reklama
Heloł!!
Jak to u Was Dota wakacje się zaczynają za 3 tyg.?? U mnie dopiero za 4;-). Zakończenie roku jest 25 czerwca z tego co się orientuję, hehehe... Paula, więc się pomęczysz o tydzień dłużej, no chyba, że siostra kończy wcześniej...
Ewedja, zdrówka dla Zakiego. Z problemem komputerowym nie pomogę, bo u nas podobnie jak u Pauli. Nie pozwalam małemu samemu dosiadać do komputera. Choć kiedyś sam sobie otworzył mojego laptoka, uruchomił windowsa w systemie alarmowym i dobrze, że nie kliknął restartowania, bo wszystko poszłoby siną dal... No i jeszcze powydzierał klawisze. Miał karę ofc i od tamtej pory sam nie rusza...
Stefa, wysprzątałaś łaźnie? No i jak nowa praleczka, śmiga, tzn.ubrania ładnie pierze?
No i co dalej... Ciekawe czy jutro wznowią u mnie zajęcia w szkole. Dowiem się wieczorem...
Jak to u Was Dota wakacje się zaczynają za 3 tyg.?? U mnie dopiero za 4;-). Zakończenie roku jest 25 czerwca z tego co się orientuję, hehehe... Paula, więc się pomęczysz o tydzień dłużej, no chyba, że siostra kończy wcześniej...
Ewedja, zdrówka dla Zakiego. Z problemem komputerowym nie pomogę, bo u nas podobnie jak u Pauli. Nie pozwalam małemu samemu dosiadać do komputera. Choć kiedyś sam sobie otworzył mojego laptoka, uruchomił windowsa w systemie alarmowym i dobrze, że nie kliknął restartowania, bo wszystko poszłoby siną dal... No i jeszcze powydzierał klawisze. Miał karę ofc i od tamtej pory sam nie rusza...
Stefa, wysprzątałaś łaźnie? No i jak nowa praleczka, śmiga, tzn.ubrania ładnie pierze?
No i co dalej... Ciekawe czy jutro wznowią u mnie zajęcia w szkole. Dowiem się wieczorem...
kal.aga
mama Łukasza i Krzysia
a ja tak sobie myślę zawsze jak są wakacje: jak tym nauczycielom dobrze;-)
ale w tym roku to ja tez będę miała wakacjehihi chorobowe niestety dla M. t jest środek sezonu w pracy także on to ma wakacje zimą jak nie pracuje
ja jade zaraz do domciu hura
ale w tym roku to ja tez będę miała wakacjehihi chorobowe niestety dla M. t jest środek sezonu w pracy także on to ma wakacje zimą jak nie pracuje
ja jade zaraz do domciu hura
Paula21
Grudzień '07
Asiu Martyna kończy 18 czerwca potem tylko ma 21.06 egzamin i chyba 25 ;-) ale to już pikuś... ważne że skończy się mój darmowy 10-cio godzinny etat :-)
Aga no fajnie... poodpoczywasz i nabierzesz sił przed nowym etapem w życiu :-)
Muszę iść na dwór bo dziecko tak ładnie prosi :-):-)
Aga no fajnie... poodpoczywasz i nabierzesz sił przed nowym etapem w życiu :-)
Muszę iść na dwór bo dziecko tak ładnie prosi :-):-)
hej! tylko sie przywitam, bo zaraz zmykamy na basen do tesciowej, bo fala upalow nas naszla i nie da rady usiedziec.... Wczoraj swieto jakies bylo to sie rodzinnie relaksowalismy, a dzisiaj mloda w domu zostawilam i tez idziemy sie popluskac...
ponad 30 stopni mamy od kilku dni, to juz mam dosyc tej goraczki...
ponad 30 stopni mamy od kilku dni, to juz mam dosyc tej goraczki...
stefanka
CENTRUM DOWODZENIA NICZYM
a my juz po obiedzie - kurczak z grilla, posiedzielismy na dworze a teraz kawka cudownie tak miec wolne.
GI wrocila z przedszkola,w dzienniczku wpis ze byla bardzo grzeczna i ze zaczyna juz nimi rozmawiac no i wogole super :-) normalnie az pekamy z dumy.
asiu pralka naprawde super pierzee a dzieki temu ze wazy wklad naprawde sie zdziwilam ile mozna wcisnac pierze super no i cichutkaaa. stara juz na ebayu narazie sie o nia bija
a nasi sasiedzi maja papuge zako caly dzien gwizdze...
GI wrocila z przedszkola,w dzienniczku wpis ze byla bardzo grzeczna i ze zaczyna juz nimi rozmawiac no i wogole super :-) normalnie az pekamy z dumy.
asiu pralka naprawde super pierzee a dzieki temu ze wazy wklad naprawde sie zdziwilam ile mozna wcisnac pierze super no i cichutkaaa. stara juz na ebayu narazie sie o nia bija
a nasi sasiedzi maja papuge zako caly dzien gwizdze...
Ostatnia edycja:
kasiamaj
mama 2007/2010
hej no my po basenie...
ale tylko chłopaki pływali ja jakoś nie wlazłam :-)
za głęboko było -hehehehe.
Kuba tak szalał ze nie chciał do domu pojechać.
ale cudem sie udało.
teraz zasnąć nie może bo przeżywa że tyle wody i ojej.....:-)
kurka...pogoda nam się zepsuła...i pada co chwila.
co tam jeszcze-dzięki za wypowiedzi basenowe.
miłego wieczorka.
ale tylko chłopaki pływali ja jakoś nie wlazłam :-)
za głęboko było -hehehehe.
Kuba tak szalał ze nie chciał do domu pojechać.
ale cudem sie udało.
teraz zasnąć nie może bo przeżywa że tyle wody i ojej.....:-)
kurka...pogoda nam się zepsuła...i pada co chwila.
co tam jeszcze-dzięki za wypowiedzi basenowe.
miłego wieczorka.
reklama
stefanka
CENTRUM DOWODZENIA NICZYM
kasia fajniee ze sie maly wyszalal a wypowiedzi basenowe hehe bardzo przydatne szczegolnie te rewelacje doty
a ja jem paluszki slone o smaku oscypka no coz nie kazdy moze miec oscypka ( kata nie zapomne ci tego ) i ogladam emkee
a ja jem paluszki slone o smaku oscypka no coz nie kazdy moze miec oscypka ( kata nie zapomne ci tego ) i ogladam emkee