reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

dobry wieczór :tak:

u nas dziś piękna pogoda była-tylko teraz jakoś wiatr sie zerwał.
sklepy dziś pozamykane....a my bez chleba...udało nam się zakupic w takim całodobowym :-)-więc jesteśmy uratowani.:-D
Aga-nie pisze że ok-choć tak jest bo zaraz znów mi się coś przypałęta.
jak tam Twój brzunio-pokaż...:tak:

dobra nie wiem co jeszcze....
:-p

reklama
hej

u nas dzis rano slonecznie ale przed 15 juz przyszla burza i deszcz i po pogodzie, znowu szaro-buro :sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:

ale mi nogi w d.... wchodza, jeszcze po piatku nie odpoczelam a dzis sie znowu nadreptalam bo gosci mielismy. Ale juz w miare ogarnelam wiec mogla przysiasc na chwilke.

Znowu mnie ciezki czas w pracy czeka, moja kierowniczka wyjezdza i bierze prawie 2 tyg urlopu wiec bede miala kupe dodatkowej roboty i stresu do tego. Ech nie lubie jak jej nie ma :no:

kurde ta pogoda w maju to jakas porazka, moze z 5 dni bylo u nas ladnych, ogladalam 16 dniowa i nie lepiej ma byc do konca miesiaca :no::no::no:

jest tu ktos?? czy spicie juz ;-)

dzien dobry śpioszki!!!:-):-):-)

Jutrzenko dasz rade:tak::tak: to trzym sie!!!

Katka;-);-) halooo;-)

Aga no wlasnie ta powodz....bozeee...wspolczuje tym ludziom...echhh...a u nas tak ładnie,codziennie sloneczko...

Minął upalny łikend...i dziś znowu goraco...a juz mialam nadzieje,ze troszke chlodniej bedzie...

Polezelismy sobie w łikend na plazy..o ranyy jak fajniee:-):-) Mały szcześliwy, tylko piasek i woda...uciekał przed falami- z radosci aż piszczał:-D woda zimna ale jemu to nie przeszkadzało:-D :-):-):-):-)

pozdrawiam Was cieplutko!!! paaaaaaaa:-):-):-)

halo halo

obudziłam się dzisiaj z potwornym bólem głowy :-(
może ciśnienie: zaraz lunie bo ciemno jak w nocy :szok: a może za długo spałam bo po wczorajszych wojażach padłyśmy z kinkiem o 20 ;-)
byliśmy nad wodą u koników...

a dzisiaj chyba siedzimy w domu przez pogodę
normalnie 8 rano a u nas wieczór :-D

dzień dobry laseczki :-)

ja dziś dzień od 5:30 zaczęłam Kuba coś wstał z płaczem chyba mu sie coś śniło???
i chciał do nas przyjść -wzięłam go on trochę przykimał a ja już nie....

pogoda dziś u nas taka sobie słonko do nas zagląda -ale jeszcze nie wyszło-chyba będzie dziś chłodniej.

młoda mnie atakuje po żeberkach aż zęby zaciskam ....

a ja mam dziś taką ochotę na smażoną flądrę :-D-tylko że w sklepie rybnym tylko w środy mają świeże flądry-
Dotka-mam prośbę...rzucisz jakąś ???? Ty masz bliżej :-D

co robicie na obiad???-bo ja totalnie nei wiem co zrobić???

a...na lipcówkach już jedna dziewczyna urodziła...w 31 tyg.(oby wszystko było ok)!!!! bo to troszkę szybciutko.

miłego dnia laseczki.
;-)

Katka a kawa nie pomoze?? jak głowa???;-)
A słuchaj jak tam u Was w mieście??? woda opadła?

Kasia flądra??? o jeny:-D:-D a moze wykorzystasz tą rybkę,ktorą macie w kuchni:-D bojownik?:-D

ja na obiad robie to to co 5 razy w tygodniu:-D piers z kurczaka,warzywa,kasza;-)jeszcze chlopaki nie narzekają:-D

hej hej
my wstalismy o 7
u nas tez słonko ja zaraz wstawie pranie ogarne chałupke i zmykamy na spacerek:)))
wczoraj mielismy przezycie bylismy u moich rodziców i mała se ganiała i bach głowa o podłoge az sie cała sina a potrem biała zrobiła ale spoko potem zjadła obiad i po godz zaczeła wymiotowac wiec my siup do domu i w domku to samo popiła troszke wody i sama woda wymiotowała wiec pojechalismy na pogotowie ale lekarz stwierdził ze to bedzie wirusówka i zeby obserwowac
dzis jest narazie ok byla bardzo głodna i zjadla 1 kanapeczke chyba jej nic nie bedzie

pozdrawiam was laseczki

reklama
kasia flądry ponoć żerują na samym dnie gdzie jest największe stężenie jakiś radioaktywnych promieni czy cuś :-) niezdrowe ;-) chyba, że mi się ryby pomyliły :rofl:
ja też miałam dzisiaj sny: :szok: jednym z nich był taki, że dowiedziałam się, że mnie podmienili w szpitalu jak się urodziłam i teraz zastanawiałam się: powiedzieć rodzicom czy nie? :eek: w ogóle noc była dłuuuga i głupoty się trzymały
elcia ło mamo! oliwce to często się przytrafiają dziwne rzeczy :eek:
kiedy prawko odbierasz? ;-)
dota dopiero teraz jako tako :blink:
a woda już opadła :tak:
za to t. rodzinę ewakuują z włocławka bo przy wiśle mieszka :sorry2:

idę posprzątać...

Do góry