reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Buuuuuuuuuuu. Piecyk gazowy nam się zepsuł i mamy zimną wodę:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Mąż próbuje go reanimować ale nie wiem czy coś z tego będzie.

Coś dziś mnie unikacie. Jak tylko się pojawiam to wszystkie znikają:-:)-:)-:)-( A ja jeszcze tylko przez chwilkęmam komputer.

Ostatnia edycja:
reklama
dobry wieczor

Kata, Paula hehehe co Wy z tą lodowka, ja przeciez pralke kupilam :-D:-D:-D:-D.

Nabylam Electroluxa :tak:. Pan mnie w media markt namowil, podobal mi sie samsung ale nie polecal, powiedzia ze bosh, siemens albo electrolux jesli chodzi o jakos. Moze nie jest jakas super z zewnatrz, zwykla biala z wyswieltaczem ale polecam jakosciowa, inne byly ladniejsze (Beko, Samsung Candy) bo mialy srebrne elementy ale gosc powiedzial ze to cofanie sie jakosciowe :sorry:.
A i nie zaplacilam duzo bo 1500 :tak:

A jesli mowa o lodowkach to kupowalam rok temu, mam LG i jest superowa :tak:. Ogladalam rozne i ta mi sie najbardziej podobala z zewnatrz i w srodku

Weroniczka wspolczuje, oby R naprawil i zeby sie bez kosztow obylo :tak:

Paula to teraz D czesto przyjezdza, pewnie sie cieszysz :tak::-p

Asia moze to ta pogoda tak na Ciebie dziala, na pocieszenie Ci powiem ze jeszcze miesiac z hakiem i przerwe swiateczna bedziesz miala. Trzym się kobietko :tak:

Kata kurde nerwice :-( wspolczuje, powienien sobie troche odpuscic, mniej sie wszystkim przejmowac :tak:. A czemu odstawilas meza z wyrka, ojj Ty niedobra :-D

Elcia, Kacha zdroweczka zycze

Basia trzymam kciuki :tak::tak:

Kasia i jak??

ja sie chyba za prasowanie wezme, mam cala suszarke tego co wczoraj wstawilam i popsulam do konca pralke. Nie chce odkladac bo mam caly kosz prania i jak w piatek w nowej wypiore to tydzien bede pracsowac :crazy:

Dzięki dziewczynki.
KasiuM Przepraszam!! Ty wiesz za co!!, a to Twoja bransoletka. Wklejam tu bo nie umie na PW.
Weroniczka oby piecyk się naprawił
Paula - super że weekendzik się udał i oby ten tydzień szybko ci zleciał.

DOBRANOC i spokojnej nocy

Załączniki

• PB164505.jpg
    PB164505.jpg
    33,3 KB · Wyświetleń: 19
asia jutrzenka a czy zawsze trzeba w łóżku? :-D;-)
książek jeszcze nie kupiłam :-( wiesz, mam bzika na punkcie twardych opraw a takich wydań jeszcze nie ma :-(
paula takie pogaduchy mnie też dobrze robią :-p a macie chociaż jakiś wstępny typ jeśli chodzi o lodówkę?
weroniczka no tak to jest ciocia, że te nasze szkraby mało zsynchronizowane i ciężko siedzieć w kupie na forum ;-)
jutrzenka ja pod uwagę brałam bosha jeśli chodzi o lodówkę ale spojrzę jeszcze na lg ;-) za to tv kupiliśmy i już wisi - pamiętacie? zastanawiałam się kiedyś. jutrzenka chyba wtedy kupowała. no a my nabyliśmy jednak sharpa aquosa 32 cale z podświetleniem led ale przy naszej analogowej tv obraz jest kiepski :-(
to tak a propos nowych zakupów ;-)
a co do t. to mu powtarzam a czasami krzyczę żeby sobie odpuścił :-D więc wiesz w pierwszej kolejności to żonę musi zmienić ;-):-)

Jutrzenka taka pralka z suszarką wcale tak dużo prądu nie ciągnie, wiem bo ma taką moja siostra i suszy w ten sposób całe pranie bo nie ma miejsca na normalne suszenie:tak:

Kata my rok temu kupiliśmy Indesit, póki co działa:-D A łóżko mamy 1,80 na 2, kupione specjalnie z okazji narodzin Oliwii:-D

Paula to mężo teraz już co tydzień przyjeżdża? Fajnie:tak:

