reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

ooo jutrzenka dzięki! widzisz dobra wskazówka jeśli chodzi o pojemność zamrażarki :tak: no ale jest też dużo wyższa. sięgasz do samej góry? :-D
elcia :-( zdrówka dla oliwci! to ropna angina czy jeszcze nie?
stefcia dzięki za info :-) asiu jesteś boska! :-D sprawdzę u nas w aptece :tak:
asia a kupowałaś na allegro czy w księgarni? bo kurde szukam szukam i jest tylko pierwsza część a ja to zaraz bym chciała hurtem :-p poszperaj szperaczu i podaj linka leniowi :-)
alex a zdawałoby się, że chłopcu łatwiej coś kupić :sorry:

kurde musiałam małej wapno zapodać bo mi uczulenia dostała :szok:
zareagowały rączki - opuchnięte, zaczerwienione, wysuszona skóra no i się drapała po wewnętrznej stronie dłoni
albo po "bakusiach" albo nie wiem po czym... ten nabiał to muszę jednak ograniczać bo nie do końca jest dobrze jak za dużo zje :-(

a dzisiaj na spacerze wołała pieska czikę, której wczoraj rzucała ufajdaną uślinioną piłeczkę ;-)
i mówiła: czita oć niuni! bam bam :-D
co oznacza: czika chodź do niuni! porzucam ci piłkę :-D

reklama
Dla pozostałych przytulaski

o to dla mnie :-):-), tuli tuli :-D:-D

Elcia lomatko to sie Wam przyplatalo, zdrowka dla Oliwci

Kata spoko maroko ;-), nie jest to wcale az tak wysoko, ja sobie gorna polke na butelki przeznaczylam i siegam bez problemu. Nawet jakby to byla zwykla polka tez dosiegne :-). A Kinia dobra :-D:-D. I zycze zeby jej zeszlo to uczulenie bidulce :tak:. Lomatko ja tez kupilam pierwszy raz bakusie, jeszcze nie dawalam, mam nadzieje ze to nie po tym i ze kuby nie wysypie :sorry::sorry:

bry
jestem....
Kata-bidulek Kiniulek-uczulenie sio!!!

ja dawałam bakusie-u nas nic po nich nie było-(ale waniliowe)

Asiu-kolację...kanapki...bo nic innego nie chciało mi się kombinować.-mam lenia.

Hej Dziewczynki :-)
Byłam dzisiaj w szpitalu i generalnie wszystko jest ok, poza tym, że wyszło mi białko w moczu i przesłano go do laboratorium. Na szczęście położne mnie pocieszyły, że to pewnie przez przeziębienie. Co do przeziębienia to jedyne na co mi pozwoliły to paracetamol, witamina C i jakiś syropek glicerynowy miodowo-cytrynowy.
Z Młodą wszystko w porządku, dzisiaj oszacowano, że przy porodzie będzie miała wagę ok. 4000-4500g, mam nadzieję, że jednak Jessi trochę przystopuje i nie będę musiała takiego kolosa wyciskać:zawstydzona/y: Chociaż od ostatniej wizyty w zeszłą niedzielę przybrała ponad 200g, więc kolos baba mi rośnie ;-) Ważne, że wszystko z Nią ok :-) Oliś też mnie baaaardzo pozytywnie zaskoczył, nie robił żadnych histerii w szpitalu tylko wszystkich po kolei zaczepiał i się popisywał :-) A co najlepsze - już śpi :-D:-D:-D

A co Wy śpicie już????

Kasia karmisz Jessi hektolitrami lodów to co się dziwisz że taka baba... :rofl2::-D

Kata to Kinia gadułka chciała bawić się z psiuniem... :-D

Aga hej!!!

Dzięki dziewczyny... też mam nadzieję że nic z tego nie wyjdzie. Poza tym jednorazowym wyskokiem temp. nic się na razie nie dzieje ;-) młoda śpi os 18.20...

Idę i ja się walnąć bo jutro muszę mieć siłę do zrobienia kopytek... ;-):rofl2:

ja nie spie jeszcze.... po ostatnich snach boje sie isc spac.....:-p;-):-D

Kacha- no to superowo, ze z Wami wszystko w porzadku..... A Jessi rzeczywiscie rosnie! :szok::szok: No a co sie stalo Olisinskiemu ze juz spi? :szok::szok: Teraz nie bedziesz wiedziala Kacha co ze soba zrobic, hi hi....:-D:-D;-)
Kata- no wlasnie wcale nie jest latwo:no: wydawaloby sie ze autko sie kupi i po sparawie, ale on to ma mase samochodzikow i garaz i w ogole wszystko.... na serio nie wiem.... Podczytuje watek o zabawkach i czekam az ktos rzuci jakims pomyslem....:cool2:

Alex niestety za wcześnie się ucieszyłam :sorry: Oliś się obudził godzinę temu z wielkim wrzaskiem i dopiero jak go teraz położyłam do zabawek to się uspokoił i w ogóle nie ma zamiaru iść spać :sorry:

hejo

Kacha super ze u Ciebie w brzuszku wszystko ok ;-):tak::tak:. Wyspalas sie kobieto??

Kata nie zgodze sie z Tobą ze chlopcu latwiej kupic, bo jesli ma mnostwo samochodow (tak jak kuba :sorry::sorry:), garaz, ksiazki, jezdziki, narzędzia, zwierzatka, i rozne inne zabawki to co mu kupic :sorry::sorry:. Ja bym chciala miec jeszcze coreczke i moc jej kupowac takie babskie zabawki :-):-)

Alex spilam Ci sie :-D:-D

reklama
Hej!!!

No i niestety Jula kaszle... :-( Daję jej Nurofen i Mucosolwan jeszcze wit.C muszę kupić... Ale Jula to nic w porównaniu z kasłaniem Amelki... ło matko... ta to dopiero ma kaszel...:szok: Martyna idzie na 11 do lekarza, ja na razie się wstrzymam. :sorry:

Miłego dnia kobietki :-):tak:

Do góry