reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Hej!!!

Ja też od 7 na nogach bo Amelkę mam... ło matko... wyje... :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: oszaleję, taka jest niedobra ostatnio... tylko psoci... :wściekła/y:

Chyba dziś nie zdążymy do dentysty bo mam Ameluchę do 15. Przejdę się może jeszcze będzie lekarz... :sorry2: Jak nie to jutro pójdziemy :tak:

Pogoda? hmmm... szaro i buro ale ciepło :tak: może jeszcze wyjdzie słonko...

Kasiamaj ja też nie mam pomysłu na obiad... :dry:

Elcia jak w pracy? dajesz radę wszystko pogodzić?:-)

Kata to chyba za dużo snu :-D

Dota ale chyba zmieniasz choćby kompozycję warzyw... :-D

Aga to fakt... co Ci ludzie muszą przeżywać... :zawstydzona/y: u nas też Wisła ostro wylała...
To widok ze skarpy kilkanaście metrów od naszego domu...
Widać wał a na trzeciej focie boisko... widać kawałek bramki...

Zobacz załącznik 248819 Zobacz załącznik 248820 Zobacz załącznik 248821

Miłego dnia!!!:-):-):-)

reklama
moje dziecko dzis ma jakas wscieklizne !!
myslalam zeby dzis pojechac do alex ale nie wiem jeszcze co ona na to.
u nas upalow ciag dalszy...goracooooooo
zycze wam milegoo dnia
a powodzia jestem przerazona :szok:

nie martw sie upieczemy sie razem na sloncu :-D
to ja sie zbieram bo jak jadde do alex to wypada sie umyc hhehe pierwszy raz od miesiac :szok:

witam
i powiem wam tylko ze nie mam na nic siły. :sorry2:
kasiamaj- M. nie ma kiedy mi zrobić zdjęcia, jakoś sama spróbuje się pstryknąć;-)
i nie wiem co więcej głowę mam zaprzątniętą milionem różnych spraw:rolleyes2::hmm:

my już po zakupach
pojechałam do stonki i kupiłam sobie kilka rzeczy.
dobrze ze jak do domu zajechałam to J akurat był w kancelarii to mi pownosił zakupy do domu.:-)-bo sama bym tego nie przytargała.

byłam dziś w textylu-(taki sklep)nie wiem czy znacie???
ale nie o to chodzi...była tam jeszcze jedna ciężarna..stała w drzwiach ja z Kubą schodziłam po schodach taka babka za mną spojrzała na mnie i walnęła tekst....
"ALE SIĘ DZIEWCZYNY SPASŁY NA LATO...."
:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:
nosz...k....sobie pomyslałam i jak to ja zaraz walnęłam jej...
że jak nie odróżnia spaśnięcia się od ciąży to niech w lustro spojrzy....
myślałam że ta w drzwiach ciężarna poszczy sie ze śmiechu...
a baba fuknęła i se poszła.....

na obiad chyba spaghetti zrobię -bo i Kuba lubi..i szybko się robi...:-)

Elcia-zdrówka dla Olivki -rany :szok: to mieliście stracha.oby było ok.
Kata-nie słyszałam o tym z tymi rybami.....:szok:-a ja tak lubię.
Aga-pstrykaj sie pstrykaj i pokazuj brzucholca.:-D

dobry dobry

a ja pekam w szwach, ale sie obżarłam ciasta :eek::eek: wlasnej produkcji zreszta, ale dobre mi wyszlo :-p:-p:-p:-p:-D:-D:-D

na dluzej wpadne wieczorkiem bo robota, robota, robota :cool::cool:

Hej!!

U nas powódź. Normalnie szok. Moja szkoła zajęcia zawiesiła do odwołania, ale pracownicy się muszą stawić, także ja dziś byłam. Co się dzieje, to koszmar. Ludzi na wałach dniami i nocami umacniają i modlą się, żeby nie puściły, bo jak nie wytrzymają to zaleje 3/4 terenów gminy.
Koszmar.
Jutro też mam odwołane zajęcia, ale nie wiem czy pojadę tam czy nie. Wieczorem muszę zadzwonić do dyra.

Także ja żyję tym, co się aktualnie dzieje i jakoś nie potrafię myśleć o innych sprawach.

Pozdrawiam Was!

reklama
Witam
Troszku Was zaniedbuje ale brak weny do pisania
Jestem sama z dziećmi-mojego wysłali do powodzi i nie wiem kiedy wróci?może za tydzień?może dłużej?nie wiem.
Nic mi się nie chce robić,pogoda do bani,non stop pada deszcz,burze-tragedia:-(

Miłego Dnia Wam Życzę

Do góry