reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

Oj nawet mi nie mów, ostatnio zrobił mi się syfek w centralnym miejscu, myślałam, że z domu nie wyjdę:(( Strasznie mi to humor psuje. Ale już pięknie znika skubaniec jeden:p

reklama
no u mnie jedyny plus tego lezakowania to to ze nie musze wychodzic i martwic sie tym jak wygladam i kupywac nowych ubran bo w te co mam juz pomalu brzuch nie wchodzi:-)
wiec niech wychodzi teraz co chce no oprocz wlosow, i oby pozniej przestalo:-D

Hehe. No ja mam zjazdy co weekend prawie, więc pokazać się trzeba:p Ale hasam w jednych spodniach ciążowych bo stwierdziłam, że teraz to już mi się nie opłaca nowych kupować żadnych. Zostało 2 miesiące i 3 tyg. A przez lato hasałam w rybaczkach, ale letnich, na teraz odpadają;) Jedynie jak widzę fajne bluzki na wystawach to mnie skręca by kupić, ale mieszczę się jeszcze w te co miałam (prócz koszul), więc nie ma sensu wiecznie coś nowego kupować bo czas tak leci, że niebawem wiosna zawita hehehe. Ja ogólnie mam dużo ubrań, ale jak to kobieta wiecznie nie mam co na siebie włożyć.

Tak patrzę na mój suwak i się zastanawiam kiedy zmieni się bo mam dziś skończone 28 tyg:p

Ostatnio edytowane przez moderatora:
na szczescie ja na uczelnie ne musze jezdzic seminarium wysylam mailem:-)
ja wlasnei skladam papiery o stypendium socjalne bo teraz juz moze nam dadza...i jak te wszystkie swistki przerzucam to mnie krew zalewa....
ja sie produkuje a oni i tak pewnie tego nie przeczytaja tylko powiedza NIE:-D

Mea_osi - malinowy.

Witam się wtorkowo. U mnie brzydko, pochmurno i deszczowo dzisiaj, szkoda bo muszę zapisać młodego na szczepionkę i myślałam, że się przejdziemy, a tak będę musiała jechać:(
Mam ochotę na placki ziemniaczane....

witam i ja z rana ... fotelik faktycznie ma dziwny kolor bo ja bylam przekonana ze to roz a w opisie bylo ze czarwony ... czerwony bylby ok :) ale widze ze wy tak w kierunku czerwieni mowicie wiec nie jest tak zle :)
ktoras pytala gdzie ma szelki ... na tym zdjeciu pewnie pod wkladka dla noworodkow :) bo na innych widac je lepiej :) no i jest z baza samochodowa w nawet nieglupiej cenie :)

a pogoda u nas sie troche skiepscila ;( ale co poradzic ... w koncu juz jesien w kalendarzu wiec moze troche popadac :) i tam darowano nam wspanialy wrzesien :)
co do ciuchow ciazowych to ja raczej nie bede juz nic kupowac bo do grudnia jakos dam rade z tym co nazbieralam w szafie :) a teraz kaska sie przyda bo zakupy dla malenstwa troche jej wyciagaja ... no i sezon grzewczy sie zaczyna wiec trzeba bedzie pomyslec o opale ...

reklama
Do góry