reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
Hej...:-)
Wow viki- fajna ta szopka...:tak: Zdolniacha! :-)
Kasia- no to powodzenia dzis.... potem daj znac jak i co....
Asia- a Ty kiedy do tego szpitala? 14-ego? Dobrze pamietam? Bede trzymala kciuki.

I zdrowka dla wszystkich chorowitkow....

Mnie z kolei katar dopadl... Ale tak poza tym to wszystko w porzadku. Dobrze by bylo, zeby Oliwiera mi nic nie wzielo, bo my juz za tydzien do Pl jedziemy....:-)

Dziewczyny dzięki, Tosia już po... I wieści są tragiczne... Po 10 miesiącach życia dopiero wyszło, że ma źle rozwinięte płuca. W kwestii serduszka nic już się nie da zrobić, bo serduszko jest naprawione tak jak być powinno. Cała niewydolność jest spowodowana płucami, lekarze jasno postawili Magdzie sprawę, że nic się nie da już zrobić :no: Teraz Magda będzie czekać na śmierć własnego dziecka, a to dziecko tak chce żyć!!! Żyło 10 miesięcy z nierozwiniętymi płucami, czy w tym popieprzonym kraju nic się nie da zrobić?

hej hej
Viki zdolniacha z ciebie.Znowu 6 dostaniesz;-)Viki a co za serial jest Twoj? moze House?bo ja ogladam tylko to czasem i czas honoru jeszcze
Asia ja tez dolaczam sie do kciukow:tak::tak::tak:
Pozdrawiam wszystkie i uciekam obiadek gotowac paaa

Dzień dobry.
mnie w nocy obudził straszny ból brzucha, nie mogłam się nawet ruszyć i nie wiem co to było bo na szczęście drugi raz się nie powtórzyło. Ale się wystraszyłam.

VIKI Wow - 6 murowana
Kacha - przykre te wiadomości. Włos się jeży jak się coś takiego czyta.

Mam chwilkę dla siebie bo za chwilę skoki i czas dla mnie i Alexa.

Hej.

Ja na chwilkę bo głowa mi pęka. Masakra jakaś. Może kąpiel w pachnącej pianie mi pomoże.
Tadzio dziś kiepsko się miał. Ale tak mi się wydaje że dziś był ten najgorszy dzień. Okropnie go wysypało praktycznie na całym ciele. Dotaje specjalne granulki na świąd przy ospie i naprawdę się nie drapie. Trochę go swędzi ale na tyle mało ze nie odczuwa potrzeby drapania się. Ale dziś był strasznie marudny. Taki mój mały biedulek. A reszta na razie trzyma się zdrowo. Ale Małgoś dziś była bardzo marudna i oczka miała takie zapowiadające chorobę więc pewnie lada dzień i ją wysypie. Zobaczymy.

Miłego wieczoru i niedzieli.

hej
weroniczka- współczuję tej ospy, ale lepiej że teraz ją przejdą:tak:u mnie w okolicy też panuje ospa a Łukasz miał niedawno taka wysypke na brzuchu i nogach i trochę na rękach ale nie za mocna i strasznie go swędziało ale ja myślałam że go coś uczuliło a teraz to się zastanawiam czy to nie była ospa bo podobno niektóre dzieci nie maja mocnej wysypki. A jakie są jeszcze objawy ospy?
basia- może to skurcze przepowiadające:sorry2: ja je miałam od 30 tygodnia
viki- śliczna szopka

miłego wieczorku i nocek spokojnych

Kal.aga bąble ospy są bardzo charakterystyczne bo na początku są one takie wypełnione płynem a potem zmieniają się w strupy.

A tak w ogóle to dzień sdbry niedzielnie. Dzisiejsza nocka spokojniejsza więc się nawet wyspałam :)

Miłego dnia.

reklama
Do góry