reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
hej
magda- fajna zmiana:tak::tak:
jutrzenka- oj trzeba było dziecku choć z jeden samochodzik włożyć a nie tylko o sobie;-):-D:-D
kacha- a może jessi czeka aż twoja mam wyjedzie bo nabrała awersji od ciebie;-):-D
stefanka- szwędaczka ci się włączyła;-):-D
asia - udanych ferii, wypoczywaj od tych nastoletnich bestii;-)
kasiamaj- jak plecy, nadal tak bolą?
buziaczki dla wszystkich
mój misio mały odpłynął dziś na koziołku matołku:-D:-D
a ja myłam wanne domestosem i ten zapach chodzi za mną cały czas bleee

hej

sprzątanko, sprzątanko sprzątanko do południa ;-)

a przed chwilą wróciłyśmy sobie z tesco - łoleju mi brakło i musiałam iść :sorry2:
kinia była bardzo grzeczna :tak: zawsze jak z nią szłam to nie wiedziałam czy robić zakupy czy ją ganiać po sklepie :baffled:
ale słońce na dworze, tempka na plusie więc się z kinkiem przespacerowałyśmy :-)
i nawet za bardzo nie przemokłyśmy przez te roztopy...

magda a ja myślałam, że to jakaś nowa forumka dołączyła :-p co ty taka oszczędna w słowach? ;-)
pryzy daj znać jak się sprawuje ta patelnia :tak:
kacha czyżby czyżyk dzisiaj? :-) ja ci mówię: najlepszy 10 luty ;-):-)
ooo jutrzenka nie narzeka na pogodę :-D a na zakupy to proponuję z listą zakupów i ściśle się trzymać - wtedy nie będzie narzekania :-p
kasiu lepiej dzisiaj? :-(

Hello!
Ale ruch dzisiaj!..... ;-)
No Jutrzenka, to pewnie tutaj nie dostane tych gotowych przypraw... Pewnie poszukam w necie cosik w takim razie:tak:

Ide jakies ciacho ukrecic chyba (chociaz zapomnialam proskzu do pieczenia kupic:szok:) a potem na zakupy i do znajomych po poludniu... My tez z tych co na lajzy lubia chodzic, albo gosci przyjmowac, ale do domu zawsze z mila chcecia wracamy:tak:

Kata, nie ma sprawy dam znac, tylko w ten weekend to ja chyba gotowac nie bede:szok:
Chociaz moze na jutro piersiaka z salatka zrobie o ile znow nas gdzies nie wywieje:-)

No to milego weekendu panienki!!!!!

cześć czołem.....

poczytałam trochę co u Was.

Magda-rany to gdzieś Ty była u tego zębologa????:szok:
Sylwia-zdrówka!!! zauważyłam bo też o tym myslę......
Jutrzenko-nie dziękuję na razie-zobaczymy czy pojedzie bo rano ma jeszcze badania w nadl.przyjeżdżają babki lekarki i bedą badać całą ekipę nadl.w kierunku boleriozy itp.
i nie wiemy czy zdąży bo do szpitala musi dojechać ok.300km.a w taką pogodę....kiepsko....szybciej śmignąć.
jak chcesz jeszcze winka -to zapraszam do siebie,mam swojskie z dzikiej róży (teraz akurat bo ma dużo vit C.)-słodziutkie-mogę Cię poczęstować-ale nei wiem czy lubisz słodkie????:confused::happy2:
Kacha-bądż dzielna.:tak:;-)
Aga-odpukac dały mi spokój
Kata-tak już dziś lepiej -oby tak zostało.(widziałaś majtaski w stonce?)
Paula-fajne majteczki mają w stonce jakby Ci jeszcze dla Julki zabrakło-5szt.za 6.99zł.

u nas dziś kupa odśnieżania była-J już od rana łopatą machał żeby gdziekolwiek się udac trzeba było sobie przejście zrobić.

u nas też dziś na + temp. więc Kuba szalał na podwórku -lepił z J bałwana....
i tak się dziecko starało turlać tą kulę że co chwilką lądował w śniegu.

chciałam mu kupić dziś takie jabłko do zjeżdżania z górki ale nie mogłam nigdzie dostać a prędzej widziałam w PEPCO po 3zł.

mały poszedł spać -więc cisza w domu....:-)

co tam porabiacie dziołchy w sobotni wieczór???

zapytam o ZLOT-dziewczyny jakie okolice wchodzą w grę????
chodzi mi o to czy wolicie bliżej Wa-wy czy może np.mazury-morze... mogą też być????? (można byłoby już czegoś zacząć szukać)

EDIT-
wieści do Kachy-pisała że nie może od rana kompa odpalić -ale melduje że jeszcze nie rodzi ;) pozdrawia. ;)

Ostatnia edycja:
Hejka:-)
Ja nic nie robie... nos mnie boli, tzn pod nosem takie mi sie cos zrobilo od kataru i piecze.....:baffled: Dobrze, ze przynajmniej tego przeziebienia na razie nikt nie zlapal.....

Kasia- dzieki za wiesci od Kachy.....:tak::-) No i jaki miesiac na zlot? Zeby te z Uk tez sobie mogly zaplanowac przyjazd.....

Milego wieczorku dzieweczki.....:-)

ja juz 2 razy na zakupach bylam, najpierw rano takie szybkie, pare rzeczy zeby bylo co zjsc na sniadanie ;-) a potem pojechalismy do Carrefoura zeby wyjsc z pelnym wozkiem :sorry2::sorry2:. Jak jechalam to mialam kupic bebilon, recznik papierowyy, sos i makaron do spaghetti i coca cole to z rzeczy napewno a jak mi cos wpadnie w oko to mialam wziac :sorry2::sorry2::sorry2:. No i wzielam i prawie 200 zeta poszlo :sorry2::sorry2::sorry2:. I wraz jeszcze musze soki kupic :baffled::baffled:.
jutrzenka ty mnie normalnie rozwalasz :no::no: a jak z papierem toaletowym stoisz?? nie bylo na liscie? a podpaski ??
ehhh
juz nic nie dodaamm

a moje chłopaki już śpią:szok::szok::szok: oba:szok::szok::szok:
jeden wymiękł jak wypił z teściem pół litra a drugi wybiegał się po domu:sorry2:
kasiamaj- to fajnie że plecy odpuściły, oby tak zostało. A my dziś nie byliśmy na dworze bo chociaż było na plusie to strasznie wiało i śnieg sypał:sorry2::baffled:
alex- zdrówka i ooby wirus trzymał się z dala od reszty
pryzybela- i jakie ciacho ukręciłaś ?
edit: o stefanka - witaj

alex a masz maść majerankową? ona fajnie natłuszcza i ułatwia oddychanie :tak: a jak nie masz to natłuszczaj jakimś kremem bo pewnie boli cię jak smarczesz ;-)
kasia muszę się w takim razie przejść do biedry. na wiosnę będzie jak znalazł :tak:
pryzy poczekam :tak:

mała sama dzisiaj na bajce zasnęła ;-) przeniosłam ją tylko do łóżeczka a ja spędzam wieczór z mężem i wami :-D

kasia ja ci nie powiem co robiłam bo to otwarty wątek :-p;-):-D

reklama
Do góry