... Wróciliśmy z wycieczki a Wy w ciągu doby natrzaskałyście chyba ze 100 stron!! Szalone jesteście! :-) Udało mi się doczytać do informacji o koncie, kasa poszła (może nie za dużo, ale ile mogłam to podesłałam... :zawstydzona/y:), mam nadzieję, że dojdzie (kiedyś mBank mi już robił numery, że wracała bez powodu, więc jutro sprawdzę czy poszło na pewno). A teraz zmykam spać i jutro będę nadrabiać. I błagam - nie stwórzcie kolejnych 500 stron do jutrzejszego popołudnia! :-p

Cześć dziewczynki! Witam się weekendowo, noc przespałam jak nigdy... O 6 już byłam wyspana. Muszę trochę ogarnąć mieszkanie przed popołudniową imprezą i upiec jeszcze jedno ciasto. No i zadbać trochę o siebie bo w końcu gość honorowy i gospodyni w jednym. Pozdrawiam was wszystkie i życzę miłego weekendowania, może uda mi się jeszcze później tu zajrzeć...:-)

Cześć dziewczynki! Witam się weekendowo, noc przespałam jak nigdy... O 6 już byłam wyspana. Muszę trochę ogarnąć mieszkanie przed popołudniową imprezą i upiec jeszcze jedno ciasto. No i zadbać trochę o siebie bo w końcu gość honorowy i gospodyni w jednym. Pozdrawiam was wszystkie i życzę miłego weekendowania, może uda mi się jeszcze później tu zajrzeć...:-)

marzka a z jakiej okazji ta impreza ??

ja tez juz sie zwloklam i ide majstrowac sniadanko ... dzis musze troche posprzatac i wyszykowac sie na msze na popoludnie /wiecie ciotki beda komentowac czy dobrze wygladam i takie tam/

laski tak z innej beczki ... kupowalyscie juz moze biustonosze do karmienia ?? jesli tak to jakiej firmy ?? ja to kurcze nawet nie wiem jaki rozmiar wziac bo teraz mam biustonosze 85DD albo E ale jakie bede miala piersi jak urodze ??
Mea po pierwsze to gratulacje:-)

a stanik kupilam jeden w smyku za 30zl, i nie planuje wiecej takich zakupow, mysle ze w normalnych sobie poradze:-)
bo wyglada to okropnie i kojarzy mi sie z babcia a nie kobieta karmiaca....
widzialam gdzies na necie takie na ktore moglabym sie skusic ale ceny ok.200zl mnie odrzucily:-)

ja dzis tez przespalam cala noc, snil mi sie Rysiek, lezal na golasa i sie usmiechal do mnie:-)a jaki byl ladny...... nawet nie wstalam o 6 tylko o 8:-)
taki mialam fajny sen:-)

reklama
Do góry