reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Witam niedzielnie

głowa mnie boli od rana i mam humor okropnie "nieprzysiadalnym" młody nam zrobiła awanture przy ubiraniu, więc zostaliśmy w domu. K pojechał do sklepu.
a w piątek wjechałam samochodem w schody :baffled: i chyba coś uszkodziałam w układzie wydechowym, bo strasznie wyje samochód :baffled::dry:

Grzechotka współczuje bolącego zęba!
Sylwia może jednak jakoś się uda w wakacje :tak::tak:
A ja się postaram dostosować, bo w tym roku to przypuszczam, że w wakacji nici :dry: Mieliśmy w planach Szkocję, ale chyba jednak nam się nie uda kasy zorganizować.

Jutrzenka Ty to podnosisz statystyki w czytaniu :tak:
Kasia miłego dnia!
Pryzybela oszczędzaj oczka, bo potem na bb nie będziesz mogła siedzieć :no:;-)
Kacha to jak jeszcze nie rodzsz to poczekaj do wtorku, który ja obstawiam :tak::tak:;-)
Stefanka ciesz się że tylko lekki mrozek u nas znowu ma być -20

idę kawkę sobie zrobić

Ostatnia edycja:
reklama
Hej!

Mały śpi, więc trochę luzu.
Magda, nie strasz tymi mrozami, plissssssss...
Jutrzenka, a co czytasz? Bo ja też maniak książkowy.Wczoraj kupiłam sobie 6 książek:szok::szok::szok: S.stwierdził, że jestem pogibana. No, ale w bibliotece ich nie ma, więc co zrobić.
Pryzy, a masz jakieś krople na te oczy? Dobre są starazolin, ale nie wiem, czy u was dostępne..
Kacha, widzę, że trzymasz się dzielnie...Ale może już uródź, co?:-)
Aga, ja też dostaję szału jak mój S. jest po alkoholu.Dobrze, że chociaż nie upierdliwy. Ale zapach dobijający, także wtedy wypad robi do salonu spać...heheh
Majoszka, powodzenia dla J. na badaniach....

A co do majciorów kupiłam wczoraj Filipowi dodatkowo 10 sztuk w C&A za 19zł.Fakt, że bez żadnych ozdóbek czyt.naklejek na przodzie, ale to nie jest chyba najważniejsze. Ważne że mam go w co przebierać, choć już rzadko się zdarza, żeby zlał się w galoty. Nawet na dworze trzyma. Zostały nam jeszcze noce do przerobienia...

Hej!!!:-)

U nas wczoraj troszkę imprezowo bo hehe rodzice zza ściany przyszli... :-D

Poza tym to Julcia mi już usnęła więc do rana mam spokój ;-):-)

A Jutro chyba startujemy z odpieluchowaniem... :tak::baffled: trochę się boję... :szok::-D

Paula powodzenia.
Ale Ci fajnie że masz już dziś wolne. U nas na razie teletubisie. Ale zaraz jazda znowu sie zacznie.
Bunt mojego 2latka mnie wykończy :baffled:

Asia ja nie straszę, ja pisze co wiem ;-):sorry2:

a co Was tak dzisiaj nie ma! ? ! ?

Rany-Kacha jedzie do szpitala!!!-dziewczyny trzymać kciuki!!!!!
ma skurcze !!!!
-to tak na szybko bo mnie zamurowała tym smsem...że już nie zdąży napisać na bb bo właśnie jest w drodze do szpitala!!!!

hej
bo nie powiedziałam
no fajowo!!!-trzymamy kciuki :tak::tak::tak::tak:

co do zlotu-to właśnie najpierw okolice potrzebne żeby coś poszukać....
a potem termin.
u nas odpadnie pewnie lipiec i sierpień-bo wiadomo...zaraz przed porodem to już ciężko, a z maluszkiem miesięcznym nie będziemy się ruszać...-więc w okresie wakacyjnym my odpadamy.

młody już zasypia
a ja muszę nas spakować bo jutro jedziemy rano razem z J tylko że my zostajemy u dziadków a on jedzie sam.

co porabiacie???

Ostatnia edycja:
Wow Kasia dzieki za info....:tak::tak: No i oczywiscie trzymamy za Kache kciuki.... i pewnie sie okaze ze ja mialam racje i Kacha urodzi 1 lutego......:tak::-):-p

Acha czesc w ogole dzieweczki.....:-)
U nas nuda. Katar sie konczy, ale pod nosem piecze.....:sorry2: I nic poza tym....:sorry2::dry:

reklama
Do góry