reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2009

witam was wszystkie jak tam mijaja swieta.:-)

Monika222 czekam w takim razie na wieści z dnia 21.04, bo ja też mam wtedy wizytę (niestety na rano i boję się czy zdążę na seminarkę hehe);-)
Jutro zamierzamy powiedzieć rodzicom, że na zimę zostaną dziadkami :tak:Teściowa to chyba będzie przeszczęśliwa... mam nadzieję! No ale ciekawe jak to przyjmą ;) Pozdrawiam!

Jak tylko cos bede wiedziała to bede pisac.U mnie już wiedza i sa szcześliwi zycze ci zeby i u ciebie tez sie cieszyli na pewno tak bedzie:tak: Ja mam wizyte dopiero na 16.00 wiec bede wiedziec dopiero wieczorem dam znac.
Pozdrawiam i do usłyszenia.:-)

reklama
cześć dziewczynki:-)
czy któraś z Was miała taką słabą kreseczkę na teście,bo już wariuje od rana i nie wiem czy wreszcie się nam udało czy już sama niewiem co:baffled::-)

Załączniki

• test.jpg
    test.jpg
    14,6 KB · Wyświetleń: 63
ja taka miala a nawet slabsza :) byl tylko cien...teraz ten cien ma 21 tygodni hihih wiec trzymam kciuki i powtorz sobie na wszelki za 2 dni ale mysle ze to prezencik swiateczny ciche gratulacje :-)

cześć

Gumi$ wejdz w kalkulator ciąży wpisz sobie pierwszy dzień ostatniej @@@@ i poda Ci wynik.....:-D:-D:-D

Też jestem zmęczona ale daję rade, pierwsza ciąża była o wiele bardziej nerwowa i skomplikowana.... :sorry:

Witam wszystkie nowe mamusie....:-D:-D:-D

miłego dnia

Witam Grudnioweczki.

Strasznie Was (nas) tu duzo. Dobrze , ze mamy jeszcze male brzuszki to moze i ja sie zmieszcze. :) . Moge??

W takim razie:
Pisze z Dublina. Teoretycznie termin na 7 grudzien 2009 ale ja wiem , ze bedzie tydzien pozniej. Dobrze wiem kiedy zafasolkowalam bo bardzo tego chcialam . Robilam pomiar temperatury, obserwacje szyjki, sluzu... gwiazd :) i wszytskiego mozliwego zeby tylko uchwycic moment :-D. Udalo sie za pierwszym razem. Trzy testy na plus :-)
Objawow mam niewiele. Klocie jajnikow, apetyt w pierwszych dwoch tygodniach, lzy na prawo i lewo w ostatnim tygodniu i to na tyle. Teraz tylko kloje mnie leciutko od czasu do czasu w brzuchu (pewnie rozciagajace sie wiezadla). Nawet piersi mnie nie bola choc lekko nabrzmialy.
Jest to moja druga ciaza ale pierwsza byla dawno, daaaawno temu i nic juz nie pamietam :). Poza tym chyba nic mi nie bylo. :) O tamtej ciazy dowiedzialam sie dopiero w 12 tyg. O tej 4 dni przed spodziewanym okresem . Oj dluga ciaza bedzie...

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry