reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

reklama
ale mi się przez to przeglądanie zdjęć przypomniały czasy studenckie... kurde, to były chyba najpiękniejsze lata :laugh2:
ja dzisiaj znowu Bartka zamęczałam opowieściami co ja to nie robiłam już.. jakie mam spodoby na wykładowców..
jak to usłyszał to mu włosy dęba stanęły.. :D

Dobranoc Marta :)

ja dzisiaj znowu Bartka zamęczałam opowieściami co ja to nie robiłam już.. jakie mam spodoby na wykładowców..
jak to usłyszał to mu włosy dęba stanęły.. :D

ja to najmilej wspominam życie studenckie w Krakowie, uciekanie z zajęć nad Wisłę, kilka wykładów z profesorami przy piwie, aż się łezka w oku kręci :laugh2:
i stres przed obroną :szok: a po obronie... hulaj dusza, piekła nie ma :laugh2:
a teraz stara krowa ze mnie, ehhh...
idziemy spać z Kalinką, dobranoc!

ja to najmilej wspominam życie studenckie w Krakowie, uciekanie z zajęć nad Wisłę, kilka wykładów z profesorami przy piwie, aż się łezka w oku kręci :laugh2:
i stres przed obroną :szok: a po obronie... hulaj dusza, piekła nie ma :laugh2:
a teraz stara krowa ze mnie, ehhh...
idziemy spać z Kalinką, dobranoc!
To i My też idziemy. ;)
słodkich snów :*

Dziewczyny, przystopujcie, please :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Nie mam szans nigdy Was nadgonić, codziennie produkujecie po 30 stron, nie daję rady przeczytać a co dopiero cosik napisać.
Pół godziny temu znalazłam chwilkę, siadłam do kompa , przeczytałam 10 stron i co zostało mi z 20, a jutro o 7 pobudka :no::no::no:
Mi też jest coraz ciężej, przytyłam 8 kg, choć nie wyglądam najgorzej, bo nie jestem opuchnięta- większość poszła w brzuch i biust. Córka tydzień temu ważyła 908 g - jak ją lekarz określił długa i chuda-łatwiej wyjdzie :-p
Czas leci jak szalony, jak patrzę na suwaczek zaczynam panikować- czas pojechać i pooglądać wózki- na fajniejsze wzory i kolory trzeba czekać po 2-3 miesiące ( dużo moich znajomych ostatnio robiło takie zakupy i niestety czekały-pomimo dostępności w wielu sklepach w necie)

Pierwsza :-)

Dzień dobry,

Stukam się herbatką z cytrynką, zajadając śniadanko.

He he, już nawet sałatke zdążyłam zrbić. :tak:

Druga

i ja się stukam kawusią :tak:

Ja ostatnio bardzo zalatana, a dzisiaj jeszcze zebranie w przedszkolu, a jutro do stomatologa z małym, próbuje pozałatwiać sprawy z nowym mieszkaniem i jakoś nie mogę się obrobić ze wszystkim. Jestem zmęczona :-(

hejo:-)
ja sie stukam mineralka, zlapalo mnie zapalenie dziasel mylam zeby i plulam czysta krwia:wściekła/y:
macie na to jakis sposob? bo lekarka mi dala plyn do pluknia ktory nic nie daje od miesiaca:wściekła/y:

reklama
Do góry