reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
hejo

ale jestem wkur........ :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: przebilam szybe od kominka :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:. Przed wyjsciem do rodzicow chcialam dolozyc i kur..... byl za dlugi kawalek a ja jakos ie pomyslam i pchnelam i strzelila :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:. Musielismy sie rozebrac, R musial wybrac wszystkie palace kawalki i caly zar bo nie moglismy tak zostawic. Co mie podkusilo, moglam wyjsc z kuba i R by dolozyl, wrrrrrrr juz 5 lat jak paimy i ja dokladam a dzis nie wiem jak to sie stalo :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:.
Patrzylam na allegro to z przesylko ok 300zl. :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:.
Ciekae ile u nas szklarz powie albo w slepie z kominkami :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Kacha trzymam kciuki za lekki porod :tak::tak::tak:

Kasia jeszcze raz dzieki za sms :tak:,

Sylwia ale ja tylko napisalam ze uwazam ze w lato bedzie ciezko z kwatera, chyba ze sie duzo wczesniej zamowi. Ale absulutnie nie mowie ze w lato nie moze byc. Ja mam soboty zawsze wolne wiec mi wszsytko jedno, tylko musimy sie naprawde sprezyc zeby cos z tego wyszlo

Magda wspolczuje z powodu auta :-:)-(, a bunt dwulatka, no wiesz w koncu minie ;-);-)

Paula juz po imrezce??

Alex lomatko wiem jakie no okropne uczucie piekacy nos po katarze, :no::no::no:, moze masz jakis krem natluszczajacy, ja smarowalam kuby Nivea Baby sensitive o taki tlusty jest. A najgorsze uczucie jak posmarujesz takim normalym kremem. Ja sobie raz posmarowalam twarz kremem nawilzajacym na dzien ktorego uzywam i pieklo jak cholera :baffled::baffled::baffled:. Chociaz dobrze ze katar minal :tak::tak:

Asia wczoraj skonczylam czytac taka lekki egzemplarz o wdziecznym tytule Oddam meza w dobre rece :-D:-D:-D:-D, ale nie skorzystal ;-);-). Dzis zacelam Paulo Coelho "Brida". Mam jeszcze kryminal Johna Grishama "Zaklinacz deszcze" ale to potem bo prawie 500 stron ;-);-):-) Czytalas ktoras z nich??
Ja nie kupuje bo nie mam gdzie stawiac ;-). Musze sie wybrac do biblioteki i cos sobie wypozyczyc :tak: bo w zimowe wieczory to troche czasu na czytanie jest, bo w lato to ciagle spacer, gril, ciagle w biegu :tak: i wieczorki przez to krotsze :tak:.

Co porabiacie?

ja pije Desperadosa, mam duzo wiec moge poczestowac ;-):tak:

Jutrzenka- ja juz w te Twoje prysznice nie wierze.......:no::-p;-) Ale namowilas mnie JESTEM :-) No i przykro mi z powodu kominka :( zawsze to kolejny wydatek....
Kacha- juz???;-):-)

Jesli chodzi o zlot, to ja bede w Polsce marzec/kwiecien, oraz czerwiec/lipiec....A potem to dopiero jakos na jesien..... No i myslcie gdzie by mialo to byc, ja akurat mam do wszystkich daleko, ale chcialabym byc......:tak:

Ostatnia edycja:
OOOO!!!!! I co i co??? Jejciu, ostatnia sie dowiem pewnie.... Pewnie juz pozamiatane, ale Kacha, dzielnie sie trzymaj!!!!

No to byla wiadomosc dnia, wiec tylko napisze, ze wpadne rano skoro swit!

reklama
KACHA URODZIŁA O 20.45,
JESSI WAZY 3320, WŚCINA JAK WŚCIEKŁA I DRZE SIĘ NAJGŁOŚNIEJ NA ODDZIALE!!!

DZIEN DOBRY, na pogaduszki wpadne wieczorkiem

Do góry