Kata Bosha lodowek nie widzialam, albo nie wpadly mi w oko po prostu. Mi sieLG podobala bo jest fajna z zewnatrz, palcy nie widac na obudowie, a w srodku jest ladna bo taka bielutka (kilka firm jest takich zoltawych w srodku)
My tez na dole mamy zwykla antene ale nie narzekam, wiadomo ze z dvd jest piekny obraz a z anteny zwykly ale z tv jestem bardzo zadowolona :tak:

Moja lodowka jest taka, nie wiem czy dokladnie ten model ale tak wyglada
LG GR-B469BTJA - Lodówka LG - Akcesoria w RTV EURO AGD

hej
nareszcie mam chwilkę dla siebie.....głowa mi pęka.
zaraz się idę położyć
w wielkim skrócie napiszę tylko że wszystko OK!!!!!! :tak:( z J.)

Basia-dzięki za naprawę mojego grata.
dziewczyny-dzięki za kciuki i troskę.

miłej nocki!!!!!

Sylwia patrzylam na zuzycie pradu, przy praniu z suszeniem jest 5-7 krotnie wieksze zuzycie pradu niz przy zwyklym praniu. Sa tez modele z 2 krotnie wiekszym zuzycie ale kosztuje u nas ok 4 tys :sorry:. Jak ktos nie ma warunkow to moze tak, ale ja wole rozwiesic niech ladnie wyschnie (latem na dowrze) a nie tak w kupie

Kasia to milej nocki :tak:

Ostatnia edycja:
Kata dla mnie podstawa to duza zamrażarka. Tak z co najmniej trzema dużymi szufladami bo 3 razy w roku muszę do niej wpakować połowę świnki ;-):rofl2:
No i nie stać mnie niestety na drogą lodówkę, więc cena też ważna :tak:

Kata a no co tydzień będzie się starał przyjeżdżać... zobaczymy jak wyjdzie :-)

Jutrzenka a no cieszę się, cieszę... ;-) :-) tydzień szybciej zleci niż dwa...
A zagadałm o lodówkę bo i Kata zagadała...
I odkurzacz jeszcze muszę kupić :-)

reklama
hej
ja dopiero teraz się melduję bo w pracy padł serwer i nie było internetu a w domu dopiero teraz się dopchałam do komputera:tak::tak::tak:

pytałyście o czym jest ten film "antychryst" otóż jest o kobiecie, która popadła w depresję po śmierci dziecka a mąż psychiatra próbował ją z tego wyciągnąć.Bardzo smutny film jak dla mnie:-(
edit: znalazłam recenzję :
"Horror, w którym zapowiedzianym Antychrystem okazuje się być natura. Charlotte Gainsbourg gra kobietę, która obwinia się za tragiczną śmierć dziecka, a jej mąż (Willem Dafoe) jest psychiatrą, który stara się jej pomóc. Proponuje terapię, którą wcześniej stosował na swoich pacjentach - zmierzenie się ze swoimi najbardziej skrywanymi lękami. W tym celu oboje wyjeżdżają do domku na odludziu - z dala od codziennych zajęć i cywilizacji. I to właśnie tu, w miejscu, które miało być lekarstwem, poznają Zło w jego najgorszej postaci"

weroniczka- współczuję oby udało się naprawić ten piecyk
sylwia- mi też się marzy takie łózko 1,80 na 2:tak::tak::tak::sorry:
kasiamaj- ciesze się że badania ok, i żebyś się jutro obudziła bez bólu głowy
paula- ja tez muszę kupić odkurzacz, najlepiej taki bez workowy, ale fundusze mam ograniczone. Coś już oglądałaś?
elcia- zdórwka dla was
kachawawa- dla ciebie też zdrówka
basia- trzymam kciuki za jutro:tak::tak:
kata- to nieciekawie z twoim mężem, zresztą teraz ciężko jest o niestresującą pracę:sorry:pewnie potrzebuje odpoczynku:sorry:chyba spróbuje dać plastelinę Łukaszowi razem z paulą jesteście przekonujące:tak::tak:
ataata- o jesjku ale Darusia się wymęczyła:szok::szok: dobrze że już lepiej:tak::tak:

miłej i spokojnej nocki dla wszystkich
ciekawe czy jutro będe miała internet w pracy:sorry:

Ostatnia edycja:
Do góry