reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

hejka

kurde juz od godziny siedze nad postem i nie moge napisac.
Kolezanka mnie zagaduje co w pracy bo niedlugo wraca i ma oczy pelne strachu bo to nie ta sama firma co byla w marcu jak szla na zwolnienie ciazowe.

Stefka pokaz swoja twarz :-D:-D:-D:-D:-D:-D moja Ty Tarko !!!!

Weroniczka a na co idziecie??

Paula uuu to Ty bizneswomen teraz bedziesz. Nie pogada ;-):-D

Viki co ma byc, piatka bedzie :tak:. I jak PAblo, przymywalas mu oczko, pojechaliscie do lekarza??

Sylwia ja mam Elektroluxa, nie narzekam narazie bo kupialam na poczatku roku :-D

Asia ja mam we czwartek dzien otwarty to pojde podpytam co i jak u mojego przedszkolaka

Kasia ale to dobre czy zle wyniki bo sie nie znam

i tyle ode mnie bo zelazko zaraz mnie pobije bo patrzy juz na mnie od godziny. Moze jeszcze zajrze a jak nie to jutro z pracy. Nie ma kierowniczki to wiecie ... :-D:-D:-D

edit
Aga a jakie wozu szukacie?

reklama
kasia maj ty poprostu jestes enigma :-)
sylwia m ja juz nie chcialam pralki z suszarka bo po ten typ z serwisu powiedzial ze to sa najbardziej usterkowe sprzety no i jednak i tak wkladu calego nie wysuszysz :( a dla mnie 8 kg to ok bo ja piore duzo ehehe a nie tak jak ty tydzien w jednej bluzeczce :-p ta moja ma taki plus ze beben jest stabilny i jak wiruje to tylko szu szu robi a nie tabadam :tak:
sluchaj aga ja 2 tyg temu bylam na szekspirze w takiej adaptacji ze az bylam zszokowana :zawstydzona/y: wiec powiedz M ze nigdy nie wiadomo czego sie spodziewac w teatrze.
jutrzenka no coz czekam teraz na polska edycje tara tap modyl wiem ze mam szanse...

Stefa ja poprostu mam malutkie bluzeczki;-):-p Chyba jednak zrezygnuję z suszarki bo drogie:baffled: Jak sobie pomyślę, że za 5 lat znow będę musiała pralkę zmieniać to szkoda mi płacić tyle kasy.

Viki ja jak bylam mała to kilka razy w roku miałam zapalenie spojówek. Pamiętam jak za każym razem rano oczu nie mogłam otworzyć bo miałam sklejone:laugh2: Zdrówka dla Was.

sylwia male bluzeczki ?? widzialem cie i wiem ze jestes olbrzymia wiec nie wiem skad to zamilowanie do malych ubranek ?? a moja pralka ma 10 lat gwarancji na cos tam hee!! a suszarke sobie oddzielnie kup i juz!! a boscha sa brzydkie okropnie!! i nie odwolam tego za nic w swiecie!!

Dla mnie one wszystkie podobne. Już mam łeb jak sklep. Wolę kupować za małe bluzeczki, mniejsza odpowiedzialność:-D
Może lepiej pojadę do sklepu, popatrzę, a nóż będzie miełość od pierwszego wejrzenia

Sylwia a po co Ci suszarka, jak dla mnie lepiej schnie takie wywioszone a nie takie w kupie ;-):-D

Stef Sylwia te bluzki to ma takie przed pepek i dlatego sa male :-D:-D:-p:-p

Ostatnia edycja:
Jutrzenka takie suszarki bardzo dobrze suszą, wiem bo używałam:tak: Ale nie chodzi mi o takie suszenie za każym razem bo zimą susze na kalryferach a latem na ogrodzie ale wczesną wiosną lub jesienią mam problem bo dużo pada a nie grzeje się w domach, zresztą pamiętaj że tutaj jest dużo wilgoci i na takiej stojącej suszarce prędzej zaśmierdnie niż wyschnie:sorry:

A bluzek to mi pewnie zazdrościcie bo jestem trendy:-D

a no chyba ze tak, nie wiem jak jest u Was. My grzejemy juz od wrzesnia jak jest potrzeba i czasem do konca kwietnia wiec nie mam tego problemu.

co do trendy to wiesz, Ty w wielkim świecie mieszkasz :)))

jutrzenka sylwia ma racje suszarka fajna sprawa tylko ze jak masz pralko suszarke to mozesz uprac np 5kg a wysuszyc 3 czyli powinno sie wyjmowac i tak czesc co jest lipa a tak to wiesz upiore 8 przeloze 8 i juz :)
sylwia uuu od kiedy to trendy rzeczy w charity shop ??:-D slyszalam ze masz znizke w czerwonym krzyzu hehhe

reklama
ja ide do wyrka i popatrze na kube wojewodzkiego.

tylko czy ma gdzie sie polozyc, na mojej czesci kuba sie rozciagnal i R tez spi wiec pewnie cale lozko zajeli

ide kube wymelduje do jego lozka

do jutra

Do góry