reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
No wlasnie, to samo mialam napisac.... taaaaki post Paula, a do mnie nawet usmiechu....:blink::-);-);-)

Ja dzis tez jakos padam.... chyba po tych zakupach swiatecznych, bo ja juz czesc dzis tez zrobilam....

hehehe ja myślałam że wymieniłam większość a tu proszę...

Alex hehe :-) a co nakupowałaś?

Ja wczoraj 4 pary spodni nabyłam, bo te co miałam to wszystkie się już nie dopinają...:szok::-D mało tego nie wchodzą przez biodra... Pozostawały mi leginsy :-D
Ale taka okazja jak rzadko kiedy, bo likwidują u nas sklep niedaleko i wszystko wyprzedawali po 10zł:szok: więc kupiłam 4 pary spodni za 40zł... :-D głupi ma szczęście :-p

stefanko- no pewnie...:-)
Paula- a no kupilam papiery do pakowania prezentow, he heh....:-D , bokserki dla brata i koszulke. Dokupie mu jeszcze cos z kosmetykow. Dla mamy na razie tylko tusz do rzes, ale widzialam fajna torebke, ktora chyba kupie... W ogole to rozgladam sie za jakas portmonetka, bo chce brac do Polski przedmioty malych rozmiarow, bo sie z tym wszystkim nie zapakuje. Ale na razie nie widzialam, wiec moze ta torebke... I jeszcze plyte Pet shop boys kupilam dzis dla mamy P, bo ona podobno szalala za nimi kiedys, tak P mowil...:-DI jej tez jeszcze cos dokupie ale na razie nie wiem co... Dla corki P na razie tylko taki zestwa blyszczykow i cieni, wiec raczej drobiazg, musze sie rozejrzec za czyms konkretniejszym dla niej, ale tez nie wiem co...

Stefanka :-D no coś ty... :-D Facet z wielkimi cycami? :-p:-D:rofl2: no chyba że jakieś męskie hormony w Tobie szaleją... :-D

Alex no to troszkę kupiłaś ;-):-)

Viki kciuki trzymam ;-):tak::-) I tak wygra!!!

reklama
Viki wiem ze na tych zawodach bedzie super ;-) a Damian napewno wszystkim skopie tylki!!
bosze moja suka ma cieczke. chodzi w pieluszce ale ciagle jej spada a nie mozemy wykminic nic takiego zeby bylo ok. biednaaa, kiedy to sie skonczy.

Do góry