reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

reklama
Cześć dziewczyny!!! :-) Stukam się z Wami poranną kawką i zmykam zaraz do pracy. Joasia, zdjęcia na priv działają. Wielkie dzięki. Dziewczynki są takie słodkie, wzruszyłam się normalnie. Desmont, mnie się te litery naprawiły dzisiaj same. Mogę już pisać normalnie, jakim cudem nie mam bladego pojęcia. Ale dalej nie mogę wstawiać emotikonów, tzn. muszę je wstawiać ręcznie z klawiatury. :-(( Miłego dnia życzę wam wszystkim. Może zajrzę tu wieczorem (jak nie padnę wcześniej). Pa pa

I ja witam z rana, normalnei spać w nocy nie mogłam, budziłam sie chyba milion razy, jestem niespokojna:-( strasznie przeżywam poród Jutki.

Witam sie rowniez;-)
mea tez popieram Twoja kandydature:-)
kurde ja dzis wstaje z lozka zeby mezusiowi zrobic sniadanie i myslalm ze mi noga odpadnie...
tak mnie boli jedna pachwina jak jeszcze nigdy nie bolala...

Cześć dziewczyny!

Ja też cały wieczór myślałam o Jutce i potem śniło mi się że wszystkie razem zaczęłyśmy rodzić:-)
W jednym miejscu...o jednej porze stado bab do porodu;-)

Mea mój głos też masz:-)

reklama
to chyba kazda z nas tak przezyla porod jutki w koncu to jest jakas informacja dla nas ze wlasciwie w kazdej chwili moze sie zaczac !! i mysle ze to wlasnie nas tak przeraza !!

no ale na szczescie ja nocke przespalam prawie w calosci :) obudzilam sie tylko jak maz szedl do pracy ale dzis nawet sam sobie kanapki robil wiec gites :) teraz koncze sniadanie, biore tabsy i chyba zabiore sie nareszcie za to pranie !!

Do góry