jutrzenka
Szczęsliwa mamusia :)))
hejka
u mnie humor ogolnie lepszy, w pracy narazie przycichlo tylko roboty nie ubywa niestety .
Viki Dotka ma racje, dawaj irokeza na glowe, bedziesz fajnie wygladac
Paula i co z pralka, kurde wywalic tyle kasy na modul do starej , to lepiej dolozyc i nowa kupic
Ania dobrze ze juz po wszystkich i bez komplikacji, to najwazniejsze
Kasia fajne cukierki i zdrowka zycze
i dla reszty chorowitkow takze , u nas odpukac narazie bez chorob, po 2 tyg w domu i antybiotyku spokoj
dajecie cos dzieciom z witamin???
ja daje zelki z tranem, omega i witaminami. Polecam !!! Nie wiem na ile sa skuteczne ale mysle ze cos tam daja. Kuba codziennie rano chce dostac (2 moze jednego dnia), sa dobre w smaku, jak zelki, jak dla mnie super, lepsze ze niz te trany w plynie smiardzace
Stefa i co wymymslilas?
co tam slychac poza tym laski?
u mnie humor ogolnie lepszy, w pracy narazie przycichlo tylko roboty nie ubywa niestety .
Viki Dotka ma racje, dawaj irokeza na glowe, bedziesz fajnie wygladac
Paula i co z pralka, kurde wywalic tyle kasy na modul do starej , to lepiej dolozyc i nowa kupic
Ania dobrze ze juz po wszystkich i bez komplikacji, to najwazniejsze
Kasia fajne cukierki i zdrowka zycze
i dla reszty chorowitkow takze , u nas odpukac narazie bez chorob, po 2 tyg w domu i antybiotyku spokoj
dajecie cos dzieciom z witamin???
ja daje zelki z tranem, omega i witaminami. Polecam !!! Nie wiem na ile sa skuteczne ale mysle ze cos tam daja. Kuba codziennie rano chce dostac (2 moze jednego dnia), sa dobre w smaku, jak zelki, jak dla mnie super, lepsze ze niz te trany w plynie smiardzace
Stefa i co wymymslilas?
co tam slychac poza tym laski?