reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

dzien dobry

ale upał..u was tez 30 stopni???

alex - odpadly te 4 laski - nie wiem jak sie nazywal ten zespół...

co do emki to mi sie wydaje ze ona po prostu nie wroci z tej kanady czy gdzie ona tam teraz siedzi...
wroci marek sam bo hanka sie zakocha....albo znajdzie prace i bedzie miala kupe kasy i wszystko oleje co w polsce.

kasiamaj - piwko z rana? hehehe fajny pomysl z tymi obiadkami. i wierze ze kuba byl smutny...moj pawel tez by byl gdyby inne dzieci mialy wiecej jedzenia hehehe
chociaz i tak spoko ze zjadl zupelnie cos innego.
nie wiem jak byloby z pawlem, mysle ze by sie buntowal.

ja tez dzis musialam Pawlowi buty kupic bo wczoraj na spacerze wlazł w kupe... i pomimo tego ze wyszorowalam buciora to on rano stwierdzil ze mu smierdzi i ich nie zalozyl...poszedl w trampkach i w drodze do przedszkola sie wywalil , tak ze caly trampek sie rozerwał:szok:...

ale kupilam mu adidaski, takie zwykle ciemno niebieskie w zaadzie takie na podwórko i do przedszkola. typowo do styrania...

jutrzenko jak tam zdrówko?
aga a ty uwazaj zebys sie nie przepracowała...no i udanych zakupow leniuszku...nie chce ci sie gotowac?? no ja tam ciebie rozumiem...praca dzieci i jeszcze gotowanie zupek...w takie upaly...
a jak tam kontakty lukasza z krzysiem??

reklama
hej hej u nas tez cieplutko :-D
alex ja?? od rana ?? hehe wiem ze wygladam na lumpa ale zaczynam od kawy nie od alko:szok:
ja mysle ze Hanke pogryzie krokodyl i zacznie sie opcja z powrotu do edenu :-D
viki Gaja tez ywmysla z butami i ciagle chce nowe miec ale to rozumiem bo to w koncu kobietka :-D

Heeej!

U nas tez dosc przyzwoita pogoda i duzo slonka, ale ostre powietrze...niemniej calkiem ladnie:tak: Zostawilam dzisiaj mloda w domu, bo cos jej oko zaczelo ropiec, ale widze ze po kropelkach przechodzi, wiec pewnie jutro sie jej "pozbede":-D
Kasiamaj, no to ciekawe wyzwanie kulinarne Cie czeka... W sumie bardzo dobry pomysl, zeby Kubus nie czul sie zle ze nie ma tego co inne dzieci, a dodatkowo wlasne obiadki na pewno zdrowsze:tak:
Alex, Twoje zakonczenie, to sie bardziej na mode na sukces nadaje niz na emke:-D
Aga, to dobrze ze Ci Krzys chce jesc te obiadki, bo moja jak domowe posmakowala, to za chiny nic z takiego sloiczka nie przelknela:/
Viki, no to widze ze Pablo wrazliwy na zapaszki:-) U nas tylko wojna o ciuchy narazie, bo juz sie zaczelo ze nie ta bluzka, nie te spodnie, a to kluje, tam metka uciska, a czasem po prostu czegos nie zalozy - bo nie! -normalnie czasem juz bialej goraczki dostaje:tak:
A w kupe to u nas nawet ciezko wdepnac, bo raczej wiekszosc sprzata po swoich pupilkach (dlatego tez nasza psina na suchym zarciu tylko, zeby na twardo robil;-)), ale zawsze sie znajdzie jakis rodzynek, co nie dba o czystosc:/

pryzy- chce jeść pewnie jak ja bym ugotowała to by nie jadł tak jak było z łukaszem. jak mu zrobiłam domowy obiadek tak jak się robi niemowlakom to pluł po całym domu:szok::szok::szok:
viki- Łukasz ma znów fazę zazdrości zresztą Krzyś też chyba jest zazdrosny o Łukasza bo jak się bawię z jednym to drugi się domaga uwagi i taj jest i z jednym i z drugim.
ale Paweł wrażliwy:-D:-D:-D:-D

