hejo
ale jestem wkur........

przebilam szybe od kominka

. Przed wyjsciem do rodzicow chcialam dolozyc i kur..... byl za dlugi kawalek a ja jakos ie pomyslam i pchnelam i strzelila

. Musielismy sie rozebrac, R musial wybrac wszystkie palace kawalki i caly zar bo nie moglismy tak zostawic. Co mie podkusilo, moglam wyjsc z kuba i R by dolozyl, wrrrrrrr juz 5 lat jak paimy i ja dokladam a dzis nie wiem jak to sie stalo

.
Patrzylam na allegro to z przesylko ok 300zl.

.
Ciekae ile u nas szklarz powie albo w slepie z kominkami

Kacha trzymam kciuki za lekki porod 

Kasia jeszcze raz dzieki za sms

,
Sylwia ale ja tylko napisalam ze uwazam ze w lato bedzie ciezko z kwatera, chyba ze sie duzo wczesniej zamowi. Ale absulutnie nie mowie ze w lato nie moze byc. Ja mam soboty zawsze wolne wiec mi wszsytko jedno, tylko musimy sie naprawde sprezyc zeby cos z tego wyszlo
Magda wspolczuje z powodu auta :-

-(, a bunt dwulatka, no wiesz w koncu minie ;-);-)
Paula juz po imrezce??
Alex lomatko wiem jakie no okropne uczucie piekacy nos po katarze,

, moze masz jakis krem natluszczajacy, ja smarowalam kuby Nivea Baby sensitive o taki tlusty jest. A najgorsze uczucie jak posmarujesz takim normalym kremem. Ja sobie raz posmarowalam twarz kremem nawilzajacym na dzien ktorego uzywam i pieklo jak cholera

. Chociaz dobrze ze katar minal

Asia wczoraj skonczylam czytac taka lekki egzemplarz o wdziecznym tytule Oddam meza w dobre rece

, ale nie skorzystal ;-);-). Dzis zacelam Paulo Coelho "Brida". Mam jeszcze kryminal Johna Grishama "Zaklinacz deszcze" ale to potem bo prawie 500 stron ;-);-):-) Czytalas ktoras z nich??
Ja nie kupuje bo nie mam gdzie stawiac ;-). Musze sie wybrac do biblioteki i cos sobie wypozyczyc

bo w zimowe wieczory to troche czasu na czytanie jest, bo w lato to ciagle spacer, gril, ciagle w biegu

i wieczorki przez to krotsze

.
Co porabiacie?
ja pije Desperadosa, mam duzo wiec moge poczestowac ;-)