Hehe,
Jutrzenka Ty sie burzysz, a te kieliszki, to jakby nie bylo do alkoholu, wiec te insynuacje Majoszki nie takie calkiem bezpodstawne:-)
A wibratora nie bylo w prezencie, bo pewnie kolezanki wiedzialy, ze juz jeden od Stefanki dostalas;-)
Asia wspolczuje z ta powodzia... tak czytam codziennie informacje i az wlosy deba staja co sie dzieje....
Elcia gratki!!!! Teraz mobilna babka bedziesz;-)
Dotka, tego morza, to Wam chyba wszystkie zazdroscimy
Paula, no to wreszcie niedlugo upragnione wakacje od "babysittingu" bedziesz miala:-)
Ewedja masakra z ta historia Twojego meza... Moj mial kiedys taka sytuacje u fryca, ktory chcial go masowac zbyt namietnie po glowce i zwial... Jakos faceci sa strasznie uczuleni na takie zaczepki... ale juz jak dwie kobiety sie bardziej "lubia", to tak im nie przeszkadza;-)
Weroniczka, Wam to dobrze taki azyl poza duzym miastm miec
Super sprawa dla calej rodzinki; taka odskocznia:-)
Stefanka, to ciekawy pomysl z tymi dzienniczkami u Was, ja to sie musze dopytywac jak sie moje dziecko zachowywalo
A z drugiej strony jak mam jakies podejrzenia ze cos nie tak mlglo byc, to sie moge nie pytac hehe.... (no niestety tak tylko w teorii, bo babki zawsze conieco same z siebie mowia:-))
No i moje dziecie ciagle rzadko sie chwali tym co sie dzialo w przedszkolu i swoimi umiejetnosciami jezykowymi (raczej przypadkiem to wychodzi)...
Aaaaa no i jestem dumna z niunki, bo sama ladnie babci imieninowe "sto lat" zaspiewala... nawet nie wiedzialam ze umie, ale miesiac wczesniej na urodzinach tesciowej spiewalismy wszyscy i patrze, a ona tez spiewa
...
Kasiamaj, no to chociaz sobie poogladalas jak sie chlopaki fajnie bawia:-)Kaya dzisiaj w basenie sie darla, ze chce sama plywac, bo umie! A woda do pasa jej siegala... A potem R sie moczyl na siedzaco i mloda mu na kolana siadla i chciala w brzuch pocalowac, a brzuch pod woda byl, wiec sie troche zdziwila jak "zanurkowala"
Jeszcze mi sie jeden tekst mlodej przypomnial z wczoraj... Pytanie do 7 letniego pasierba szwagra: Elyk, Ty mnie kochasz?
No i tekst do R: "tata ty tez chcesz bzium lobic?"(zjezdzac ze slizgawki), R mowi ze jest za duzy, ze to dla malych dzieci, na to Kaya po chwilowym zastanowieniu: "a jak sie zlobisz malutki to bedziesz bzium lobic tak?"
Dziewczyny, wezcie mi powiedzcie czy potowki moga sie robic na karku(dosc duzo), calych rekach i calych nozkach? Bo u nas jest od paru dni powyzej 30 stopni, nawet w nocy z 27 (nad samym ranem na chwile do 24 spada przy potwieranych oknach... I wlasnie mloda tak obsypalo strasznie... rozwazam tez uczulenie na chlor, bo po pare godzin dziennie sie przez 3 dni w basenie moczyla i akurat na buzi nic jej nie wyskoczylo...no i chyba nie swedzi, bo sie nie drapie.
Dobra nie smece wiecej, bo sie ide wykapac po tym meczacym dniu...
Jutro sie odezwe, bo mloda chyba do przedszkola puszcze i bede sama caly dzien dogorywac...musze jeszcze dla siostry paczke zapakowac, bo tak sie zbieram i zbieram i wyslac nie moge;-)