reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

A właśnie.. muszę wziąć płytkę czystą, może mi ginka nagra filmik?? Nie wiem czy taka możliwość jest, ale płytkę będę miała przy sobie w razie gdyby:) A skoro chodzę prywatnie to może to nie problem?

reklama
Żaden problem ja już byłam z mężem z synem z córką, a jak byłam to 1na dziewczyna była z mamą a 2ga z koleżanką bo jej m. był na wyjeździe.
Uciekam, będę jutro:tak:

MEA dziwne że Ci wagi nie podaje lekarz.. tzn wagi dzidziulinki..
mi zawsze mówi że waży tyle i tyle a poxniej dopiero jak przepisuje wymiary do karty ( z tym ze do karty idzie chyba tylko kości udowej dwuciemieniowy głowki i cos jeszcze..) no to wtedy podaje mi wszystkie i stwierdza czy termin się zmienił czy nie.. :p
ja się chyba koło środy wybiorę dopiero.. bo w srodę jest popoludniu a bartek pracuje na rano więc możemy po pracy skoczyc..

Ej ej Mea ależ ty mi pięknie zrobiłaś kłapciaka :tak::-D:-D:-D
A jaki opisik fajny. Brawo. Bardzo mi się podoba acha i widziałam twoją żabę:-D

Hej,
A ja wróciłam z zakupów - para ciążowych dżinsów za 105 zł:szok:
do tego bluzeczka i 3 pary pajacyków po przecenie:laugh2::laugh2:

I super wiadomość - wczoraj szwagierka powiedziała mi, że w końcu JEST W CIĄŻY:-) 6 tydzień jak narazie...dzidzia ma 4.2 mm...hehehe to Aluś ma już koło 42 CM:-D

reklama
Do góry