reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

ciao ciao

u nas piekna pogoda a w domu szpital, ja mam @ a Zaki rozchorowal sie, jak cala zime nie chorowal tak teraz niestety, ma temperature, kaszel, katar i chrypke no ale na razie jedziemy na domowych sposobach, mam nadzieje ze mu przejdzie, na razie oglada teletubisie

ja na temat basenow sie nie wypowiadam bo nie pamietam juz kiedy bylam

mam pytanie, czy z waszych dzieci tez sa takie hakery jak z mojego, on nam nie da posiedziec na necie tylko sam dopada do kompa i wlacza sobie gry ostatnio Fomula 1 mojego D jest w ruchu normalnie on jest niesamowity sam wie gdzie ma wejsc zeby sobie ta gre wlaczyc, ma kompa spojego ale ten go nie interesuje musi byc nasz, jak ja mam mu wytlumaczyc ze to nie dla niego, jak go oduczyc, czy ktoras z was ma podobny problem:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

reklama
Ewedja Julka moja na kompie tylko ogląda teledyski, bajki ewentualnie zdjęcia ;-) A nie wspomnę o samoobsłudze bo nawet myszką nie umie pokierować o kliknięciu nie ma mowy :-D więc nie pomogę ale zarazem współczuję.
Czasem mnie trafia jak co chwila muszę podchodzić i włączać jej inną bajkę lub teledysk ale nie chcę jej uczyć. Ma jeszcze czas ;-)

hej hej
dota woda w basenie jest stale oczyszczana chemicznie i zazwyczaj krazy wiec to ze jest czysciejsza rano to zludzenie bo chyba nie spuszczali calej wody codziennie nie :-D
u nas kolejny dzien upaluu a jeszcze mnie ramiona bola po wczorajszym opalaniu u alex
nie mamy nic konkretnego do zrobienia dzis oprocz GI przedszkola wiec mozzee mozeee posprzatam lazienke hehe trzymajci kciuki

hej hej
dota woda w basenie jest stale oczyszczana chemicznie i zazwyczaj krazy wiec to ze jest czysciejsza rano to zludzenie bo chyba nie spuszczali calej wody codziennie nie :-D

woda w basenie była wymieniana w kazdy czwartek (w nocy) a my jezdzilismy zawsze w piatek rano,ha!!!

:-D:-D

chyba masz na mysli przepompowywana :-D ale wymieniana w calosci to jest moze raz na rok.
a niee patrz co znalazlam ''Pomimo poprawnej pielęgnacji wody stopniowo odkładają się w niej różnego rodzaju sole oraz wzrasta stężenie ubocznych szkodliwych produktów dezynfekcji. Jedynym sposobem pozbycia się ich jest całkowita wymiana wody w basenie. W przypadku basenów zewnętrznych zaleca się coroczną wymianę wody. Najlepiej wymianę wody jest powiązać z wiosennym czyszczeniem basenu. W basenach wewnętrznych wymiana wody jest zalecana co 2 - 3 lata.''

Ostatnia edycja:
Stefa miałam napisać to samo do Doty :-D u nas jak wymieniają wodę to zamykają basen na dwa tygodnie i wtedy jest szorowane wszystko. A taka sytuacja jest raz w roku. Zawsze po wakacjach jak dzieci mają wolne a basen jest dla nich za grosze... :tak:

My wczoraj miałyśmy drugą wizytę u stomatologa :-) :tak:
Jula była w miarę grzeczna ale nie chciała otworzyć buzi... :-D ale pomogłam jej i pan znów pomalował nam górne jedyneczki :-):tak:

Amelucha usnęła... :-) ufff jak dobrze... taka cisza... Powiem wam że taka niedobra się znów zrobiła... :eek: ale jeszcze 3 tyg i konieeeec!!! :-):-):-)

ewedja- ja miałam ten problem z Łukaszem w zimie, potrafił sam sobie właczxyć komputer i wymuszął na nas włączanie różnych gierek , ale były to przeważnie kolorowanki i inne edukacyjne. Ale jak się zaczęła wiosna i częściej przebywa na powietrzu to zapomniało komputerze i juz go nie ciągnie:tak::tak::tak:

co ja czytam? ło matko...dzieki dziewczyny!!! gdyby nie Wy...no naprawde!!:-D:-D:-D:-D
od jutra kąpie się w morzu!!!! :-D:-D

Pula no wlasnieee...za 3 tygodnie wakacjeeee....jeaaaaaaa.....i ponad 2 miesiace leniuchowania we trójke!!! :-):-):-):-):-)

I zdrówka dla naszej Katki:tak::tak:;-)

wlasnie sie tak zastanawiam jaki fotelik kupic jako ten nastepny od 15kg bo on dla GI bedzie wygodniejszy do wsiadania i tak mysle czy juz nie kupic. co myslicie ?? ona wazy pond 13kg teraz.

reklama
Do góry