reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

hejka

kurde juz od godziny siedze nad postem i nie moge napisac.
Kolezanka mnie zagaduje co w pracy bo niedlugo wraca i ma oczy pelne strachu bo to nie ta sama firma co byla w marcu jak szla na zwolnienie ciazowe.

Stefka pokaz swoja twarz :-D:-D:-D:-D:-D:-D moja Ty Tarko !!!!

Weroniczka a na co idziecie??

Paula uuu to Ty bizneswomen teraz bedziesz. Nie pogada ;-):-D

Viki co ma byc, piatka bedzie :tak:. I jak PAblo, przymywalas mu oczko, pojechaliscie do lekarza??

Sylwia ja mam Elektroluxa, nie narzekam narazie bo kupialam na poczatku roku :-D

Asia ja mam we czwartek dzien otwarty to pojde podpytam co i jak u mojego przedszkolaka

Kasia ale to dobre czy zle wyniki bo sie nie znam

i tyle ode mnie bo zelazko zaraz mnie pobije bo patrzy juz na mnie od godziny. Moze jeszcze zajrze a jak nie to jutro z pracy. Nie ma kierowniczki to wiecie ... :-D:-D:-D

edit
Aga a jakie wozu szukacie?

reklama
kasia maj ty poprostu jestes enigma :-)
sylwia m ja juz nie chcialam pralki z suszarka bo po ten typ z serwisu powiedzial ze to sa najbardziej usterkowe sprzety no i jednak i tak wkladu calego nie wysuszysz :( a dla mnie 8 kg to ok bo ja piore duzo ehehe a nie tak jak ty tydzien w jednej bluzeczce :-p ta moja ma taki plus ze beben jest stabilny i jak wiruje to tylko szu szu robi a nie tabadam :tak:
sluchaj aga ja 2 tyg temu bylam na szekspirze w takiej adaptacji ze az bylam zszokowana :zawstydzona/y: wiec powiedz M ze nigdy nie wiadomo czego sie spodziewac w teatrze.
jutrzenka no coz czekam teraz na polska edycje tara tap modyl wiem ze mam szanse...

Stefa ja poprostu mam malutkie bluzeczki;-):-p Chyba jednak zrezygnuję z suszarki bo drogie:baffled: Jak sobie pomyślę, że za 5 lat znow będę musiała pralkę zmieniać to szkoda mi płacić tyle kasy.

Viki ja jak bylam mała to kilka razy w roku miałam zapalenie spojówek. Pamiętam jak za każym razem rano oczu nie mogłam otworzyć bo miałam sklejone:laugh2: Zdrówka dla Was.

sylwia male bluzeczki ?? widzialem cie i wiem ze jestes olbrzymia wiec nie wiem skad to zamilowanie do malych ubranek ?? a moja pralka ma 10 lat gwarancji na cos tam hee!! a suszarke sobie oddzielnie kup i juz!! a boscha sa brzydkie okropnie!! i nie odwolam tego za nic w swiecie!!

Dla mnie one wszystkie podobne. Już mam łeb jak sklep. Wolę kupować za małe bluzeczki, mniejsza odpowiedzialność:-D
Może lepiej pojadę do sklepu, popatrzę, a nóż będzie miełość od pierwszego wejrzenia

Sylwia a po co Ci suszarka, jak dla mnie lepiej schnie takie wywioszone a nie takie w kupie ;-):-D

Stef Sylwia te bluzki to ma takie przed pepek i dlatego sa male :-D:-D:-p:-p

Ostatnia edycja:
Jutrzenka takie suszarki bardzo dobrze suszą, wiem bo używałam:tak: Ale nie chodzi mi o takie suszenie za każym razem bo zimą susze na kalryferach a latem na ogrodzie ale wczesną wiosną lub jesienią mam problem bo dużo pada a nie grzeje się w domach, zresztą pamiętaj że tutaj jest dużo wilgoci i na takiej stojącej suszarce prędzej zaśmierdnie niż wyschnie:sorry:

A bluzek to mi pewnie zazdrościcie bo jestem trendy:-D

a no chyba ze tak, nie wiem jak jest u Was. My grzejemy juz od wrzesnia jak jest potrzeba i czasem do konca kwietnia wiec nie mam tego problemu.

co do trendy to wiesz, Ty w wielkim świecie mieszkasz :)))

jutrzenka sylwia ma racje suszarka fajna sprawa tylko ze jak masz pralko suszarke to mozesz uprac np 5kg a wysuszyc 3 czyli powinno sie wyjmowac i tak czesc co jest lipa a tak to wiesz upiore 8 przeloze 8 i juz :)
sylwia uuu od kiedy to trendy rzeczy w charity shop ??:-D slyszalam ze masz znizke w czerwonym krzyzu hehhe

reklama
ja ide do wyrka i popatrze na kube wojewodzkiego.

tylko czy ma gdzie sie polozyc, na mojej czesci kuba sie rozciagnal i R tez spi wiec pewnie cale lozko zajeli

ide kube wymelduje do jego lozka

do jutra

Do góry