reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

kata- natluszczam natluszczam, ale nie mascia majerankowa, bo nie mam, tylko czym sie da bo piecze okropnie....:tak::sorry2:
Aga- no pewnie, ze sie cieszymy....:tak: Nalej sobie drinka i opowiadaj co tam u was.....

reklama
hejo
a ja wróciłam od koleżanki...trzy lata się nie widziałyśmy :sorry2: śmy sobie poplotkowały :tak:

zjadłam ogromny kawałek przepsznej szarlotki...dawno nie jadłam
pozwolę sobie naiwnie myśleć, ze szarlotka też nie tuczy ;-):-)

kasia śmieszne, bo wklinice byłam ząbka wyrywać...a raczej wydłubywać :dry: ale to chyba jednak wina ząbka była że mu się tak obewało :sorry2:

pewnie już śpicie..albo stosunkowo dobrą noc spędzacie ;-)
a jedna może rodzi....

kolorowych snów

No w końcu udało mi się wejść na BB. Dzisiaj cały dzień próbowałam i wyświetlało mi się, że nie można znaleźć serwera :wściekła/y: Aż w końcu do Kasi napisałam cobyście mnie nie posądzały o rodzenie ;-) Co to, to nie ;-) Młoda uparta jest i tak jak mówiłyście właśnie ulegam przeterminowaniu :-) Już mi wsio rybka kiedy wyjdzie, i tak już ledwo chodzę od jakiegoś czasu ;-) Tyle, że teraz to doszła nocna bezsenność i nie mogę już się z boku na bok przerzucić, bo dosłownie mam wrażenie jakby mnie rozrywało z bólu :baffled:
Z moją matką jakoś jeszcze wytrzymuję, ciekawe jak długo?:-p Dzisiaj coś tam zaczęła gadać to po prostu wyszłam cichaczem z pokoju, ona tego nie zauważyła i jeszcze na schodach słyszałam jak nawija :-D Nie wiem jak z nią wytrzymam jak się Jessi wykluje:no: Rozmawiałam dzisiaj z moim tatą i powiedział, że zabronił matce wtrącać się w moje życie i jak tylko coś będzie gadała to mam mu dać cynk;-)4 lutego ma jeszcze Radek dolecieć i czuję, że wtedy to będzie sajgon :baffled: No, ale na szczęście od 4 lutego to już tylko tydzień ich wizyty zostanie, a później prędko ich nie zobaczę :-D Po stokroć bym wolała, żeby mój tata przyleciał, ale jego nie wciągnę za nic do samolotu:baffled: A, że jest niepijący to nawet nie mogłabym go upić, żeby tylko wsiadł :-p
Życzę Wam dobrej nocki :-)

No i jeszcze na chwile wskocze przed spaniem:-)
W nalog wpadlam po uszy! Wlasciwie oczy, bo od kompa normalnie mam czerwone jakbym wscieklizny dostala:szok:... Najsmieszniejsze, ze nie boli ani nie piecze(i niech tak zostanie), ale wygladam masakrycznie:baffled: Troche sie przez to nieswojo czulam u znajomycha, ale na szczescie przycmione swiatlo bylo;-)
A mloda sie super bawila z kolega Adasiem (ten sam rocznik, ale mlody ze stycznia, wiec juz 3 latek).... Super tak posluchac i popatrzec jak sie mlodziez dogaduje razem
:-D
Kacha, no to przynajmniej jeden dzien do przodu:-) Marne pocieszenie, ale jaka ulga bedzie jak Jess sie w koncu zdecyduje opuscic swoje przytulne gniazdko:tak:Aga, nic specjalnego nie upieklam, ale ze zapomnialam kupic proszek do pieczenia (mialo byc ciacho z przepisu Pauli), a mialam ochote na cos czekoladowego, to brownie upieklam i nawet smaczne tylko cos chyba za dlugo w piekarniku mialam, bo za malo zakalcowate wyszlo;-) - my z R tez amatorzy zakalcow, wiec innym milosnikom polecam sie wziac za pieczenie brownie:tak:
Kata, chyba jutro kuraka przysmaze na tej patelni, bo cos za mna chodzi jej wyprobowanie.... No chyba ze nas znow z domu wywieje, bo my tak caly tydzien w domu, to chociaz na weekendy wyfruwamy z gniazdka ile sie da:tak:

No to milej niedzieli dzieweczki!!!

witam niedzielnie ;-)
i życzę miłego dzionka.

Alex-z tym miesiącem -to nie wiem??? może na wiosnę-ale to niech większość sie wypowie.:tak:u nas okres bliżej lipca i sierpnia raczej odpada.
Kata-naprawdę fajne te gatki -a o tym co robiłaś możesz napisać na zamku.:-):-p...
a z tamtą sprawą...-podjęłaś już decyzję???
Magda-musiało to być straszne....:szok:
Kacha-fajnie że się odezwałaś i że komp działa....:tak:
Pryzy-a co Ty cierpisz na bezsenność :confused::-);-)

no to lecę-tymczasem pa.

witam niedzielnie

Kata hehe kuba w duzych sklepach jezdzi w wozku i nie ma problemu z ganianiem ;-)

Aga jeden samochodzik, hihihi on ma ze 100 i tak za duzo do codziennego zbierania i wysypywania i tak w kolko :-D

Kasia wiem cos o duzej ilosci sniegu, mamy po kolana :szok::szok:, juz sie boje co bedzie jak zacznie to wszystko topniec :szok::szok:

Kacha moze mama wyciagnela jakies wnioski i teraz bedzie ok. A jak dzis rodzisz??

Magda pewnie ze sarlotka nie tuczy, przeciez to jablka ;-);-):-):-)

Pryzybelka jak Twoje oczy??

Alex zdrowka,

Co do zlotu to chyba musimy najpierw zdecydowac gdzie to ma byc, tzn jaka okolica, tak zeby jak najwiecej nas dojechalo :tak::tak:.
Moje skromne zdanie jest takie ze jesli chodzi o termin to od konca kwietnia do poczatku czerwca bylo by najlepiej. Tzn jesli bylby inny termin to nie ma problemu ale dla takiej ilosci osob (mam nadzieje ze bedzie nas chociaz tyle co rok temu) to w sezonie wakacyjnym nic nie znajdziemy, tak mi sie pryznajmniej wydaje

ide cos poczytam, wczoraj skonczylam kolejna ksiazke i wezme jakos inna do lapki ;-)

milego dnia

hej wpadłam zobaczyć czy z kachny sie juz cos wykluło ale widze że nie :-D:-D:-D

my juz po spacerku saneczkowym
nie mam siły pisać ząb mnie boli spadam
buziaki

a no i jeżeli chodzi o zlot to jezeli bedzie w terminie od kwietnia do czerwca to ja odpadam niestety znowu ja w soboty pracuję a na jeden dzień gdzieś daleko to sie opłaca jechać no chyba że bedzie w łodzi hehehe a może jednak arturówek?????

Ostatnia edycja:
reklama
witam i ja!!
kurcze wczoraj u nas bylo tak cieplutko i sloneczko a dzis rano juz mrozek zlapal i moze nawet snieg bedzie padal wieczorem ?!?!
a wy co tam robicie robaczki ??
wczoraj ogladalismy 'dom zly' a w piatek 'rewers' no i musze powiedziec ze oba filmy chociaz zupelnie inne to bardzo mi sie podobaly.
u nas dzis na obiad kfc bo mialam isc od sklepu ale mi sie nie chce :))
wiec siedze i ogladam nastoletnie matki na MTv

Do góry