reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

hej

stefka nie wiedziałam ze TeDe jest twoim ulubieńcem:-D:-D:-D:-D
sylwia gratki dla Oliwci:-):-)
nie moge pisac bo mi jakis smark na głowe wchodzi i po kompie wali i ma przy tym swietna zabawę ja raczej nie jeny on jest coraz bardziej niegrzeczny nic sie nie słucha wszystko musi robić sam i to miliard razy np myć rtęce przez 15 min i jeszcze drze sie że za mało i jedyna mozliwa odpowiedz to NIE chyba zaczał sie u nas bunt 2 latka :-D:-D:-D no nie da mi pisać wpadne potem :crazy:

reklama
hej
może i ból głowy mi przeszedł....ale za to nie spałam w nocy!!!-bo ząb mnie napitalał tak że myślałam że padnę-udało mi się oko przymknąć po 4-ej dopiero.
dziś muszę zadzwonić do zębologa-może mnie przyjmie???-najgorsze jest to że ja nie wiem który mnie boli....bo to cała strona......

Stefanko-taki długi post :szok:-a nic do koleżanki.....
Aga-no widzisz zamieniłam głowę na zęby...:-(
Paula-ja mam zelmera meteora-i nie narzekam...mały i się sprawdza.
Jutrzenko-ja bym jeszcze z miłą chęcią pospała....ale nie mogę...
Grzechotka-pociesze Cię u nas ten sam bunt
Sylwia-pewnie O.fajnie wygląda w tych kolczyczkach...:-)

dla niewymienionych buziole-dla chorowitków zdrowia.

hej panienki z okienek :)
ja zaraz wypalam na poczte i do ''miasta'' hhehe mojego centrum hehhe
kasia maj tobie ciagle cos dolega !! ja tam nie mam czasu sie zastanawac co mnie boli hehhe
grzechotniczku hhe takk ulubiencem hehe [video=youtube;Os4ucDb5zfM]http://www.youtube.com/watch?v=Os4ucDb5zfM[/video]
aa z tego kawaka ucze sie poprawnej polszczyzy zeby was oczarowac jak wpadne na zlot :)

dzien dobry

u nas fatalnie o 13. 40 mamy do lekarza mała ciagle goraczkuje non stop 39 i wzwyż i na dodatek wczoraj wymiotowała miała drgawki i nawet jak sline połykała to zbierało ja na wymioty
noc cała nieprzespana do 23 siedzielismy i ogladalismy bajki potem do 1 w nocy płacz mega histeria i ból brzucha a twardy jak kamien potem zasneła majaczyła cały czas , obudziła sie o 4,15 i znów temp ,ból brzucha ,płacz zasneła przed 7 i przebudziła sie o 9,30 ze ja brzuch bolii płacze płacze az usneła bidulka

a mnie az nosi ze nie moge nic pomódz ale wyładowałam sie na pani z recepcji w osrodku zdrowia bo dzwonie a ona ze niema miejsc a ja na to ze ze chyba se jaja robi i przyjde i tak i bede czekac i zobaczymy co powie w obecnosci doktorki jak ja poinformuje o tym ze o 8 juz miejsc nie maja ( chociaz o 8 otwieraja) a ona sie pyta kto to ja sie przedstawiłam i pytaa sie mnie czy pasuje mi na 13,40 głupi babol
dobra zmykam mała jeczy przez sen :((

Czesc
Stefanka- ale piosnke zapodalas....:-D:-D:-D
Sylwia- acha, dzieki, no a ja sie zastanawiam, czy w koncu isc, bo np dzis jest lepiej z ta skora:confused2:, juz sama nie wiem.....
Elcia- oj biedna Oliwka :-(, duzo zdrowka dla niej....:tak:
Kasiamaj- i dla Ciebie :tak:
Jutrzenka- a Ty mi sie snilas, ze przyjechalas do mnie z mezem, ale nie tu do Anglii, tylko do Szczecina. Przywiezlizcie mi taki kosz ze slodyczami i alkoholami.:-D Potem weszlysmy do szafy, bo tam mialam komputer i pisalysmy do dziewczyn z bb, ze u mnie jestes :-D Niewiarygodne, co sie czlowiekowi w tej pale natworzy....:-D:-D:-D

Milego dnia :-)

Hej!

Jula ma 37,6'C :shocked2: mam nadzieję że nic z tego nie będzie... Martyna chora, Klaudia też dopiero co się podleczyła... Dałam Nurofen od razu. :sorry:

Ela współczuję. Napisz co lekarz powiedział...

Stefanka hehe to dopiero sypniesz polszczyzną na zlocie... :rofl2:

Alex Ty to masz sny... :-D i tylko Ci alko w głowie... :-p

Kaśka do dentysty marsz!!!

Grzechotka to mówisz że wesoło masz z Kubusiem?

Idę do mojej córy łobuziary! ;-);-);-)

mała mi zasnęła
byłyśmy na długim spacerze - jest wiosna! :-)
i kurna taka śpiąca się zrobiła i marudna jak nie wiem :wściekła/y:
jeść spać jeść spać - co sekundę coś innego
w końcu ją położyłam i zasnęła ale nie wiem czy ją głód nie obudzi :sorry:

jutrzenka fajny model ale nie widzę środka ;-) no i ja wolałabym białą jednak, nie widać tak paluchów :-p
paula wstępnie wpadł mi w oko ten model (u mnie zamrażarka też musi być duża)
Bosch KGV 36Y30 biała - Lodówki - Agito.pl - największy polski sklep internetowy
a odkurzacz zelmera (nie pamiętam, który model) kupił ostatnio mój braciak i jest bardzo zadowolony.
a ma któraś z was może bezworkowy? jak się sprawdza?
aga ja tam się boję takich filmów! ledwo "egzorcyzmy emily rose" oglądnęłam :sorry: choć polecam bo to na faktach :tak:
kacha ty to się masz :-D i z brzdącami i z jedzeniem ;-)
sylwia a pokażesz nam księżniczkę z kolczykami? ;-) kurcze ja się bałam jakoś przebić uszy młodej a teraz będzie się bała ona :-)
stefcia dla mnie sprzęt też musi być niezawodny! a to czy design taki czy owaki to mnie to rybka ;-)
byłabym wdzięczna gdybyś zapytała! w jakiej to formie podawać? dobla? (jak pyta kinia ;-)) a swoją drogą ciekawe...
grzechotka u nas też są takie dni więc łączę się w bólu :-D
kasia zębolog ci stuknie to poczujesz który ;-)
jejku elcia :-( może mała coś zjadła cieżkostrawnego? :-( napisz jak będziecie po wizycie
alex ale masz marzenia senne :-D

reklama
Kata te moje drzwi sa jakby takie prazkowane, tzn nie umiem Ci tego wytlumaczyc, nie sa gladkie tylko takie inne i tak palcow nie widac. Tez sie tego balam i nie chcialam srebrnej ale ta jest super, polecam. A jak jest w srodku to jak znajde to Ci pokaze:tak:. A ta co wkleilas tez fajna :tak:

Paula zdrowka dla chorowitkow malych i duzych :tak:

Alex :-D:-D:-D to Ty masz kompa w szafie :-D:-D:-D. A jak mnie zaprosisz do Szczecina to moze sie spelni Twoj sen :tak::-)

Do góry