reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

He he no...:tak:
My caly dzien na plazy dzis urzedowalismy, teraz kapie malego i spac... tzn Oliwier spac, a ja moze jeszcze zajrze, choc nie wiem, bo tez wykonczona jestem tym sloncem....:sorry2:

reklama
hej

ja tylko się przywitać i pożegnać wpadłam. Nie mam na nic siły,

nie wiem czy pisałam wcześniej, wczoraj mieliśmy imprezkę w pracy, pojechaliśmy na 20 a wróciliśmy o 4. Jak dodam ze wstałam po 8 to wszystko będzie jasne.
I tu utnę wszelkie spekulacje że to niby wróciłam uchlana, miałam samochód pod urzędem którym potem wróciłam do domu :cool2:. Ale za to się wytańczyłam, tak mnie nogi bolały ze szok, już chodzić nie mogłam

Dziś jak zbity pies jestem bo się nie wyspałam. Potem się trochę zdrzemnęłam jak Kuba spał ale to już nie to samo.

Odezwę się jutro.

Buziaczki

Kasia- dzieki za troske, bedziemy uwazac...:-);-)
Stefanka- no, fajowo...:tak::tak:
Jutrzenka- tak tak, ten samochod to taksowka...:-D;-)

Ok, mykam spac, dobranoc...:-)

hej
dawno mnie nie było, ale jestem ostatnio bardzo zajęta różnymi sprawami
elcia- ogromne gratulacje zdanego prawka i witaj wśród kierowców:-)
kasiamaj- współczuję ci tych przeżyć z zębami, dały by ci wreszcie spokój:sorry2:
alex, stefanka- to mówicie ze się opalacie:cool:
jutrzenka- a z jakiej to okazji iprezka w pracy? Poszalałaś na parkiecie;-)

a u nas też piękna pogoda, przyszedł rowerek Łukasz jeździ ale trzeba go pchać bo nie umie jeszcze kręcić pedałkami, ale nauczy się ma czas :)

miłej niedzieli

Hej!!!

To i ja sie witam!!!

D właśnie pojechał :-( muszą posprzątać firmę po wodzie... :zawstydzona/y: myślałam że dłużej posiedzi w domku...

U nas pogoda śliczna aczkolwiek zdarza się raz dziennie burza.

Elcia gratulacje!!!

Idę chyba na spacer z Niunią... musimy iść po kaszkę do sklepu ;-)

reklama
a u nas była burza :szok::szok: i już nie jest gorąco
a moje dziecko normalnie jeszcze poszło na spacer po kałużach o tej porze:szok::szok::eek: udało mu się tatusia namówić:sorry2:
głowa mi pęka :wściekła/y:

edit. straszna jest ta powódź ...

Ostatnia edycja:
Do góry