alex-
ja stawiam na to że zostanie zamordowana:baffled: tylko przez kogo hmmm
stefanka- bardzo egzotyczne zakończenie

bry
my dziś na dworze prawie cały czas-gary w zlewie stoją....zawalone wszędzie a mnie sięnie chce myć...poczekam do jutra może same sie umyją.... ;P ;)

doszedł dziś wózeczek -przesłodki jest...ale młoda dostanie dopiero na dzień dziecka
już widze jej wielkie oczyska...i jeszcze większe jak Kuba jej zabierze żeby sie pobawić..musiałabym 2 zamówić...

Aga-ja też byłam dziś w roosie...ale po kaszki,bo promocja była.
i myślałam że fotki już odbiorę-a tu d....a jeszcze nie przyszły.
Viki-kurna to co młody odstawił że aż tak buta rozwalił??? ;))))
Pryzy-pewnie że lepiej jak swoje przynajmniej wiem co zjada ;)
tylko to takie trochę uwiązanie z tym donoszeniem na 12-tą...mu tego jedzenia..oni nie mają tam kuchni żeby np. zagrzać...przywozi catering....

ostatnio mam kiepski nastrój....to sobie poprawiam piwkiem...bezalkoholowym ;P

hej hej
a co tu takie puchy???
u nas dzis była ogromna burza brrryyy

VIKI na komuni super naprawde sie postarali i atmosfera była super niewiem czy pisalam ale kupilismy rower i chciał deskorolke to tez dostał:))i był mega zadowolony ogólnie chłopak pierwsza klasa

Hej...

viki- dzieki....:-) A one .... one slabe byly, to i dobrze, ze odpadly....
Pryzy- pewnie tak, he heh... ach ta moja wybujala fantazja.....:-D
Stefa- wiesz, ja Cie nawet rozumiem, taka praca, ze na trzezwo strach isc....;-)
Elcia- no to fajnie, ze imprezka sie udala....:-)

A nam zostaly chyba 3 tygodnie do przeprowadzki i nie mamy gdzie isc.... chyba pod most pojdziemy......:baffled::angry::sorry2:

hej babki

ale cicho u mnie....
szkodniki posnęły -jak dobrze...

co tam u Was???
u nas wieje...Elcia a w którą stronę ta burza poszła???
mam nadzieję że nie w moją -bo ja strasznie się boję burzy.

zaraz mykam do wanny...na mały relaksik.

Viki-miałam Cię pytać-a czym smarujecie Pawełka????
my dostaliśmy laticort...ale on mocny i tylko kilka dni można go stosować...a tak to mu nic nie pomaga..z tych masci...jedne giną wychodzą następne suche placki.
teraz ma na rączkach..czego prędzej nie miał...(tylko nogi gdzie nie gdzie i pupa-pośladki.)

no to paaaaaaaaaaaaaaa ;P ;P
ja lecę ;P

reklama
Hej!
Coś mnie wena opuszcza ostatnio:sorry:
Hmm no nie wiem co wam napisać.Żałuję ,że nie udało mi się dotrzeć na zlot ale jak my wracaliśmy z wesela to wy już dawno się zebrałyście.
Potem wyjechalismy na tydzień na agro-wczasy no a teraz się mi towarzystwo pochorowało:eek:
Antek zaczął już pod koniec wyjazdu okropnie gorączkować a teraz Witek zaczął.
No i tak sobie chorujemy..
Kasia a próbowałaś Kube kąpać w krochmalu? Kiedyś czytałam na jakimś forum osób z AZS i pisali ,że jest bardzo dobry.
Viki no to wrażliwiec z Pabla;-) a może poprostu za dużo myśli o tym smrodku, który był
Aga tak to jest z tymi braciszkami u anas zazdrość okropna do dziś ale chociaż czasem już się bawią

No a z ciekawych informacji to będziemy majstrować 3cie dziecko niebawem.Decyzja została podjęta;-):cool2:
Zmykam robić inhalacje dzieciom .Buziaki dla wszystkich, którym odpisałam i nie odpisałam :*

Do góry