hejka
Dzis u mnie lepiej. Wstalam rano troche skolowana, glowe mialam jak kartofel ale poszlam do pracy. Moze piatek wezme wolny to sobie posprzatam bez krecocego sie kuby i R po domu;-)
Dotka no najwyzszy czas sie wziac za robote bo lata mi leca a chcielibysmy jeszcze jedno dziecko. Nie chcemy zeby kuba byl jedynakiem bo wiem ze go rozpieszcze ;-);-)
Weroniczka fajny ten zestaw, tylko ciekawe za jaka cene by Ci sie udalo go kupic
Aneczka chcesz jeszcze klockow dokupic
. To wtedy caly dzien bedziesz budowac
Asia dzis juz lepiej, dzieki ze pytasz. A mialam zapytac, jak Fifi w przedszkolu, tez tak choruje jak w żlobku??
Ja w czwartek mam w przedszkolu dzien otwarty, mozna isc porozmawiac o dziecku z opiekunami
Stef ale takiego laptopa prawidziwego ;-), pewnie Cie od kompa odgania :-). Kuba ma laptopa "spadkowego", tzn po synu mojej siostry i u nas tak srednio narazie, woli mojego
Aga to czekamy na fotorelacje
Kasia trzymam kciuki za dobre wyniki. A gastroskopii wspolczuje, ja bym haftowala dalej niz widziala
. Ciekawe co u nas bedzie na mikolajki w przedszkolu.
Elcia nie kupilam narazie bo nie bylam w aptece, zreszta biore antybiotyk.
Paula a ja tak sobie mysle ze to nie przez przedszkola kuba ma fochy, ryczy i wymusza. Tzn ze nie podpatrzyl tego z przedszkola tylko ze jak wraca to chce zeby bylo wszystko po jego mysli, tak jakby chcial byc zauwazony. Nie umiem tego napisac o co mi chodzi ale ze jakby chce zeby mu wynagrodzic ze sie go zostawia i chce wszystko miec za wszelka cene
. Ejj moze wiesz o co mi chodzi tylko pisze tak niezrozumiale.
Kata a cos Ty dzis taka wylewna
kurde a ja Wam powiem ze Kuba ma obsesję na temat Tomka i przyjaciele, a ja mam z tym problem bo ciagle mnie kusi zeby mu cos dokupic. Dzis pojechalam do Carrefura niby po serki i takie tam a wyszlam z Tobiekiem
. Serki tez kupilam oczywiscie
A tak wogole to u nas jest szal na Bakusie do kieszonki !!!!!!!!!!. Kuba jakby mogl to by kilka dzien jadl. Ale w ich przypadku ilosc nie idzie w parze z cena
. Dla mnie sa rewelacyjne na rano. W przedszkolu sniadanie jest o 9 a my wyjezdzamy 7:30 wiec zeby nie byl glodny rano wypija taki serek
. POLECAM !!!
ogladacie emke??