reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

Lata?:) To chyba dobrze, że staro nie wyglądam:D Choć czasem mnie to denerwuje:p Ale u mnie to chyba przez wzrost:p Choć powiem Ci, że się nie pomyliłaś zbytnio:p

reklama
Dziewczyny co Wy pijecie najczęściej w ciąży? Bo mam wyrzuty sumienia pijąc Colę a co by nie było ostatnio dziennie popijam......

Wyglądasz na mało:-)

mi z kolei wszyscy dają 25:-(może też przez wzrost:-D i zachowanie:tak:

dzisiaj uszkodzę mojego męża...
Ja to powiem Ci dziwna jestem bo mam duży biust co by spasowało na starszy wiek, niski wzrost co by spasowało na młodszy wiek, buzię taką nie wyglądającą na wiele latek a fryzki już chyba każde miałam na głowie. Zostaję przy obecnej bo ona myślałam, że doda mi trochę lat, ale chyba tylko ja tak uważam:p Hehe.

woda mineralna, dziennie idzie mi z dwie butelki 1,5 l :laugh2:
Georgina też myślałam, że jesteś moją rówieśniczką :szok: a tu psikus :-p

reklama
Do góry