reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

jutrzenka, viki no i alexia zobaczycie Karma was dopadnie za to wszystko!! :-D
przeciez jutrzenka jak mnie obgadywalas razem z viki i alex to swiadczy tylko o was :-D chociaz z viki to ja bym miala inny temat ;-) a no i z frywolna tezzz ale z toba jutrzenka to tylko o sobie :-D
pierwszy dzien w szkole dzis...ciezkie chwile...

reklama
kal.aga ja jestem ale boje sie odezwac :-D wieszz boje sie jutrzenki zaraz na mnie napadnie...
a tak bez agresji to malo kto sie odzywa :-D

hejka

Stefanka a ja myslalam ze Ty sie niczego nie boisz, jednak zawsze potrafisz mnie zaskoczyc.

ja sie mniej odzywam bo wrocilam do pracy po zwolnieniu wiec mi sie skumulowala robota

a wczoraj to poszlam spac przed 22 :-D:-D

witaj Frywolna Alex :-D:-D:-D

Pryzy, Aga wiecie dziewczyna wiosna w duszy gra napewno :-D

oglądacie emke ??

ja wlasnie ogladalam koniec emki ale nie wiem to sa nowe odcinki czy stare ?? bo juz sie zgubilam :(

dzień dobry

popijam sobie karmi i się kręcę po domu... ;P
gotuję obiad,dla nas gulasz dla młodego barszcz i ryż
wczoraj zaniosłam mu rosołek z makaronem i mięsko...a pani potem mówiła że był bardzo smutny bo dzieci jadły zupę...i spaghetti a on nie miał...drugiego dania...
wpadłam na pomysł że pospisuję sobie jadłospis i będę robiła mu w miarę możliwości podobne jedzonko do tego które dzieciaki w danym dniu dostaną.
może tak mu choć to ułatwię...????
dlatego dziś dostaje barszczyk z makaronem i na drugie ryż z indykiem w sosie.

młoda śpi w nocy miała stan podgorączkowy....37.5* dziś coś marudna jest trochę jej gilon leci...

wczoraj byliśmy na zakupach-chciałam młodym buty kupić
ale tylko Kuba dostał-kupiłam mu sandałki.
a dla młodej to nie wiem???-bo większość jest takich z odkrytymi palcami...a ja bym chciała z tym paseczkiem na środku bo jak zacznie mi latać latem to sobie palce pokanceruje.

miłego dnia mamcie.

hej
a ja właśnie kończę pracę i jestem zryta jak koń po westernie i jadę do rossmana na promocję zupek dla niemowląt bo mi się nie chce gotować samej;-):-D a co:cool2:

a mnie emka zaczyna nudzić na okrągło to samo
ciekawe jak pozbędą się Hanki z serialu:confused:

reklama
Hej hej.... i ja sie witam w ten ponury dzionek....;-)

U nas stara bida....

Kasia- oj Ty oj Ty.... jak to tak mozna juz od bladego switu tak loic!!! :szok: Stefanka, to rozumiem, ale Ty???? :szok::-D:-D;-)

Aga- nie wiem jak ja usmierca, ale mozemy sie pobawiac w zgadywanie.... Ja obstawiam, ze pojdzie na akupunkture i zostanie ukluta zatruta igla....:tak::tak:

Wpisujcie swoje typy, he heh....:-)

Acha, i czy moze ktos mi powiedziec, kto odpadl w x factor, bo nie moge nigdzie znalezc.....:dry:

Do góry