reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
hejka

Dzis u mnie lepiej. Wstalam rano troche skolowana, glowe mialam jak kartofel ale poszlam do pracy. Moze piatek wezme wolny to sobie posprzatam bez krecocego sie kuby i R po domu;-)

Dotka no najwyzszy czas sie wziac za robote bo lata mi leca a chcielibysmy jeszcze jedno dziecko. Nie chcemy zeby kuba byl jedynakiem bo wiem ze go rozpieszcze ;-);-)

Weroniczka fajny ten zestaw, tylko ciekawe za jaka cene by Ci sie udalo go kupic

Aneczka chcesz jeszcze klockow dokupic :-D:-D:-D. To wtedy caly dzien bedziesz budowac :-D:-D

Asia dzis juz lepiej, dzieki ze pytasz. A mialam zapytac, jak Fifi w przedszkolu, tez tak choruje jak w żlobku??
Ja w czwartek mam w przedszkolu dzien otwarty, mozna isc porozmawiac o dziecku z opiekunami :tak:

Stef ale takiego laptopa prawidziwego ;-), pewnie Cie od kompa odgania :-). Kuba ma laptopa "spadkowego", tzn po synu mojej siostry i u nas tak srednio narazie, woli mojego :-D:-D

Aga to czekamy na fotorelacje :tak:

Kasia trzymam kciuki za dobre wyniki. A gastroskopii wspolczuje, ja bym haftowala dalej niz widziala :baffled:. Ciekawe co u nas bedzie na mikolajki w przedszkolu.

Elcia nie kupilam narazie bo nie bylam w aptece, zreszta biore antybiotyk.

Paula a ja tak sobie mysle ze to nie przez przedszkola kuba ma fochy, ryczy i wymusza. Tzn ze nie podpatrzyl tego z przedszkola tylko ze jak wraca to chce zeby bylo wszystko po jego mysli, tak jakby chcial byc zauwazony. Nie umiem tego napisac o co mi chodzi ale ze jakby chce zeby mu wynagrodzic ze sie go zostawia i chce wszystko miec za wszelka cene :sorry2::sorry2:. Ejj moze wiesz o co mi chodzi tylko pisze tak niezrozumiale.

Kata a cos Ty dzis taka wylewna :baffled:

kurde a ja Wam powiem ze Kuba ma obsesję na temat Tomka i przyjaciele, a ja mam z tym problem bo ciagle mnie kusi zeby mu cos dokupic. Dzis pojechalam do Carrefura niby po serki i takie tam a wyszlam z Tobiekiem :-D:-D:-D:-D. Serki tez kupilam oczywiscie :-D:-D:-D

A tak wogole to u nas jest szal na Bakusie do kieszonki !!!!!!!!!!. Kuba jakby mogl to by kilka dzien jadl. Ale w ich przypadku ilosc nie idzie w parze z cena :baffled::baffled::baffled:. Dla mnie sa rewelacyjne na rano. W przedszkolu sniadanie jest o 9 a my wyjezdzamy 7:30 wiec zeby nie byl glodny rano wypija taki serek :tak::tak:. POLECAM !!!

ogladacie emke??

jutrzenka ona mnie nie odgania bo nie pozwalamy jej wcale siedziec przy lapku. tylko jak z dziadkami gada :) a chce kupic lapka edukacyjnego takiego to z jej zapalem do robienia tego co ja bedzie sie uczyla.

Heloł

Ja właśnie wrócilam z edukowania się collegu. Mam nerwa dzisiaj bo jak byłam na spacerze to pralka mi wylała:wściekła/y::wściekła/y: Wody od groma, dobrze że w bloku nie mioeszkam bo na bank bym zalała. Na szczęście mam odkurzacz piorący to szybko odessałam wodę, szmatą robiłabym to chyba 3 godziny:wściekła/y: Jutro przychodzi fachowiec, ciekawe czy pralka będzie jeszcze żyć:sorry2: Podobno w dzisiejszych czasach sprzęty robi się tylko na 5 lat więc mojej właśnie kończy się data przydatności:dry:

Stefanka moi rodzice pojechali na urlop do PL i ja właśnie zamówiłam u nich laptoka edukacyjnego który mówi po polsku i angielsku:tak:
Ps. u nas ciepło bylo dzisiaj:-p

Weroniczka moja Olivia ma taką arkę. fajna i porządna zabawka ale moich dzieci za bardzo nie interesuje:-(

Jutrzenka co było w emce bo nie oglądalam?

Kasiamaj hehe Natalka Ci nie wybaczy za pare lat jak się dowie że na pierwsze święta dostanie inhalator:-D:-D

oo nie sylwia !!!!! teraz to ja mam nerwa !! oddawaj cieplo!!
a pralke polecam ci te ktora ja bo jest super cicha :)

reklama
alex musialas mnie pomylic z tara bo mam podobna twarz ale do prania mam pralke.
sylwia ja moja naprawialam ale po 2 razie stracilam cierpliwosc.
a jak jutro u mnie bedzie zimno to sie przygotuj na moj wjazd na twoja chate! ODDawaj cieplo!

Do góry