reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
Heloł!!

Jak to u Was Dota wakacje się zaczynają za 3 tyg.?? U mnie dopiero za 4;-). Zakończenie roku jest 25 czerwca z tego co się orientuję, hehehe... Paula, więc się pomęczysz o tydzień dłużej, no chyba, że siostra kończy wcześniej...
Ewedja, zdrówka dla Zakiego. Z problemem komputerowym nie pomogę, bo u nas podobnie jak u Pauli. Nie pozwalam małemu samemu dosiadać do komputera. Choć kiedyś sam sobie otworzył mojego laptoka, uruchomił windowsa w systemie alarmowym i dobrze, że nie kliknął restartowania, bo wszystko poszłoby siną dal... No i jeszcze powydzierał klawisze. Miał karę ofc i od tamtej pory sam nie rusza...
Stefa, wysprzątałaś łaźnie? No i jak nowa praleczka, śmiga, tzn.ubrania ładnie pierze?

No i co dalej... Ciekawe czy jutro wznowią u mnie zajęcia w szkole. Dowiem się wieczorem...

Asia ;-) Paula mnie zmyliła;-):-D fakt! 4 tygodnie....no a siostra Pauli moze konczy wczesniej...:-)

a ja tak sobie myślę zawsze jak są wakacje: jak tym nauczycielom dobrze;-)
ale w tym roku to ja tez będę miała wakacje:tak::tak::tak:hihi chorobowe niestety dla M. t jest środek sezonu w pracy także on to ma wakacje zimą jak nie pracuje:tak:

ja jade zaraz do domciu hura

Asiu Martyna kończy 18 czerwca :-p:-D potem tylko ma 21.06 egzamin i chyba 25 ;-) ale to już pikuś... ważne że skończy się mój darmowy 10-cio godzinny etat :-):-D:cool2:

Aga no fajnie... poodpoczywasz i nabierzesz sił przed nowym etapem w życiu :-)

Muszę iść na dwór bo dziecko tak ładnie prosi :-):-)

hej! tylko sie przywitam, bo zaraz zmykamy na basen do tesciowej, bo fala upalow nas naszla i nie da rady usiedziec.... Wczoraj swieto jakies bylo to sie rodzinnie relaksowalismy, a dzisiaj mloda w domu zostawilam i tez idziemy sie popluskac...
ponad 30 stopni mamy od kilku dni, to juz mam dosyc tej goraczki...

a my juz po obiedzie - kurczak z grilla, posiedzielismy na dworze a teraz kawka :tak: cudownie tak miec wolne.
GI wrocila z przedszkola,w dzienniczku wpis ze byla bardzo grzeczna i ze zaczyna juz nimi rozmawiac no i wogole super :-) normalnie az pekamy z dumy.
asiu pralka naprawde super pierzee a dzieki temu ze wazy wklad naprawde sie zdziwilam ile mozna wcisnac :szok: pierze super no i cichutkaaa. stara juz na ebayu narazie sie o nia bija
a nasi sasiedzi maja papuge zako caly dzien gwizdze...

Ostatnia edycja:
hej no my po basenie...
ale tylko chłopaki pływali ja jakoś nie wlazłam :-)
za głęboko było :-D-hehehehe.
Kuba tak szalał ze nie chciał do domu pojechać.
ale cudem sie udało.

teraz zasnąć nie może bo przeżywa że tyle wody i ojej.....:-)

kurka...pogoda nam się zepsuła...i pada co chwila.

co tam jeszcze-dzięki za wypowiedzi basenowe.

miłego wieczorka.

reklama
kasia fajniee ze sie maly wyszalal :tak: a wypowiedzi basenowe hehe bardzo przydatne szczegolnie te rewelacje doty :szok::eek:
a ja jem paluszki slone o smaku oscypka no coz nie kazdy moze miec oscypka ( kata nie zapomne ci tego :-D ) i ogladam emkee

Do góry