reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Hej.
To widzę że to Sylwia zgarnęła ciepło. Ale u nas dziś zimno i mokro. Jakaś masakra. A ciemno jest jakby zaraz noc miała nadejść.
Sylwia moje dzieci mają farmę z tej serii i bardzo lubią się nią bawić. Uwielbiają też bawić się w zoo więc pomyślałam o dokupieniu właśnie tych części dla Małgosi. Oby udało mi się coś upolować.

Kasiamaj jeśli mogę doradzić to kupcie malutkiej na Mikołaja choćby maleńką zabawkę bo Natalce to wszystko jedno co dostanie bo jeszcze nie rozumie ale Kuba tak i może zapytać dlaczego sisotra nie dostała zabawki. Powiem Ci że moi chłopcy zawsze oglądaja wspólnie prezenty i są zaciekawieni co któro dostało.

A ja dziś idę wieczorem do teatru z mężem. Ale się cieszę. Tak dawno nie byłam na żadnym spektaklu.

reklama
hejka

a ja upiekłam jabłecznik przygotowałam faszerowane cukinie , wysprzatałam i teraz zamierzam się byczyć:-p:rofl2:

dzis chyba dostane ocene za drzewo gen. hahaha no ciekawa jestem na co zasłuzyłam:-p

kasiamaj - wciąż trzymam kciuki za wyniki:tak:

a co do prezentu dla natalki to powiem ci ze my mielismy taki zestaw gimnastyczny chicco, mozna go składac na 3 rózne sposoby w zaleznosci od wieku dziecka i powiem szczerze ze u nas bardzo sie sprawdzil. podaje ci link

CHICCO ZESTAW GIMNASTYCZNY PLAY GYM 2w1 (1317126822) - Aukcje internetowe Allegro

weronika - ale wam fajnie, ja tez nie pamietam kiedy bylam w teatrze...no nie biorac pod uwage wypadu z klasą damiana:laugh2:
w takim razie zycze wam milego wieczoru;-)

stefa - tarka?no ja cie prosze hahahaha ty sweterze jeden:-):rofl2:

alex, fajnie ze bedziecie na swieta w polsce.to się rodzinka ucieszy:tak:
aga jak tam przygotowania? a imprezke w domu robicie czy w jakiejs knajpce?

do reszty dziewczynek nie moge odpisac bo ktos dzwoni do drzwi wiec musze spadac.
paaaaaaaaa

wiecie co jak urodził się Łukasz to narzekałam na brak czasu i zmęczenie ale teraz to nie wiem co powiedzieć:szok::szok:
a tak w ogóle to cześć:-)
viki- imprezę robimy w domu będzie 22 dwie osoby z dziećmi to się pomieścimy:tak::tak: tylko nie wiem czy mam tyle talerzy i sztućców:sorry:a przygotowania to narazie sprzątanie a jutro jadę na jakieś zakupy bo umówiłam się chrzestną że ja kupię ubranko a potem się rozliczymy, bo ona mieszka w Warszawie i mojego malucha nie widziała i w ogóle mało miała do czynienia z dziećmi:sorry:
kasiamaj- ale ci ssię nazbierało, nie syp się kobieto;-). młoda jeszcze jesteś. I gastroskopii też współczuję:sorry:
stefanka- to ty się cieszysz na przyjście zimy. Może tym razem pogoda tak zwariuje że was zasypie po pachy:sorry:
weroniczka- zazdroszczę tego wyjścia do teatru, ja jeszcze nigdy nie byłam, zresztą najbliższy mam w Lublinie:sorry:

i zapomniałam co więcej :zawstydzona/y:
biorę się dalej za szmatę:baffled:

Hej:-)

U nas ładnej pogody ciąg dalszy:-p:-p(chociaż raz ja mogę miec lepszą pogodę od reszty, a co:-D) Co prawda czuć już mroźne, ostre powietrze ale nie ma wiatru i słoneczko pięknie świeci więc jest git:tak: Spacer zaliczony i teraz czekamy na łosia od pralek. Niech lepiej ją naprawi bo moje dzieci całe umorusane ze spaceru wróciły i przydałoby się kurtki i rękawiczki im wyprać:baffled:

