reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

;-) dzień dobry ;-)

u nas dziś spokojnie-Kuba odpukać nie daje czadu a i mnie nic nie jest :-p
nie wiem co na obiad wyczarować...hm......

Jutrzenko-no to do roboty!!!! i już za 9 miesięcy kupisz pierwszą lalę :tak::-);-)
Kasia-ciesze sie że wszystko ok! Jessi to kawał klocusia :tak::-)-może nie będzie aż tyle ważyła...u mnie też stwierdzili że Kuba osiągnie wagą ponad 4 kg. a miał nie całe 4. i oby z tym moczem było też ok.
Alex-a co Ty za sny miewasz kobieto??!!!! :-D:-p
Paula-i jak masz dziś siłę????:-D

miłego dnia-babolki.

reklama
Kasia średnio... Młoda mi się w nocy obudziła o 3 i godzinę buszowała... :eek:
Poza tym miała ponad 38'C bidula mokra była...
Ale jak ty masz siły i brak pomysłu to dawaj do mnie. Zrobimy razem kopytka i wrócisz z wałówką do domku :-p:-p:-D:-D:rofl2::rofl2:

Paula-dobra już lecę :-D-tylko jak już będę na miejscu to pewnie będę zmęczona podróżą i z tego lepienia nici.....:-D:-D:-D

mój szkodnik zażyczył sobie baję....musiałam mu "auta" włączyć.-może to i dobrze mam czas dla siebie.:tak:

I ja mam chwilkę dla siebie bo dzieciaczki śpią. Tak więc witam.
U nas kaszlowo i katarowo w domu. Ale to już końcówka tej infekcji na szczęście.

Czesc, ja nic nie porabiam, dopiero sie zastanawiam, co by tu porabiac.....:confused2:

Jutrzenka- nie, dzis mi sie nie snilas. Dzis Zamachowski na tapecie....:laugh2::confused2::sorry:

Kasia- to u Was juz wiosna? Fajnie! No bo taka ladna laka w Twoim awatarze....;-):-)

Weroniczka- no to zdrowka dlaWas...
I dla wszystkich bidulkow rowniez.....:-)

heloł
już zostaliśmy przywróceni dla świata, niech żyje internet:-):-):-) kto by pomyślał jedna awaria i wszystko stoi. Wszystko teraz idzie elektronicznie i zabrakło neta i lipa, ani przelewów do zus ani nic:szok::szok::szok::szok: ciekawe co by było jakby w ogóle prąd nie było przez kilka dni:szok::szok: w ogóle by roboty nie było:sorry:
no i przy okazji przekonaliśmy się jak to jest lipa ten bluconnect:no::no::no:

zdróweczka dla chorowitków:tak::tak::tak:

witam miłe panie:-):-)

Aga tak mi się teraz przypomniało że kiedyś pytałaś co to są zingerki:zawstydzona/y: a mianowicie kanapka z kfc z piersią krczaka i majonezem:tak: pyszotka:tak:
Elcia poprawiło się coś Oliwce??
Paula a Jula jak się teraz czuje?? No i co lekarz Martynie powiedział??
Weroniczka zdrówka dla Twoich wszystkich pociech:-)
Kasiamaj ja byłam w morisonie:-p:-D a teraz ogórkowa sobie pyrka, dzieciarnia śpi a ja popijam kawkę (drugą bo pierwszą prawie całą wylałam:wściekła/y:) i piszę do was:tak:
Jutrzenka znowu sie spiłaś??:-D:-p
Kacha Marcel to chyba pozazdrościł Olisiowy wygłupów i obudził się dzisiaj w nocy o 3.40:szok: Najpierw przyniósł krem żebym mu brzuch posmarowała (nie wiem czy ciągle te plamki go swędzą czy ściemniał bo on strasznie lubi jak go smaruję:sorry:) a potem przyniósł sobie radiowóz, włączał sobie ijo ijo i się brechtał:-D Na koniec zaniósł ten samochod na miejsce i położył się spac:-D

Wiecie co, Marcel ma pełno białych plamek w buzi. Myślałam, że to pleśniawki ale one go wogóle nie bolą:no: Nie płacze, je normalnie nawet ogórka koszonego wtrąbił więc ja już nie wiem co to jest:eek: Jakieś pomysły??

reklama
Sylwia u nas takie plamki bolały i było to zapalenie jamy ustnej. :sorry: ale skoro go nie boli... to nie wiem... :cool2:
A Jula ma się dobrze. Jak by jej nic nie było...;-) A Amelka ma czerwone gardło i mokry kaszel. Dostała syropek na zapalenie górnych dróg oddechowych, na kaszel, wit.C, i maść rozgrzewającą do oklepywania. :tak: bidula tak się męczy po tych wykrztuśnych...

Aga dobrze że już usterki naprawione i możesz śmigać po necie ;-)

Weronika zdrówka dla was :-):tak:

Młoda śpi więc mam chwilkę dla siebie... :-)
Kopytka zrobione, i nawet ciasto. Pierwszy raz zrobiłam zebrę... fajowo wygląda:-);-)

Do góry