reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Aga ja właśnie się przymierzam do tego Antychrysta i tak się zebrać nie mogę z tym oglądaniem:cool2:
Wysiadam normalnie, chciałam się nasmarować Amolem, a tam jest jak wół napisane, że nie zaleca się dla kobiet w ciąży. Specjalnie sobie z Polski przywiozłam w razie W, ale mogłam najpierw się w aptece zapytać czy mogę to stosować. Oliś już zasnął, chociaż pewnie kilka razy się przebudzi z płaczem w środku nocy, a ja jestem padnięta, ale spać nie mogę, bo tak się kiepsko czuję.
Rano mam wizytę w szpitalu i znowu sobie podejrzę mojego brzuchowego ancymona:-D Jak Oliś zasypia to momentalnie Jessi się budzi i odstawia istne szaleństwa w brzuchu, normalnie mi bebech na wszystkie strony świata lata :-D Chyba się z Młodym zmówili, żeby na zmianę szaleć;-)
Lecę wcinać piątą paczkę popcornu toffee i troszkę muszę T. poględzić, bo dawno tego nie robiłam, a mi się troszkę nudzi ;-):-p:-D

reklama
Jutrzenka latem ze sznurka to pranie jest oczywiście najlepsze:tak: ale zimą nie ma nic lepszego niż taka suszarka:-p i większości prasowac nie trzeba:tak: A z zużyciem prądu nie będę dalej się spierac...Ty znasz z teorii ja z praktyki:-p:-D

Sylwia hehehe nie spieram sie, pisze co czytalam. A mowisz ze to mniej pogniecione wychodzi :eek::eek:, ja bym pomyslala ze bardziej :eek::eek:. Ale nie wiem, nie znam sie, jak tak piszesz to pewnie tak jest :-p:-p. No i gratki dla dzielnej Oliwki

Aga to trzeba bylo meza na sile wywalic z kompa ;-)

Kacha Ty to sie masz z tymi maluchami, po kim one takie zwariowane :-D:-D

Stefanka ogladalas?? Twoj ulubieniec byl u Majewskiego. Moze on i fajnie tanczy i fajnie wyglada ;-);-):-) ale u majewskiego nie blysnal, :-p:-p

Czesc:-) , melduje sie wieczorowa pora, ale zaraz chyba pojde spac.....:sorry: To ta angielska pogoda mnie chyba tak dobija....:confused2:

Aga- ja tez nie slyszalam o tym filmie, ale powiem, ze brzmi fajnie....:tak:
Sylwia- ponowie pytanie, bo zostalam pominieta milczeniem:)-p;-)) a mianowicie, czy Marcelkowi ta egzema juz przeszla? Kurcze, bo ja sie chyba rada nie rada przejde jutro do lekarza, bo drapie sie ten maly i drapie, a to czym go smaruje, to nie pomaga chyba.....:-(
No my tez suszymy w suszarce i to fakt- niezastapiona!!! :tak::tak: zwlaszcza teraz w okresie zimowym .Ale ciuchy zawsze prasuje.....
Kasia- super, ze z J wszystko w porzadku....:tak::-)

A dla niewymienionych buziole.... i milej nocki :-)

Aga na 100% kupię Zelmera odkurzacz :tak:;-) już takie lepsze to koło 500zł kosztują.

Sylwia podziwiam Cię. Nie boisz się że małej mogą przeszkadzać?;-)
Przecież dorosłemu takie wkrętki przeszkadzają np. w spaniu a takiemu maluszkowi???:sorry:
Gratki dla dzielnej Olivki :tak:

Kacha hehe to faktycznie jak Jessi się urodzi to Ty w ogóle nie będziesz spała :eek::rofl2::-p:-D ale co tam... przynajmniej będziesz sławną mamuśką... poczytamy pewnie na onecie o Tobie :-D:-D

Paula wydaje mi się, że to kwestia przyzwyczajenia, ja od lat śpię w kolczykach i mi nie przeszkadzają, mam nadzieję że jej też nie będą, na noc ma założone rękawiczki żeby sobie przy uszach nie grzebac a w dzień będę sama obserwowac:tak:

Alex wybacz:zawstydzona/y: Pamiętam jak pytałaś o to ale odpisac to już zapomniałam:zawstydzona/y: Plamki ciut lepiej, powoli znikają ale co najważniejsze już ich nie drapie.Kiedyś lekarz mi powiedział że egzema może wracac przez całe życie:-( i w UK najczęsciej jest w powodu niewystarczającej ilości slońca:sorry:

wrocilamm!!
co za dzien...kupilismy Lutkowi taka tablice rozkladana no i wogole jak zwykle najwiecej dla tego maluka :)
cale tygodnie biegalam po sklepach w poszukiwaniu zamowienia asi !!
zaraz was poczytam :)

no dobra to odpisuje
jutrzenko widze ze ty za to jestes z tych ktore wiedza co inni mysla. np. wiesz z ktorej grupy jestem i ze nigdy nie bylam w teatrze hmm w przeciwienstwie do ciebie oczywiscie. otoz bylam :) a michal z francji jest boski w przeciwienstwie do ''utalentowanej'' twoim zdaniem ( moim jak setki innych i zupelnie zwyklej no moze poza tym ze bzyka ja jozefowicz ktorego poznalam jak byl jeszcze zwyklym wiesniakiem spod lubelskiej wsi ) nataszy.
co do lodowy to ja mam boscha ale nie jaram sie sprzetem agd wiec nic ciekwego nie moge niej powiedziec kata niestety. jest i dziala to mnie satysfakcjonuje :))
jesli chodzi o pralke z suszarka to zgadzam sie z sylwia. nie wyobrazam sobie suszenia np. poscieli na suszarce w domu.
kata-woj jesli chodzi o nerwice to mowila mi moja kosmetyczka ze podobno kasztan bialy (?) dziala tak ze nie otlumani czy wytnie kompletnie tylko dziala na tak zwana ''gonitwe mysli'' moze to by bylo dobre dla twojego malza ?? jak chcesz to dopytam bo ide do niej w tym tygodniu.
alex ja nie wiem gdzie ty mieszkasz ?? u nas dzis slonko bylo i wieczorem 11 stopni!

reklama
Do góry