reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
alex a to wiele wyjasnia :-D chociaz dla ciebie to kazda okazja dobra. jak bys nic nie dostala -pijanstwo, dostalas - pijanstwo :-D;-)
asia no to nie moja wina ze daja tutaj :-D
:tak:wyobraz sobie ze nie zapomnialam magdaleno

Magda, od męża? ;-)
Alex odkacowałaś się? A już widzę, klina klinem, hehehe... Ło, to już możesz świata w trzeźwości nie oglądać, heheh

alex :-D a jutro bedzie klin :tak: i tak do piatku bo piatek to sam w sobie jest okazja :-)
no w toku sprawaaaaa magdalenoo

Hejka Dziewczynki :-)
Viki olej tego Dukana, ja z niego zrezygnowałam w końcu, bo mi @ zaczęła totalnie świrować i non stop fatalnie się czułam. Pewnie po ciąży wrócę na jakiś czas do niego, ale będzie to nieco dieta zmodyfikowana i na krótką chwilę. Kurcze, a już małą Vikusię widziałam oczyma wyobraźni ;-)
Alex złóż życzenia P. :-) Troszkę Wam Dziołszki tego kaca zazdroszczę, napiłabym się jakiegoś piwka ;-)
Asiu u mnie mdłości cały czas, dobrze, że u Ciebie jednorazowy wybryk :tak:
Stefa już się skończyło z tym 250 funi, od sierpnia 2010 jakoś mniej dają, ale nie wiem ile. Co nie zmienia faktu, że jednak coś dają ;-) Oliś dodatkowo jeszcze dostaje co roku kasę z racji niepełnosprawności na to konto i Młoda też przed świętami jakiś jednorazowy gift dostała :tak: Generalnie za kilkanaście lat będziemy do dzieciaków po pożyczki latać ;-):-p:-D

reklama
Do góry