reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Jutrzenka - jak tam reakcja alergiczna?? Współczuję zaistniałych sytuacji i mam nadzieję że wszystko dobrze się skończy
Weroniczka - dobrze że dzieciaczki teraz załapały to świństwo i oby łagodnie przeszły
Aneczka - niezła nocka, a Ty to jakiś cyborg jesteś - cała noc nie przespana i później jeszcze pobieranie krwi?? podziwiam
Grzechotka, Asia, Dotka - Hejka
Kasia - W sumie z lizaczkami masz rzeczywiście bez roboty
Kacha, Elcia - trzymam mocno kciuki

A u nas chorobowo ciąg dalszy, ale na szczęście Alex dostał nowy antybiotyk i już po pierwszej dawce widać poprawę. Przespał całą noc - jak miło. Zobaczymy jak będzie dalej.

Dziewczyny mam prośbę - trochę mi głupio do tego się przyznać i prosić:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:, ale niestety czasem tak bywa - mamy kłopoty finansowe i jeśli któraś by słyszała o chętnych na flavon to proszę dajcie znać - cena 135 zł i wysyłka gratis. Obojętnie czy to jeden słoiczek czy więcej. Mam jeszcze do sprzedania (i to mnie blokuje) 2 kartony - 8 słoiczków. Z mojego doświadczenia 1 słoik na 1 osobę wystarcza na jakieś 6 tyg.
Z góry dziękuję i przepraszam za prośbę.

Miłego wieczorku życzę.

reklama
witam sie i ja
u mnie w pracy dzien z piekla rodem. zaliczone wszystko wlaczajac policje :(
aneczka widze ze u ciebie podobnie jak u mnie hehe cale szczescie jeszcze tylko troche ponad tydzien do swiat.
kacha trzymam kciuki za malutka
elcia moze potrzebujesz pomocy?? to znaczy ja mge twojemu bardzo milemu mezowi wytlumaczyc pare rzeczy bo moze zapomnial albo cos??
weroniczka czasem to lepiej ze wczesniej to przechodza?
grzechotka wow szmat czasu kobitoo
dota nawet ty masz snieg a ja juz nawet nie mam wiary bo u nas juz dzis cieplo i slonecznie.
asia do ciebie nic juz nie pisze bo sie obrazilam!
baska ja nawet nie wiem co to jest ten flavon ??
to chyba tyle prawda ??

Stefanka, o mój boshe, dlaczego się na mnie obraziłaś?:confused: Przecież ja tego nie przeżyję... Mów o co chodzi...
Basia, przykro mi, że masz kłopoty, ale wiesz, teraz - przed świętami trudno troszkę wyskrobać kaskę, a 135 zł to jednak trochę jest. Mam nadzieję, że szybko uda ci się sprzedać ten flavon. Trzymam kciuki.
Kacha, trzymam kciuki za córkę twojej koleżanki:tak:

ja tylko na chwilkę

muszę ogarnąć sie trochę i uciekam spać
co jutro jakoś zajadę na to badanie....wrrrr.....
paskudne!!!!
ale co..jak mus to mus....

robię jednak tort dla
Kuby...ciekawe jak wyjdzie -musze dokończyć (dekorować)-bo na razie sie chłodzi....

miłego wieczorka mamuśki.

asiu no coz takie zycie
oo viki dzis twoj serial!
kasia maj ja tez nie moge sie zdecydowac czy tort robic czy kupic ale jeszcze mam troche czasu do imprezki.

Hej!

Oj Stefanka, Stefanka, ja do Ciebie z sercem na dłoni, a Ty mnie tak traktujesz:-(
Kasiamaj powodzenia na badaniu, oby było szybkie i bezbolesne, no i pomyślnych wyników:tak::tak:

Kobiety, dajcie jakiś sprawdzony przepis na tort, plissss!

dzien dobry:-)

kasia maj trzymam kciuki za badanie. bądź dzielna:tak:
kacha malutka juz po ? mam nadzieje ze wszystko będzie dobrze. trzymam kciuki:tak:

stefa no tak wczoraj byl moj serial:-D mam nadzieje ze oglądałas ze mną:-p

a ja tam nie robie torta w tym roku...chyba kupie chlopakom gotowy...zamowie tort - boisko piłkarskie tak na zyczenie damiana:tak:bo robie urodziny chlopakom razem w przyszła niedziele - 19 grudnia.

a ja bylam dzis u kosmetyczki, teraz pije kawke i musze jeszcze spadac na zakupy:tak:
ale dzis zimno jakossssss brrrr​

Hej.
Vikuś bo nie odpowiedziałaś mi ostatnio kochana: wysłałaś mi te zdjęcia z rzeczami od twojego taty? Bo nic do mnie nie doszło:-(

A ja dziś mam znów dzień szycia. Szyję kombinezon dla lalki Małgosi żeby maiła w co ubrać swój choinkowy prezent. Muszę to szyć tak żeby dzieci nie skapnęły się co robię. Ich choroba bardzo pokrzyżowała mi plany. Tyle miałam do porobienia przed Świętami kiedy będą w przedszkolu. Na szczęście Narazie Tadeczek przechodzi bardzo łagodnie. Po za kropeczkami nic mu nie jest. I oby tak zostało.

Miłego dnia.

reklama
Do góry