reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
hejka

Dzis u mnie lepiej. Wstalam rano troche skolowana, glowe mialam jak kartofel ale poszlam do pracy. Moze piatek wezme wolny to sobie posprzatam bez krecocego sie kuby i R po domu;-)

Dotka no najwyzszy czas sie wziac za robote bo lata mi leca a chcielibysmy jeszcze jedno dziecko. Nie chcemy zeby kuba byl jedynakiem bo wiem ze go rozpieszcze ;-);-)

Weroniczka fajny ten zestaw, tylko ciekawe za jaka cene by Ci sie udalo go kupic

Aneczka chcesz jeszcze klockow dokupic :-D:-D:-D. To wtedy caly dzien bedziesz budowac :-D:-D

Asia dzis juz lepiej, dzieki ze pytasz. A mialam zapytac, jak Fifi w przedszkolu, tez tak choruje jak w żlobku??
Ja w czwartek mam w przedszkolu dzien otwarty, mozna isc porozmawiac o dziecku z opiekunami :tak:

Stef ale takiego laptopa prawidziwego ;-), pewnie Cie od kompa odgania :-). Kuba ma laptopa "spadkowego", tzn po synu mojej siostry i u nas tak srednio narazie, woli mojego :-D:-D

Aga to czekamy na fotorelacje :tak:

Kasia trzymam kciuki za dobre wyniki. A gastroskopii wspolczuje, ja bym haftowala dalej niz widziala :baffled:. Ciekawe co u nas bedzie na mikolajki w przedszkolu.

Elcia nie kupilam narazie bo nie bylam w aptece, zreszta biore antybiotyk.

Paula a ja tak sobie mysle ze to nie przez przedszkola kuba ma fochy, ryczy i wymusza. Tzn ze nie podpatrzyl tego z przedszkola tylko ze jak wraca to chce zeby bylo wszystko po jego mysli, tak jakby chcial byc zauwazony. Nie umiem tego napisac o co mi chodzi ale ze jakby chce zeby mu wynagrodzic ze sie go zostawia i chce wszystko miec za wszelka cene :sorry2::sorry2:. Ejj moze wiesz o co mi chodzi tylko pisze tak niezrozumiale.

Kata a cos Ty dzis taka wylewna :baffled:

kurde a ja Wam powiem ze Kuba ma obsesję na temat Tomka i przyjaciele, a ja mam z tym problem bo ciagle mnie kusi zeby mu cos dokupic. Dzis pojechalam do Carrefura niby po serki i takie tam a wyszlam z Tobiekiem :-D:-D:-D:-D. Serki tez kupilam oczywiscie :-D:-D:-D

A tak wogole to u nas jest szal na Bakusie do kieszonki !!!!!!!!!!. Kuba jakby mogl to by kilka dzien jadl. Ale w ich przypadku ilosc nie idzie w parze z cena :baffled::baffled::baffled:. Dla mnie sa rewelacyjne na rano. W przedszkolu sniadanie jest o 9 a my wyjezdzamy 7:30 wiec zeby nie byl glodny rano wypija taki serek :tak::tak:. POLECAM !!!

ogladacie emke??

jutrzenka ona mnie nie odgania bo nie pozwalamy jej wcale siedziec przy lapku. tylko jak z dziadkami gada :) a chce kupic lapka edukacyjnego takiego to z jej zapalem do robienia tego co ja bedzie sie uczyla.

Heloł

Ja właśnie wrócilam z edukowania się collegu. Mam nerwa dzisiaj bo jak byłam na spacerze to pralka mi wylała:wściekła/y::wściekła/y: Wody od groma, dobrze że w bloku nie mioeszkam bo na bank bym zalała. Na szczęście mam odkurzacz piorący to szybko odessałam wodę, szmatą robiłabym to chyba 3 godziny:wściekła/y: Jutro przychodzi fachowiec, ciekawe czy pralka będzie jeszcze żyć:sorry2: Podobno w dzisiejszych czasach sprzęty robi się tylko na 5 lat więc mojej właśnie kończy się data przydatności:dry:

Stefanka moi rodzice pojechali na urlop do PL i ja właśnie zamówiłam u nich laptoka edukacyjnego który mówi po polsku i angielsku:tak:
Ps. u nas ciepło bylo dzisiaj:-p

Weroniczka moja Olivia ma taką arkę. fajna i porządna zabawka ale moich dzieci za bardzo nie interesuje:-(

Jutrzenka co było w emce bo nie oglądalam?

Kasiamaj hehe Natalka Ci nie wybaczy za pare lat jak się dowie że na pierwsze święta dostanie inhalator:-D:-D

oo nie sylwia !!!!! teraz to ja mam nerwa !! oddawaj cieplo!!
a pralke polecam ci te ktora ja bo jest super cicha :)

reklama
alex musialas mnie pomylic z tara bo mam podobna twarz ale do prania mam pralke.
sylwia ja moja naprawialam ale po 2 razie stracilam cierpliwosc.
a jak jutro u mnie bedzie zimno to sie przygotuj na moj wjazd na twoja chate! ODDawaj cieplo!

Do góry