reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

kata bylam w tym sklepie z tymi pecyfikami i to jest cos z kwiatka bialego kasztana i ma dzialanie na ''niechciane nakrecanie sie przemyslen poprzez wyciszenie, uspokojenie i jasnosc umyslu'' hehhe tak wiesz tlumaczac na szybkosci. ale jak podasz mi obajwy to ja wzielam ulotke i moge zobaczyc cos bardziej celnego bo ten bialy kasztan to dla siebie kupilam dzis :)) bo ja przed snem zaczynam nakrecac sie co jeszcze musze zrobic i co zalatwic i nie moge spac pozniej ze stresu :(
alex wezzzzz w szafie ??

reklama
kurcze stefa nie wiem :sorry: no trzęsą mu się ręce jak ma coś robić bo się stresuje, pikawa z tętnem przekraczającym normę. a najgorsze, że wszystko tłamsi w sobie :sorry: choć może i lepiej bo chodziłabym z fioletowym okiem ;-) wiesz co? łyknij se dzisiaj a jutro mi napisz jak zadziałało. popytam potem w aptece. to są tabletki? drogie to?
dzięki babka! :-)
jutrzenka to znajdź :-)
a alex proszę się nie dziwić bo u nas jeden z kompów też w szafie na półce stoi ;-)

Kata mowisz i masz :-):-)
Lodówka LG GR B469 BTJA - Merkury RTV/AGD=

edit
Zamrazalka jest 2,5 szuflady ale jest mega pakowna. Mam 102l zamrazalke (dla porownania w tej z 3 szufladami co wkleilas tylko 87) A ten wyswietlacz sie na stale nie swieci tylko po otwarciu drzwiczek. Na nim sie wyswietlaja ustawienia, temperatura
a tu masz opis
http://www.rtvagd.sklep.pl/lg/gr_b469_btja_13881.php5
Kolezanka teraz tez kupila taka tylko nie z wyswieltlaczem lcd tylko led ale tez zadowolona

Co do jakosci to zgadzam sie ze wazna, z tych pralek co wybieralam to polecal mi Elektroluxa, Bosha, Siemensa i LG.

Ostatnia edycja:
My wybylismy troszke z Olisiem na miasto. W ogole to chcialam sie rozejrzec za jakimis zabawkami na Swieta i urodziny, ale kompletnie nic mi nie wpadlo w oko.... Ten chlopak wszystko juz ma. No nie mam pojecia co ja mu kupie :eek:
Ale za to sobie 2 ciuszki kupilam....:-)

A kompa w szafie oczywiscie nie mam.... to byl tylko sen.....:-D:-D:-D Przyjemny.... ale tylko sen.... niestety......:-p;-):-D:-D:-D;-)

no i jestem
mała ma ANGINE:(( dostała antybiotyk psikacza do gardła ibufen czopki i ma duzo pic nie zmuszac do jedzenia dawac tylko kisiel wodnisty:(( bidulka a i oczywiscie zabroniła wszelkich kontaktów bynajmniej przez 3 dni a kogos chorego to won za dzrzwi przez7 dni

kata woj to sa kropelki i daje sie iles tam na szklanke i pije ale dzis nie bede brala bo mam mini wakacje i brak steresow hehhe
jest tu ktos ??

reklama
Hej!

cale tygodnie biegalam po sklepach w poszukiwaniu zamowienia asi !!

Kurde, już mam poczucie winy....

Elcia, zdrówka dla Oliwki. Bidula...
Kata, wyobraź sobie, że "dom nad rozlewiskiem"i "powroty nad rozlewiskiem" są w twardej oprawie. Wiem, bo mam... Trzecia część w twardej ma ukazać się po nowym roku.:tak::tak:
Alex, ale sen,hehehe... Mnie też ostatnio śnią się różne bzdurki.Albo koleżanki z pracy, albo dzieciaki ze szkoły, albo niektóre z Was. Ostatnio Viki w blond-czerwonych włosach, hehehe...
Ja też nie wiem, coFilipowi kupić na gwiazdkę, urodziny. Wiem, że na pewno dostanie wóz strażacki fisher price.
Kasiamaj, i co zjadaś. Też jestem głodna, ale mi się nie chce robić.
Paula, zdrówka dla Julki. Żeby nic się nie przyplątało.

Dla pozostałych przytulaski.

Kata i jeszcze coś specjalnie dla Ciebie. Ja to czasem taki szperacz i poszukiwacz, hehehe
http://www.allegro.pl/item744115128_kasztanowiec_bialy_odzyskaj_spokoj_umyslu.html

Ostatnia edycja:
Do góry