ooo jutrzenka dzięki! widzisz dobra wskazówka jeśli chodzi o pojemność zamrażarki no ale jest też dużo wyższa. sięgasz do samej góry?
elcia :-( zdrówka dla oliwci! to ropna angina czy jeszcze nie?
stefcia dzięki za info :-) asiu jesteś boska! sprawdzę u nas w aptece
asia a kupowałaś na allegro czy w księgarni? bo kurde szukam szukam i jest tylko pierwsza część a ja to zaraz bym chciała hurtem poszperaj szperaczu i podaj linka leniowi :-)
alex a zdawałoby się, że chłopcu łatwiej coś kupić
kurde musiałam małej wapno zapodać bo mi uczulenia dostała
zareagowały rączki - opuchnięte, zaczerwienione, wysuszona skóra no i się drapała po wewnętrznej stronie dłoni
albo po "bakusiach" albo nie wiem po czym... ten nabiał to muszę jednak ograniczać bo nie do końca jest dobrze jak za dużo zje :-(
a dzisiaj na spacerze wołała pieska czikę, której wczoraj rzucała ufajdaną uślinioną piłeczkę ;-)
i mówiła: czita oć niuni! bam bam
co oznacza: czika chodź do niuni! porzucam ci piłkę
elcia :-( zdrówka dla oliwci! to ropna angina czy jeszcze nie?
stefcia dzięki za info :-) asiu jesteś boska! sprawdzę u nas w aptece
asia a kupowałaś na allegro czy w księgarni? bo kurde szukam szukam i jest tylko pierwsza część a ja to zaraz bym chciała hurtem poszperaj szperaczu i podaj linka leniowi :-)
alex a zdawałoby się, że chłopcu łatwiej coś kupić
kurde musiałam małej wapno zapodać bo mi uczulenia dostała
zareagowały rączki - opuchnięte, zaczerwienione, wysuszona skóra no i się drapała po wewnętrznej stronie dłoni
albo po "bakusiach" albo nie wiem po czym... ten nabiał to muszę jednak ograniczać bo nie do końca jest dobrze jak za dużo zje :-(
a dzisiaj na spacerze wołała pieska czikę, której wczoraj rzucała ufajdaną uślinioną piłeczkę ;-)
i mówiła: czita oć niuni! bam bam
co oznacza: czika chodź do niuni! porzucam ci piłkę