reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
dzien dobryyy:-):-):-)

Ja też tak na szybko...robię sobie plan sprzatania:-D Mam zamiar wypucowac całe mieszkanie...całeee....ale czy mi sie uda?? hmmm;-):-D

Jutro przyjezdza na kilka dni moja mama z młodszą siostrą i z siostrzenicą:tak::-):-):-):-)juuuupiiiiiiiii:-):-)

Trzymajcie sie dziewuszki ciepło!!!

MIŁEGO DNIA!!! paaaaaaaaa:-):-):-):-):-):-):-):-)​

hej
i ja się witam
asia- wcale ci się nie dziwię że tylko o tym myślisz:sorry2:miejmy nadzieję że to niedługo się skończy
agula- trzymaj się dzielnie:tak:
dota- ja od kiedy mam Łukasza to niczego nie planuję ide na żywioł bo z nim nie da się nic zaplanować:no:
kasiamaj- a ty co taka wylewna;-):-D

Hej dziewuszki.

Nie było mnie kilka dni bo byłam w Ropie. Ale było fajnie bo dzieciaki ciągle na świeżym powietrzu były a ja troszkę odpoczęłam. Następny wyjazd na Boże Ciało czyli za 8 dni:tak:
A w sobotę Stasio ma urodziny ( już piąte ) i muszę przygotować przyjęcie. No i do przedszkola muszę mu upiec ciasteczka urodzinowe. Po za tym dziś karate, jutro dzień matki, w czwartek Staś ma występy a w piątek warsztaty teatralne z przedszkolem. Do tego jeszcze dochodzi odpieluszkowywanie Małgosi ( na szczęście praktycznie już końcówka czyli pielucha w nocy i na wszelki wypadek na spacerach ) i uszycie komeszki na procesję dla Stasia. Dobrze że Małgosia ma strój krakowski z zeszłego roku i odchodzi mi jego szycie.

Aga-:-)

kurka na wacie...ale u nas pogoda przed chwilką lało że świata nie było widać-teraz słońce jak balija :-D:szok:-i jak tu sie ubrać????:confused::szok::dry:

mamy zamiar wybrać sie na basen po południu żeby Kuba popływał...ale nie wiem czy ja mam wejść do wody???
różnie się słyszy..niby basen polecany dla ciężarnych..ale jaoś z drugiej strony te bakterie????
i akurat na tym co jedziemy jest chlorowana woda...
do aqua parku mamy najbliżej 80km.
są takie dwa fajne....
to jeden
AQUAPARK na Mazurach, Park Wodny k Olsztyna Termy Medical WARMIA PARK Pluski
a to drugi
Mazury Aquapark - Ostróda Aquapark - Hotel z Aquapark Mazury - Hotel SPA Aquapark Mazury - Aquapark dla dzieci Mazury - Hotele Mazury - Aquapark Olsztyn - Restauracja Mazury
tylko że to wyprawa już na dłużej a my tak po J pracy chcieliśmy skoczyć.

Kasiamaj ja całą ciążę z Tadeczkiem i Małgosią chodziła na basen i żadnych problemów nie miałam a czułam się po takiej wizycie cudownie :)

Kasia jedz jedz...wiesz jaki to relaks...super jest! ja do 39 tyg.ciazy co tydzien jezdziłam do Sopotu do aquaparku:-):-) no chyba,ze masz jakis stan zapalny teraz...bo to czasem w ciazy sie zdarza...no i my jezdzilismy zawsze z samego rano,jak tylko otwierali....wtedy woda była czysta..jednak potem w ciagu dnia jest wiecej zanieczyszczen. Bawcie sie dobrze!:-)

reklama
Do góry