Stefa(Tara:-D) właśnie o to chodzi, że moja pralka zepsuła się dopiero pierwszy raz dlatego ufam, że jeszcze cos z niej będzie:sorry:

Kal.aga z czasem na pewno zorganizujesz sobie wszystko;-)

Viki ło matko to o której Ty wstałaś, że zdąrzyłas tyle zrobić:szok: Ja ostatnio wstaję o 9 codziennie:-p

Weroniczka masz rację z tymi prezentami. U nas np. wszystkie dzieci muszą dostać taką samą ilość prezentów bo inaczej są pretensje dlaczego ja dostałem dwa a on trzy:wściekła/y: Nieważne, że te 3 mogą mieć np.mniejszą wartość:sorry: dzieci....

sylwia, wstaje o 6 bo tak budzi sie pablo, musze wyszykowac chlopakow do szkoly i przedszkola i na 8 ich zawoże tak ze pare minut po 8 jestem w domu sama wiec wole zrobic co zrobic a pozniej nic nie robic hehehehehehe

no i kurde wiecie...nie dostalam jeszcze oceny za drzewo bo pani nie miała czasu sprawdzić...:baffled::cool:

hej
jestem juz po pracy i chetnie bym sie przespała ale niemam jak:( no ale zafundowałam sobie rozrywke i robic bede gołabki i bigos ryz sie gotuje kapustka tez takze skoncze pic kawusie i was czytac i sie zabieram do roboty i pozniej pobawie sie z mała

KASIAMAJ . TARA w pracy jak w pracy ale bez dopalaczy to nie jestem w stanie pracowac hihih a tak na serio to ostatnio se spaliłam ... no wiecie z pola ...... ale była jazda hihihih STEF TARA posikała bys sie ze smiechu jak bys zaja.... ze mna hihihihih

hej kochane praczki!!
viki !! przeciez wiesz ze zimno u mnie to u mozg mi sie zamrozil i teraz swetera potrzebuje :-D
elcia musze pojsc w twojej sprawie na komende heheh
sylwia zaraz poszukam ale firma LG i nigdy bym jej nie kupila ale czytal te wszystkie ceny itd i wyszlo ze lepsza od boscha i bardziej mi sie podobala zewnetrznie. wnetrze ma tez bogate i gra melodyjke jak skonczy prac.
aga to najwyzszy czas bo lubelski teatr jest bardzo ladny.
weroniczka uuuu moze po spektaklu za 9 miesi sie 4 dzidzia urodzi ?? bo ty romatyczna jestes dusza hehe
to tyle na razie
SYLWIA M MASZ SZCZESCIE ZE DZIS KURTKI NIE MUSIALAM NAKLADAC!!!!!!!!!!!!
wasza TARA!
http://www.dixons.co.uk/gbuk/lg-f1247td5-direct-drive-washing-machine-02796262-pdt.html masz linka, wyglada jak moja ale jak pojde do kuchni to zobacze dokladnie model.

Ostatnia edycja:
kurde paweł jakis katar znow złapał...
i jedno oczko mu ropieje...dlatego jutrzenko napisz mi co wam lekarz przepisał?tzn kubie, i czy mlody chodzi do przedszkola czy nie?
pawłowi nic oprócz tego nie jest ale zaczyna trzec to oko i nie wiem czy nie powinnam pojsc do lekarza bo mi tez sie tak zaczynało zapalenie spojówek, ktore przeszłam masakrycznie bo zadne leki nie pomagały, przez to miałam gały spuchniete i nabawilam sie zapalenia rogówki i czegos tam jeszcze. ledwo uniknełam zastrzykow w oko:szok:

i pamietam ze 4 tygodnie bylam na chorobowym.

reklama
hejka

napisze tylko do Viki bo wlasnie jem obiadokolacje a widze ze mnie pyta.

Kuba dostal krople do oczu Chibroxin, ale nie wiem czy to nie na recepte. Do przedszkola chodzi bo on dostal to w tatmym tygodniu we czwartek ale w piatek poszedl. W weeknd juz nie bylo sladu. I tez tarl oczy.
A i przemywaj mu sola fizjologiczna, gaza jalowa od zewnatrz do wewnatrz

to tyle, wieczorem odpisze reszcie

Do góry