reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

jeszcze jedno podejście ciekawe co mi przerwie:dry:

aneczka- czyli jeszcze trochę musiałabyś zostać w Polsce.
Kobiety mają przesrane, chyba wyślę mojego na wazektomię:sorry2:
a co to jest, to też nad tym pomyślę czy M. nie wysłać?

my byliśmy dziś na szczepieniu tzn. ja i Krzyś. Dzielnie to zniósł a teraz odsypia i budzi się tylko na amu:tak::tak:

reklama
napisałam wcześniej posta ale chyba nie wcisnęłam wyślij bo teraz go nie widzę:-(

Aneczka obowiązkowo jest od września po ukończeniu 4 roku życia:tak:

Aga to jest podwiązanie nasieniowodów (czy jak to się tam nazywa), podobno w 100% odwracalne. Z tym, że wielu facetów nawet nie chce o tym słyszeć:dry: W sumie nawet zapomniałam się spytać mojego:)
To chyba Ty pytałaś się o nazwę moich pigułek, są to carazzette.

sylwia m juz nie kituj!! ja tez napisalam ze sto stron ale mi zjadlo zlo hehe
viki filmiki superr Gaja tez bedzie niedlugo miala wystep ale nie wiem czy mozna nagrywac :-(

Ostatnia edycja:
Dziekuje za informacje :tak: Wiecie to narazie tylko takie zupelnie niezobowiazujace przemyslenia.Byc moze zwykly dolek jesienny , ktory minie, no ale podumac zawsze mozna no nie?
Troche strach bo dzieci zanim sie zaklimatyzuja beda przezywac.Tym bardziej ,ze z tego co piszecie to Witek bylby do tylu z edukacja:dry::zawstydzona/y:
Co do wazektomii to niby jest odwracalna ale sa przypadki kiedy plodnosc nie wraca.No ale dla par , ktore niecha miec juz napewno dzieci to super rozwiazanie:tak:

aneczka warto sie dowiedziec :-) jesli bede mogla pomoc to pytan no problem.
sylwia ma u mnie na 100% nie mozna nagrywac ale to zalezy od konkretnej szkoly i jej dyrektora.
weroniczka pisz a nie pijesz!!!!!!!!

Ale co ja mam pisać Stefa. Buszuję po necie w poszukiwaniu czegoś dobrego na kaszel bo nic Tadzikowi nie pomaga. Chyba skończy się na wizycie o homeopatki:( A to spory koszt:(

reklama
Do góry