reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
dzien dobry!!!;-):-);-):-)

uuu Weroniczka zdrówka dla dzieci:tak:
a ja ospy nie mialam, ale jak robiłam sobie jakies tam badania w ciazy to ponoc przeciwciała czy cos tam -to mam...kurcze nie znam sie na tym:sorry2:;-)

Aneczka;-);-) :*

wszystkiego dobrego!!! zdrówka dla maluchów!!!
a my mamy śnieg:-):-):-) doczekalismy sie!!!:-)
miłego dniaaa!!!! :-)

hej
zgadnijcie kto to
tak wpadłam do was na chwilkę żeby powiedzieć że u nas jest ok teraz aktualnie jesteśmy chorzy oboje z kubą ale sie trzymamy
nic nowego się nie urodziło ani sie nie ma rodzić dużo pracy zabiegania i nic poza tym
kuba pozdrawia

dzień dobry!!!

witaj Grzechotko!!! :tak::-);-) zdrówka dla WAS :tak:
cieszę się że wszystko u Was ok.

ale mi zimno....położyłam się z małą na chwilkę-żeby ją uśpić dałam cyca i zasnęłam....brrrrrr teraz się dogrzać nie mogę.:-(

jak tam przygotowania do swiąt???
robicie już coś???
np.porządki???

ja daleko w polu z robotą.....:-p

Weroniczka-zdrówka dla maluszków.
Anka-zdrówka.
ale się nawyrabiało -z tym pożarem...
Viki-kurcze ale mieliście do nadrobienia.....
Elcia-trzymam kciuki-kiedy testujesz???
Jutrzenko-i dla Was zdrówka!!! i jak byłaś u lekarza???przeszło Ci to uczulenie???jak dziś Kuba???

tak siedzę i dumam---co jutro Kubie zapakować do przedszkola???
u nich jest zwyczaj że jak ktoś ma ur.to przynosi cukierki-ciastka...ciasto...
i nie wiem czy kupić lizaki???czy piec torcik???
z lizakami szybciej....

a do tego 20-ego mają szopkę bożonarodzeniową-i muszę młodego przebrać za pasterza........i weź tu człowieku coś wymyśl????? :tak::-D

witam

hehe grzechotka no widze ze doprowadzilam cie do porzadku;-) a tak wogole to padł mi tel...chcialam sie podlaczyc do ladowarki ale nie zdazylam...pogadaj z radkiem o tym sylwestrze i daj znac:tak:

dota dzien dobry:-)

aneczka no to mialas noc...ale faktycznie byl pożar?odpoczywaj kobieto...
weronika - ospa powiadasz.... no tak zimą lubi atakowac, moj damian tez jak mial to pamietam ze byl poczatek stycznia...zdrowka dla was i oby nie swędzialo tadeuszka:sorry:

kasiamaj dzien dobry:tak:co do przedszkola to kurde ja nawet o tym nie myslalam. wiem ze zawsze panie wyprawiają dzieciom urodzinki ale tak zbierają np z dwóch tygodni czy trzech i robią dla kilkoro dzieci, wiem ze dmuchają swieczki sa slodycze , tance, czapeczki na glowach takie urodzinowe, baloniki itp ...wiec musze zapytac czy cos pawłowi dac...w sumie to prywatne przedszkole wiec miesiecznie dostają taka kase ze te urodziny to chyba nie jest dla nich wiekszy wydatek, a dzici zadowolone;-)

jesli chodzi o swieta to ja powoli sprzatam...powoliiiii bardzo powoli hahaha:-p
jakos mi sie nic nie chce w tym roku. mam juz troszke swiatecznie jesli chodzi o wystroj, brak tylko choinki no ale czekam az valdi wroci, chociaz pablo to juz meczy bo w przedszkolu juz ubrali no i wciaz pyta kiedy w domu będzie...

a ja dzis w nocy myslalam ze zawalu dostane, obudzily mnie jakies huki, mialam wrazenie ze ktos chodzi po domu, po dachu..ale na dole mialam alarm wiec wyluzowałam...ale wciaz cos walilo stukało...w koncu zajarzylam ze byla chyba dosc wysoka temp jak na ostatnie dni i snieg na dachu sie topił i" lawina" spadał /zsuwał się po dachu na dół...

echh cykor ze mnie:zawstydzona/y:

Hej Dotka ;-)Nareszcie:-)
Viki no widzisz tez niezla nocke mialas :-D
U nas okazalo sie ,ze nie bylo pozaru naszczescie.
Kasia ja daje chlopakom zelki zwykle bo dzieciaki lubia i latwo je podzielic na duzo dzieci. P.S. powodzenia jutro na badaniach
Weroniczka no to zycze Ci zeby lekko dzieci przechorowaly ospe.Nic przyjemnego ale trzeba jakos przetrwac te wirusowki:dry: Pamietam jak swedza te paskudne babelki.Buziaki dla maluchow.
Grzechotka witaj:-):-):-)

Doobra ide obiad robic:zawstydzona/y:

Hej!

Jutrzenko i jak, swędzi nadal? Zdrówka dla szwagra. Fatalnie jest przebywać w szpitalu:-(
Viki, pokaż się w nowym kolorze:tak::tak: Dzięki za życzenia co do wyników, ale tym razem się nie dowiem bo idę na leczenie tylko, (mam nadzieję) bo mogą mi np. powiedzieć, że wyniki się przeterminowały i klops. Z naszą służbą zdrowia nic niewiadomo:confused:
Aneczka, to mieliście nocne akcje. Oby takich jak najmniej.
Kasiamaj, powodzenia jutro na gastro.:tak:
Grzechotniku, witaj. Czemu tak rzadko bywasz??
Weroniczka, to klops z ospą. I pewnie masz rację. Niedługo wszyscy będziecie biedronkowaci:tak:Ale życzę, aby krostki szybko się goiły.
Elcia, no to testuj albo co, żyby sprawdzić czy się udało.

I nie wiem co jeszcze. Pozdrawiam!

Elcia a ja bym nie testowala jeszcze.Do terminu @ jeszcze troche a trzeba pamietac ,ze dosc czesto dochodzi do samoistnych poronien(niby sa blade II a potem przychodzi @ w normalnym terminie).Oczywiscie bron boze nie chce Cie straszyc ale to taka nasza fizjologia:sorry2:Trzymam kciuki zebys @ nie dostala z calych sil:tak::tak::tak::tak:

hej dziąchy
KASIA ASIA ANECZKA :)) narazie poczekam jak spózni mi sie @ to bede testowła chociaz w zeszły wekend chciałam test kupic hhihihih a pamietam jak byłam na samiuskim poczatku ciazy z Oiwka to własnie przechodzilam grype tak mi było niedobrze ze szok i zoładek mnie bolał a ostatnio tak jak pisalam cos tam podobnego było a wiec moze moze (chociaz mnie brzuch cos pobolewa tak podobne jak na @)
mama sie smiała ze nie na grype mi sie chce wymiotowac tylko na młode kosci
:))

reklama
Elcia w ciąży przecież też brzuch pobolewa jak na @ :-p
A ja nie mam weny, jutro mojej koleżanki córeczka ma cewnikowanie serca i cholera wie jak to cewnikowanie się skończy. Prawdopodobnie mała ma utrwalone nadciśnienie płucne i podłączenie jej do płuco serca może się skończyć tragicznie. Ale to cewnikowanie, a później operacja serca to jej jedyna szansa na życie. Do bani jest to wszystko :-(

Do góry