reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Hej...:-)

Sylwia- no to gratuluje zakupu pralki...:-)
A z tymi tabsami, to tez tak mialam. Jak karmilam piersia Oliwiera, to bylam na jednoskladnikowej pigule i potrafilam nie miec @ 2 miesiace, a potem miec 2 w jednym miesiacu....:tak::sorry2: Potem zmienilam na normalna dwuskladnikowa.

Viki- rzeczywiscie malpa z tej nauczycielki.... Mogla pozostawic te oceny, a nie zanizac, chocby po to, zeby pokazac dzieciom ze warto byc uczciwym.... Biedny Damian. Ja to bym pewnie poszla do tej nauczycielki i powiedziala, ze wlasnie zmarnowala 8 lat wpajania dziecku zasad szczerosci i uczciwosci.... Chociaz pewnie mscilaby sie pozniej na Damianie, to moze lepiej nie....:dry: Ja z reszta tez wspominam moja matematyczke z niechecia, one chyba wszystkie takie wredne baby sa....:baffled::sorry2:

Pryzy- tak, one jakos z tej traby wylatuja....:-D Balagan w calym pokoju.... dobrze to ujelas. A z czego sa? Nie wiem... albo z tasiemki jakiejs, albo plastiku czytez folii....:confused:

Weroniczka- wow! sama nie pogardzilabym takim prezentem....:-)

Paula- no to oby malej szybko przeszlo i nie przerodzilo sie w zadne chorobsko....

reklama
hejka

ja dzis tyralam do prawie 17 :sorry2:, dopiero obiad zjadlam i siadlam

Dotka my Kubie mowimy o mikolaju ale narazie nie wspomnina, jak mu powiedzialam ze przyniesie mu prezent pod choinke to ten skubaniec pamietal gdzie w tamtym roku stala bo od razu poszedl i powiedzial. A przez rok o tym mowy nie bylo :szok::szok:

Viki kurde tez musze sobie zrobic tak dla siebie bo nigdy nic nie wiadomo :baffled:. I co dostalas a drzewo??. I brawo dla Damianka :tak:
uuu i wspolczuje tych wynikow, oby Ci przeszlo :tak:

Paula kota to pewnie juz dawno wywialo :-D:-D:-D

Weroniczka ale prezenet !!!!! BOMBA, tylko pozazdroscic takiego meza :tak::tak::tak:

Pryzybelka a jak sie czujesz? jak po lekarzu?

Sylwia :-D:-D:-D a mowilas mu o tym :-D:-D:-D:-D. A moze spijcie osobno to bedzie dobre zabezpieczenie :-D:-D

Alex hej

Jutrzenka ale od spania to się w ciążę nie zachodzi:-D
Viki właśnie oglądam Pawełka filmiki i jestem posikana normalnie:-D On jest świetny:tak: I muszę przyznać, że Marcel jest daleko w tyle:tak:

ja zaraz sie dolacze tylko ide wysluchac piosenki od viki bo wlasnie skonczylam robic ciasto bananowe eksperyment :-D
wow viki wiem wiem ta piosenka to chodzi ci o mnie prawda ?? nie dziwie ci sie ze chcesz sie ze mna budzic bo nie smierdzi mi rano z ust no i jestem zawsze goraca ( nie mylic z napalona ) :-D
a teraz zaszyfrowana wiadomosc. widzialam i wszystko rozumiem :-D
elcia nie mow ze z tej dilerki nie masz kasy na plyte ??
sylwia gratuluje wyboru :tak:

Ostatnia edycja:
STEFA przeciez 9/10 czesci dilerki idie do ciebie a reszta na spole z dziewczynami wiec mało zostaje prawie nic
wiec musisz kupic ta płytedla mnie ty

cześć

ale produkcja!!!-matko-ja chyba zamówię okulary u Św.tyle sieWas naczytałam że aż mnie oczy bolą-jak tak dłużej będzie to -kiepsko to widzę....:szok::-D-bedę musiała większe zakupić niż miała Ula....brzydula :szok::-p:-p:-p

uffff-męczący dzis dzień oj męczący....

pasowanie przebiegało śmiesznie.-ale to naskrobię potem jak bedę miała więcej czasu.
mała po szczepieniu tez ok.

co do moich wyników-min.Stef-dla większości to zagadka...??? nawet lekarze nie wiedza co mi dolega???-albo nie chcą widzieć...żebym nie chciała skierowań na inne badania czasem ..bo o wszystko trzeba sie doprosić a jak nei to wciskać na chama żeby głupie skierowanie dostac. .. dzięki WAM za trzymane kciuki.

piękne te Wasze fotki które zamieszczacie...kot Jutrzenkowy pierwsza klasa-Jutrzenko-powiedz dlaczego akurat ten rodzaj krzyżówki wybrałaś???? hehehee:-D:szok:-może trzeba było tego Twojego kota z innym stworzeniem pomieszać :-D:-D:-D:-D
Dotka-u nas szantaż mikołajowy-na Kubie skutkuje :-D:-p
Sylwia -fajna pralka.
Anka-a gdzie Ty????-ciągniesz dyżur tyle czasu???:-p
Elcia-Ty zielarko :-D:-D:-D:-D
Pryzy-jak wizyta????

coś jeszcze miałam dopisać...i mi ze łba wypadło-ehhhhh-:baffled::-p starość nie radośc!!!

reklama
Do góry