reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

hej
nic tak nie poprawia kobiecie humoru jak wizyta u fryzjera:-) dziś się w końcu wybrałam i obciachałąm moje kłaki aż lżej na głowie.
a i przestałam chudnąć chyba nigdy nie wyjdę z tych 70 kg :wściekła/y:jeszcze karmię małego ale powrót do pracy jest temu winny tzn. siedzenie za biurkiem:sorry2:

asia- kiedy się brzusiem pochwalisz, już pewnie jest spory co?
kasiamaj - może nadejdzie w końcu taka upragniona chwila że się wyśpisz i wypoczniesz jak należy, życze ci tego i sobie też:tak:
pryzy- rozleniwiać to się możesz ale dołować to nie pozwalam no no

reklama
hejka

ja dzis samotna, R ma sluzbe wiec siedzimy sami.

Jutro przed przedszkolem jedziemy do starostwa wyrobic paszport, musimy wziac kube bo teraz odciski palcow robia podobno :baffled:

Elcia o matko, dobre :sorry2:, ale lepiej pozno niz wcale :-D

Viki gratki dla Damianka, i trzymam kciuki

Alex to czekamy na wiesci jak tam w nowym domku:tak:, fajnie

Kasia :-D:-D:-D, a to aparatka :-D

Agus to dawaj fotki nowej fryzurki

ide zaraz do kuby, musze go polozyc spac

Jutrzenka, no to Kuba pierwszy powazny dokument bedzie mial:) Smutno tak bez chlopa z wieczora, co?

Aga, jakas drastyczna zmiana, czy tylko podciecie? ja tez sie cos tak zbieram do fryca jak sojka za morze, ale dojsc nie moge, ale ja to lubie cos z wlosami zrobic, ale samo robienie mnie nie kreci,dla mnie taka wizyta to zlo konieczne;-)... no i malo kobiece takie podejscie:-)
I bez obawy, narazie znacznie mi sie humor poprawil, chociaz pogoda to jeszcze niebardzo, w kazdym razie idzie do przodu:) No i sobie uswiadomilam ze juz praktycznie za miesiac moja mama przyjedzie, wiec tak mi razniej:-)
Kasiamaj drzewko klikniete:) A Natka, to bezbledna jest! Chyba Ci rachunku na telefonie nie nabila?;-) Moze po prostu chciala pomoc w sprzataniu, te nawilzane chusteczki fajnie sie do czyszczenia roznych rzeczy nadaja:-)
No i dziekuje jakos sie lepiej teraz czuje...jeszcze mi sie mdlosci zdarzaja i czasem taka skapcaniala jestem , ale ogolnie wiekszych dolegliwosci juz nie mam (co nie znaczy ze mi sie jakies swinstwo nie przypaleta;-))
W kazdym razie mialam dzisiaj usg polowkowe i wyszlo z niego ze zamiast 20 tyg, jest 21 i 1 dzien, czyli kompromis pomiedzy dwoma wczesniejszymi usg:tak: (za tydzien ide do ginki to zobacze czy mi termin przesunie i wtedy ewentualnie zmienie suwak, bo juz nie wiem ktorej daty sie trzymac:))
Dzieciatko juz spore ok 400g wazy, wszystkie pomiary bardzo dobre, wiec wierze ze zdrowiutki synus jest, bo sie potwierdzilo ze siuraczek jak sie patrzy!:-) No i dosc aktywny malec, wiec mam mniejsze obawy o niego kiedy tak mnie podkopuje;-)
A zreszta wkleje fotki przystojniaczka (na ostatniej od pupy strony jak klejnoty pokazuje:-))

Pryzy-super fotki,zwłaszcza ostatnia ;))

dzień dobry ;)
dziś dzień dobrych uczynków-więc nie zapominajcie..... ;)

młoda śpi a ja młodemu obiad gotuję....
i pranie mam do powieszenia
dziś tak pięknie....
słonko świeci
zaniesiemy Kubie obiad i spadamy na spacerek....

miłego dnia ;)

Dzieki dziewczyny! Ale powiem Wam ze Kaya narazie jakby ciut zawiedziona, ze to nie dziewczynka;) A to dziwne, bo ona sie super z chlopcami dogaduje i w przedszkolu to ma wiecej dobrych kolegow niz kolezanek:) Ale ona tak naprawde malo co sie intetesuje niemowlakami i jakos nie przyklada wiekszej wagi do tego...

Ale sie dzisiaj obijam... tesciowa ma z pierogami wpasc, wiec nawet nie gotuje, normalnie siara;-)

hej
pryzybela- nareszcie jakiś chłopiec, bo oprócz mojego Krzysia to same dziewczynki. Też mam takie zdjecie z usg od strony pupy heh a wszyscy mnie pytali co to jest:-D a co do włosów to zmiana taka że miałąm prawie do pasa a teraz mam do ramion i zcieniowane
kachawawa- a ty jak się czujesz? półmetek masz za sobą
kasiamaj- ja robię właśnie dobry uczynek tzn. pozwalam m. spać bo jak przyszedł z pracy tak padł na łóżko i śpi, szkoda go budzić, niech śpi:tak: a ty Kubie zanosisz obiad do przedszkola?
jutrzenka- robiłam zdjęcia ale same nieudańce:szok:

Ostatnia edycja:
reklama
Nie ostatniu Aguś. Ja ostanio roboty mam sporo bo jutro slub brata i musiałam zrobić mu prezent i poszyć kreacje :) Jeszcze tylko zostało mi upieczenie dwuch ciast i mogę powiedzieć wyrobiłam się ze wszystkim :)

Do góry