reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
alex a to wiele wyjasnia :-D chociaz dla ciebie to kazda okazja dobra. jak bys nic nie dostala -pijanstwo, dostalas - pijanstwo :-D;-)
asia no to nie moja wina ze daja tutaj :-D
:tak:wyobraz sobie ze nie zapomnialam magdaleno

Magda, od męża? ;-)
Alex odkacowałaś się? A już widzę, klina klinem, hehehe... Ło, to już możesz świata w trzeźwości nie oglądać, heheh

alex :-D a jutro bedzie klin :tak: i tak do piatku bo piatek to sam w sobie jest okazja :-)
no w toku sprawaaaaa magdalenoo

Hejka Dziewczynki :-)
Viki olej tego Dukana, ja z niego zrezygnowałam w końcu, bo mi @ zaczęła totalnie świrować i non stop fatalnie się czułam. Pewnie po ciąży wrócę na jakiś czas do niego, ale będzie to nieco dieta zmodyfikowana i na krótką chwilę. Kurcze, a już małą Vikusię widziałam oczyma wyobraźni ;-)
Alex złóż życzenia P. :-) Troszkę Wam Dziołszki tego kaca zazdroszczę, napiłabym się jakiegoś piwka ;-)
Asiu u mnie mdłości cały czas, dobrze, że u Ciebie jednorazowy wybryk :tak:
Stefa już się skończyło z tym 250 funi, od sierpnia 2010 jakoś mniej dają, ale nie wiem ile. Co nie zmienia faktu, że jednak coś dają ;-) Oliś dodatkowo jeszcze dostaje co roku kasę z racji niepełnosprawności na to konto i Młoda też przed świętami jakiś jednorazowy gift dostała :tak: Generalnie za kilkanaście lat będziemy do dzieciaków po pożyczki latać ;-):-p:-D

reklama
Do góry