reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

hej

a my dzisiaj pospałyśmy do 8 - cała noc dla odmiany nawet bez drgnięcia, pięknie przespana :-)
potem spacerek w mżawce niestety
obiadek
sen
no i wieczór: lepienie z plasteliny, malowanie farbami, naklejanie naklejek :-)
ot takie głupotki ;-)

aaa no i t. wykonał samodzielnie barierkę na nasze łóżko żeby kinia nie zlądowała jakbyśmy chcieli spędzić miło wieczór :-)

oglądacie domino day? ja ostatnio oglądałam jak byłam w ciąży :sorry: a lubię to ;-)

reklama
hej
uffffff-dziś spokój przy zasypianiu.chyba się młodemu odwidziało....????
Kurcze dla nas dziś 13-ego piątek był fatalny-zwłaszcza dla Kuby-odkurzałam pokój a on jeździł jeździkiem i wymyślił sobie że będzie nim podjeżdżał na poduszki które leżały na dywanie-no i podjechał.......:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: odwróciłam się bo usłyszałam ryk!!!
biedak leżał na segmencie na nim jeździk......walnął o kant i róg segmentu-dwa wielkie guzy i dwa rozcięcia.......aż krew mu leciała.:-:)-:)-:)-(-dobrze że obyło sie bez szycia!!!!!!!

Paula-bo tak Ci ostatnio elegancko szło-bez zakwasów...to i teraz myślę że będzie ok :-D:-p
Elcia-dobrze że Oliwka ma się lepiej-...ahhhh Ci faceci....
Kacha-widzę udane zakupy miałaś.;-)
Kata-a jak to dzieło T. wygląda??? bo my też będziemy musieli pomysleć i coś wykombinować na to zakupione łóżko dla Kubusia żeby nie zleciał

jest tu ktoś jeszcze???
bo samej nie chce mi sie pisać..............

biedny kubulo :-( ucałuj go od cioci :tak:

kasiu fotkę tego dzieła wkleję jak zgram z aparatu, mamy łóżko sosnowe więc było łatwo zamowcować :tak: a konstrukcja barierki bardzo prosta - t. musi jeszcze dokupić jeden zawias na środek bo trochę się odgina ale ogólnie jest ok.
i wczoraj mogłam soie oglądnąć domino day i spędziliśmy miły wieczór :-p
a kinia spała jak suseł ;-)

i ja mowie dzien dobry

Kasia o rany biedny Kubulaczek, caluski mu przesylam

Kata no to maz sie spisal na medal, czekamy na fotki

Stefanka pusto bo nic nie pisalas wczoraj i nie bylo komu nocenj zmiany rozruszac

Ja wczoraj ogladam ten film na tvn o 20 i juz nie wlaczalam kompa.

Kurde kuba 2 dni tak ladnie spal, wrocil na dawny tryb spania od po 11 do ok 14. Potem ok 21 zasypial i bylo super. A dzis znowu, jeszcze nie spi i jak zasnie to do 16 bedzie spal i tancowal potem do 23 :wściekła/y::wściekła/y:. Po tej zmianie czasu wszystko mu sie poprzestawialo.

byla u mnie wczeszniej siostra i przywiozla kubie po swoich chlopakach 2 takie garaze (parkingi) WADERA, ale bylo radosci, fajnie ze juz ma to nie musze kupowac, dostanie cos innego (wlasnie moja siostra miala mu to kupic ale przypomniala sobie ze musi miec gdzie na strychu)

mam lenia, nie chce mi sie nic robic :crazy:.

proponuje nocna zmiane dzis rozkrecic, kupilam grzanca i moze razem wypic ;-). Uwielbiam grzanca, rzadko kupuje bo ciezko go znalezc w sklepie bo kiedy chce kupic to akurat nie maja, dzis mi sie udalo, takze wieczor przy kominku z grzanym winkiem :tak::tak:

teraz pije kawe i ide zaraz zrboic porzadek w szufladzie z przyprawami bo jak R cos czasem gotuje to zawsze nakupi mnostwo przypraw (ktore mam w domu ale nie sprawdzi, choc nie narzekam, nie gotuje :-)) i mi sie balagan zrobil

hej:-)
w końcu ogarnełam wszystko co miałam ogarnąc albo prawie wszystko. Nie wiem czy długo posiedzę bo drzemka Łukasza zmierza ku końcowi:sorry:

kasiamaj- biedny Kubuś, ucałuj go mocno:tak::tak:
jutrzenka- ja też ma na wieczór coś mocniejszego ale nie wiem czy M. nie będzie miał innych planów w związku z komputerem:crazy:
kata- Kinia lepi plastelinę? i nie nałazi jej tej plasteliny za paznokcie?
basia- jak dziś humor, poprawił sie trochę?
weroniczka- to faktycznie przydały by ci się zakupy:tak:a mąż nie może raz zostać z dzieciakami np. w sobotę?
stefanka- może was przywieje do Polski ten wiatr;-) ale u nas nie jest tak ciepło:no:
elcia- ale chciał dobrze. Dobrze ze z Oliwką lepiej
no i zapomniałam w tym pośpiechu co jeszcze miałam napisać
ależ ciemno już jest na dworze:szok::szok::szok:

Hej:-)

U nas też dzisiaj wichura na dworzu więc kisiliśmy się cały dzien w domu. Teraz panowie pojechali odebrac Marcelkowy motorek, moja mała dama drzemie w huśtawce a ja wcinam popcorn i popijam kawkę:tak:
Fajnie nie?;-):-D

reklama
Do góry