reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2009

kiedyś głupia mówię do niego: naucz mnie jakiegoś chwytu i...zobaczyłam tylko śmigającą rękę i męża a później już leżałam i nie mogłam się podnieść:szok:
nie wiem kiedy on mnie przewrócił ale zrobił to szybko i boleśnie

mnie szfagier policjant uczyl kiedys takich charakterystycznych chwytow i rzutow i przyznam ze na studiach 2 razy mi sie przydaly niestety ...

reklama
na musialabym porobic wszystkie badania ale mam czas do konca pazdziernika /30 mam wizyte/ wiec zdaze jeszcze :) no i chce isc od razu do internistki zeby mi wpisala konsultacje /nie wiem po co to ale skoro kazal ... / i popytam przy okazji o dobrego pediatre w rybniku i o polozna /nie wiem jak to u nas wyglada w przychodni ..

ja juz drugi raz musze to swinstwo pic...nic zmykam pomalu sie szykowac...napisze jak juz wrocimy:)trzymajcie kciuki bo sie boje...

sialala a ja nie musze i nie bede musiala :D bo dosc regularnie mierze sobie cukier u mamy i w roznych porach dni i po slodyczach i sobie to pisze i daje ginowi do wgladu :) i mam ladne wyniki cukru /czasem nawet niskie/ wiec stwierdzil ze glukozy nie robimy :D

wczoraj oglądałam z mężem "ja robot" a że ja już go wcześniej widziałam bo byłam w kinie na premierze to siłą rzeczy wiedziałam co się będzie działo w którym momencie. No i oczywiście znowu oglądanie filmu z mężem skończyło się tak samo-zamiast skupiać się na akcji i oglądać musiałam ciągle odpowiadać na pytania typu "a co się teraz stanie?" "a ten czy tamten zginie??" i tak cały film:eek:
cały film nadawał:-D

ja też mam ambitne plany na dziś ale może być problem z realizacją jak wczoraj
trzeba się zmobilizować!!
Ja już domek mam ogarnięty, jedynie jak Mój do pracy pójdzie to podłogi pomyję:tak: Na obiad dziś robię pomidorową z ryżem. Potem mogę się obijać:-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
wczoraj oglądałam z mężem "ja robot" a że ja już go wcześniej widziałam bo byłam w kinie na premierze to siłą rzeczy wiedziałam co się będzie działo w którym momencie. No i oczywiście znowu oglądanie filmu z mężem skończyło się tak samo-zamiast skupiać się na akcji i oglądać musiałam ciągle odpowiadać na pytania typu "a co się teraz stanie?" "a ten czy tamten zginie??" i tak cały film:eek:
cały film nadawał:-D

HEHEHE TO MOJ MAZ NIE LUBI WLASNIE DLATEGO OGLADAC ZE MNA FILMOW BO ON KIEDYS CALY CZAS OGLADAL A JA TAK W KIT I TERAZ NADRABIAM I CO CHWILE PYTAM CO BEDZIE DALEJ A DLACZEGO TAK JEST A NIE INACZEJ HEHE i juz ma dosc wlasnie tego ;-)

Do góry